• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, és szerencsére sikerült egyeztetnünk. Elsőre nem vette fel, de visszacsörgött. Már telefonban megbeszéltük a lehetőségeket, illetve az extrát. Mivel mindenegfelelt és már a hangja is csábító volt, így kértem a címet és már ütöttem is a naviba.
  • Megközelítés:

    Autóval történt, Pest felől érkeztem és roppant egyszerűen és gyorsan árjutottam Budára. A parkolás is szinte a ház előtt, bár nem sok szabad hely volt így az esti órákban, de lehet találni. A házszám egyérelmű, navi pontosan odavisz. Max pár perc sétával kell számolni, ha napközben érkezik az ember.
  • Helyszín:

    A lakás és a fürdő mindem igényt kielégít. A ház modern és a lakás is. Nem nagy lakás, de tökéletesen megfelel. Egyedül kettőnké a ház, szóval el lehet lazulni.
    Pár tusfürső és egy normál méretű törölköző várja az embert. Fogkefe, fogkrém, gyakorlatilag minden adott a maximális higéniai elemek miatr, ha valaki nem fitten érkezik.
  • Lány külseje:

    A képeknek megdelelő, vékony magas szőkeség fogadott. Számomra kicsit vékonyabb, mert valahogy a kerekebb nagyobb popsikat és csípőt kedvelem. Inkább mondanám keazegnek. :) kedves, aranyos, beszédes csaj, bár a kiírt kortól szerintem idősebb. Nem mintha ez probléma lenne, de inkább plusz... Nem akarok éveket írni, de ez nekem már határeset. Talán a képeken is látható valami kis piros ruciban fogadott.
  • Action:

    Egy kis beszélgetéssel kezdtük, itallal lávéval és minden inni valóval kínált, de maradtam a vítnél. Gyors zuhany után visszatértem. Kiment pár perxre, majd viaazatért és @llva csókokkal kezdtük. Csókja számomra átlagos, de nyelves csókok voltak. Közbem keze elkalandozik, lehet markolászni popsiját, melleit, szóval nem taszít el magától. Szeretek ujjazni, de azt inkább csak gyengédebben szereti. Franciás felvezetés, melyet időnként mélyebben bevesz, nyálát csorgatja, nincs benne kifogásom, szóval el is élveztem a szájába. Még a szájában tartja míg megnyugszok egy kicsit, aztán kimegy öblíteni. Visszatérve velem szemben foglal helyet az ágyon és ismét beszélgetésbe kezdünl, míg töltődök. Időnként kötben simogat, de nem mellém bújva, úgymond van köztünk egy pici távolság. Persze a folytatáskor rugalmasan és egyből belekezd a második körbe és hasonló francia tudást eredményez mint elsőnek. Mély effektusokkal, nyálcsorgatásokkal talán némi köpködés, de nem az a vad fajta. :( Természetesen élvezem a helyzetet. Gumit pattint és rám ül. Sajnos le kellett állítanom, mert bizonyos csípőmozdulatok gyorsan kifacsart volna.... Szóval csak lassítottam, fel le emelgettem, vagyis irányítottam. Közben gondoltam egyet, hogy kutyusba is ki szererném próbálni, amit azonnal forsult és már pakolhattam is. Közben beszélt, bíztat, de már így is kész közeli állapotban voltam és hiába szerettem volna a szájábam elmenni, nem birtam.... Jobban esett hogy gumiban és abban a csodás punciban mehettem el.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le a popsi extrával együtt, amit sajnos nem tudtam vele kihaaználni. Kis és közép mérettel rendelkező urak részére van ez a lehetőség. A legvégén ezt visszaadta, tehát annyit hagytam ott, amit a telefonban megbeszéltünk. Az órás együttlét kedvező, még popsival együtt egy hajszállal haladja meg a pesti átlagot. Aki a vékonyabb lányokat szereti, tökéletes választás.
  • Összkép:

    A képeknek megfelelő, érték kedvesség, minden megvolr ami a jó szexhez kell. Ajánlom, mert minden megvan a tökéletes randihoz. :)
Happy Massage