• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először személyes üzenetben vettem fel vele a kapcsolatat, majd amikor jelezte, hogy telefonon is elérhető, felhívtam. Pár csengés után fel is vette, épp utcán volt, így volt némi háttérzaj, de gyorsan sikerült megegyeznünk egy másnapi találkozóban. Határozott, temperamentumos csaj, ahogyan azt már korábban mások is megírták, ez azonnal kiderült ebből a pár mondatos beszélgetésből is.
    Másnap még küldtem egy megerősítő SMS-t, amire válaszként kaptam a pontos címet, teljesen flottul ment.
  • Megközelítés:

    Béke tér közelében található Rami, néhány BKV járat (busz, villamos) megálló is van a közelben, ezeket kiegészítve egy pár perces sétával ideális a megközelítés, illetve odajutás. Ha valaki autóval érkezik, szerintem bőven talál parkolóhelyet a környéken, legalábbis amikor ott jártam, jónéhány szabad hely volt még.
    Én ezúttal az első opciót (BKV) választottam.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház felsőbb emeletén található a Rami-lak. A kapukód megkapása után Rami segít, navigál a bejutásnál. Én kicsit bénáztam, de ez az én figyelmetlenségemből adódott, legközelebb már simán fog menni. :)
    A lakásban egy nagy nappali, egy fürdőszoba, és a tetthely található, amelyet vendéglátóm gyorsan be is mutatott. Mindenhol rend és tisztaság, semmi kifogásolnivalóm nem volt. Fürdőben, függöny, száraz kilépő, szájvíz, parfüm, ami kell.
    Szobában egy nagy kihúzható kanapé, vele szemben egy tükrös szekrény. Kellemes hangulatvilágítás, illetve tabletről szóló zene fogadott... meg persze Rami. :)
  • Lány külseje:

    A képeken is látható bomba testű lány nyitott ajtót, szóval belépés után tudtam, hogy jó helyen járok. Ami a képeken nem látszik, az az arca, de nem kell félni a képkitakarástól; szép arányos arca van, ápolt, fehér fogakkal és szinte végig mosolyog. Van a testén néhány tetoválás is, de ezek engem nem zavartak.
    Hosszú, vékony, sportos lábak, rajtuk fekete combfix, egyébként egy fekete egyrészes valamiben fogadott, aminek a megnevezésére nem vállalkoznék. Finom, szolizott bőr, jól markolható popsi, kézreillő, tini cicik. Szerinte van rajta pár kilo plusz így a bejgli időszak után, amit le szeretne adni, nekem így is tetszett. Bajban lennék, ha csak egy kedvenc testrészt kellene megneveznem. :)
  • Action:

    Megérkezés, tusolás után ő is kiszaladt pár másodpercre a fürdőbe, majd visszatérése után, az ágy mellett kezdtünk csókolózni. Nagyon jól csókol, pár másodperc után teljes beleéléssel csókolóztunk, mintha ez már nem az első randink lenne. Közben lassan lekerült róla ruha ( a combfix kivételével), rólam pedig a törölköző. Ekkor láttam meg először az isteni melleit, rögtön meg is szeretgettem őket egy picit.
    Ezután az ágyra telepedtünk, ő hanyatt feküdt, én pedig elkezdtem csókolgatni a testét. Fentről indultam, szépen végig a nyakát, a ciciket, hasát, combjait. Amikor leértem a kelyhéhez, elmondta a játékszabályokat. Rami elég belevaló, határozott csaj, szóval nem is vitatkoztam vele, bár egyébként sem vagyok egy lázadó típus. :) Nagyon finom puncija van, imádtam nyalni és láthatóan neki is tetszett a dolog, végig a szemembe nézett közben, nagyon izgató volt. Csúcsra ugyan nem sikerült eljuttatnom, de megígérte, hogy ezt azért majd visszakapom.
    Nem is kellett sokat várnom; helyet cseréltünk, én feküdtem hanyatt és ő kezdett franciázni, miközben én moziztam. Oh, milyen isteni volt, nagyon finoman kezdete, mindent végignyalt a gáttól, a golyszikon át a farkamig, sőt a melleit is bevetette a kényeztetésemre. Ilyet máshol még nem tapasztaltam. Látszódott, hogy nem akart azonnal kivégezni, sokáig húzta, nekem ez így nagyon tetszett, sokat mozgott közben és nemcsak a feje, hanem az egész testével játszott. Imádtam.
    Kicsivel később javasolta a gumihúzást, pont amikor én is szóltam volna emiatt. Szája segítségével húzta fel, én maradtam az addigi pózban, ő pedig lassan belült. Elkezdett lassan lovagolni, miközben csókolóztunk, majd a felváltva az arcomba nyomta a melleit. Elég vicces volt, de nem volt ellenemre a dolog, sőt. Aztán picit magasabb fokozatba kapcsolt, ekkor már éreztem, hogy nemsokára elér a vég, ami hamarosan be is következett és egy hatalmasat élveztem a gumiba. Ő még rajtam maradt pár percig, hagyott kicsit megnyugodni. Ezután mindketten elmentünk tisztálkodni.
    Miután mindketten visszatértünk a tetthelyre, egy jót beszélgettünk, elég sok témát érítntettünk; Rami kiváló beszélgetőpartner is, határozott véleménye van az élet dolgairól, és azt nem is rejti véka alá. Ha egyszer megindul, nehéz megállítani, végigtolja. Én alapvetően nem vagyok egy szószátyár típus, inkább jó hallgatóság, szóval pont jól kiegészítettük egymást. :) Ezzel a beszégetéssel el is repült az egy óra, így a második körre "csak" némi simi-tapi-csók kombó jutott.
  • Elszámolás:

    Az elején kérte, érthető mivel először találkoztunk, leraktam az asztalra, teljesen korrekt. Itt sem és még az egyeztetésnél sem került szóba, hiszen a bővebb infójánál szerepel, hogy mi, mennyi. Egyébként a pesti átlag fölött egy picivel, az élmény miatt nekem mindenképpen megérte.
  • Összkép:

    Csak pár hete fedeztem fel Rami hirdetését, akkor eldöntöttem hogy mindeképpen szeretném őt meglátogatni. Szerencsére sikerült is összehozni a randit, amelyen én nagyon jól éreztem magam.
    Rami egy nagyon, vagány, belevaló csaj, aki mindent megtett hogy jól érezzem magam ebben az egy órában. Vékony, sportos teste mellé egy igazán szimpatikus, szerethető személyiség társul, amit kár lett volna kihagynom. Remélem lesz még szerencsém hozzá a jövőben. Köszönöm.
Happy Massage