• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Noyával sms-ben vettem fel a kapcsolatot. Egy másnapi, konkrét időpont javaslattal kerestem meg, amire hamar pozitív választ kaptam. Az adott napon szintén sms-ben megerősítettem a találkozót és a címet is elkértem. Ebben az esetben is gördülékeny volt a kommunikáció. Természetesen a randi időpontjában, a ház elől már telefonon hívtam - mondanom sem kell, hogy azonnal felvette és elmondta a bejutáshoz szükséges instrukciókat.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a GPS elég pontosan odavisz. Lakónegyed a Marina-parton, kis szerencsével lehet szabad, ingyenes parkolóhelyet találni. Mekönnyíti a helyszín megtalálását, hogy az épületnek, amiben Noya rendel, nevet adtak és ezt a nevet a bejárat fölé jó nagy betűkkel ki is írták.
  • Helyszín:

    Modern épületben modern lakás. Előszobában kis ülőalkalmatosság, a cipő le és felvételében nagy segítség. Mindenhol tisztaság és rend. A baszobában egy francia ágy, szék - hát szóval minden, ami szükséges. Se több, se kevesebb. Fürdő is tiszta, meleg. A zuhanykabinban a rengetegféle tusfürdőből, a mosdónál a többféle dezodorból és szájvízből mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Nyilván friss törölköző és száraz zuhanykilépő fogadott.
  • Lány külseje:

    Noya pont olyan, mint amilyen a képeken. Nem először voltam nála, így nagy meglepetés nem ért. Tulajdonképpen semekkora meglepetés sem ért. Magas, vékony, jól karbantartott test (sportol), karakteres, dögös, hogy ne mondjam jó kis r***os arc. Egy kis fekete body-ban, vagy én nem tudom, miben fogadott, amiből beszélgetés közben folyton kibújt a cicije :-)
  • Action:

    Megérkezésemkor ismerősként, puszival köszöntöttük egymást. Mint írtam, kis fekete cuccban fogadott az ajtóban. Kabát és cipő levételét követően a szobába invitált egy kis beszlégetésre. Itt nem történt semmi érdekes, úgyhogy ezt nem is részletezem :-) Fürdéskor kaptam egy tiszta törölközőt és megkérdezte Noya, mit kérek inni. Ekkor tettem a szekrénykére a virágcsokrot, ami távozásomig ott is maradt. Egyetlen szó sem esett róla. Alapos tusolás és szájvízhasználat után kiléptem a szobába, ahol Noya már teljesen pucéran várt. Mellé feküdtem és simogatni kezdtük egymást, kérdezte, mehet-e a csók. Puszilgatott, föntről lefelé haladt. Ekkor hanyatt fordultam, kényelembe helyeztem magam :-) Közben simogattam én is a hátát, a haját, vállát, arcát. Elért a farkamig, amit először szintén csak puszilgatott, aztán nyalogatta, végül teljesen bekapta. Fergeteges franciás műsort nyomott Noya. Kemény mélytorkozást kaptam, én pedig dugtam a száját, a fejét két kézzel tövig ráhúztam a farkamra. Eszméletlen jó volt. Közben felültem, ő pedig szopott tovább. Simogattam a derekát, popsiját. Félig ülve, félig fekve, a bal kezemmel hátulról, a jobb kezemmel pedig alulról ujjaztam egyszerre a popsiját illetve a punciját. Fergeteges érzés. Kis idő elteltével javasolta a gumit. Gyakorlott felhelyezés után én még mindig hanyatt feküdtem, ő pedig szemből beleült a farkamba. Ütemesen mozgott, lovagolt, tekerte a csípőjét. Kértem, hogy forduljunk meg, szeretném hátulról dugni. Ez így is történt, hátulról támadtam. Először két kézzel a derekát fogva húztam Noyát a farkamra, majd később már csak egy kézzel fogtam a csípőjét, jobb kezem mutatóujjával pedig a popsiját ujjaztam. Kértem, hogy folytassuk popsival, az eredeti terv szerint. Noya síkosítóval kezelésbe vette az érintett területet majd minden gond nélkül rámozgott a popsijával a farkamra. Wáááááá! Még most el feláll a szőr a karomon, ha rá gondolok. Először finoman kapta, majd egyre ütemesebben és erősebben toltam Noya popsiját. Nagyon jól bírta :-) Ekkor azt kértem, forduljunk meg és missziben szeretnék a popsijában elmenni. Megfordultunk, Noya beillesztette a farkamat a popsijába és néha csókot váltva, néha a látványban gyönyörködve lett végem a popsiban. Hagyott kicsit lenyugodni, majd megtisztogatott mindkettőnket. Kis levezető beszélgetés, majd búcsú.
  • Elszámolás:

    A virágszálak számát sms-ben tisztáztuk. A csokrot a kis szekrényre tettem az elején és végig ott is maradt. Budapesti átlag, az étlap bőségét és a kiszolgálás minőségét tekintve bőven megérte.
  • Összkép:

    Noya egy porn-milf. Szerintem ez mindent el is mond róla. Nagyon igényes és lelkiismeretes szolgáltató, elégedetten távoztam tőle. Megkaptam azt, amiért mentem.
Happy Massage