• Vica

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vicát a "keddi ISTENNOM"ajanlotta igy hát lett egy "szerdai ISTENNŐM"is. Zsofika mesélt eme csucs ellegáns kacér humorral tele eletvidam altala legjobb kolleginanak tartott holgyemenyrol. Nem is tetovaztam tovabb szerdan tarcsaztam is annak remenyeben elozo nap atelt istennom masszasa utan enyhiti Vica az izomlazam. Hamar felvette kacer zsivány hangjaval levett azonnal a labaimrol. Az igazsag az ez a telefonbeszelgetes oriasi nevetgelessel telt okos intelligens megfontolt lexikális szokincs. A gyenge pontom :AZ OKOS NŐ! Ereztem jo ajanlast kaptam rugalmasan le is egyeztettunk egy kora delutani pasztororat. Hirdeteset Zsofika ajanlotta ezaltal hamar rakattintottam(kattantam) a fotoira ami higgyetek el eloben meg SZEBB! Rugalmas kedves korrekt modon kozolte mi var ram kezei kozott.
  • Megközelítés:

    Gps felre navigalt de ezt vendeglatom hamar orvosolta es a parkolas is akadalymentes volt(fizetos,mint minden mashol ) regi epitesu korfolyoso lift az ajtonal tesz ki a diszkrecio ritka hiperszuper illetve maximalis ,szomszedneni nulla.
  • Helyszín:

    Tobben rendelnek mi vendegek oromere de 1hangos szot se hallani nagyon ugyelnek a csendre fegyelemre rendre. 2szobat lattam paddal felszerelt , tukor,zene olyan leleksimogato,higenia tisztasagillat 2illatos nedvszivo torcsi csak nekem. Furdoben oriasi tusi szajviz valasztek 2szeri szaraz kilepo es higenia lenyugozo biztos tisztasagmanias csajok dolgoznak ebben az egyedi berendezesu KONYVTARBAN ;) ezt erti aki jart mar arrafele.
  • Lány külseje:

    Kepeknek annyibol nem felel meg hogy eloben fenyevekkel szebb formasabb dogosebb. Alkata feszes rugalmas 15evet zokszó nelkul LETAGADHAT! Vallig ero frissen szaritott haja,igéző szemei,vegtelen okos tekintete szinte labam megremegett , hatarozott kisugarzasa felelmetes olyan mint Kleopatra csábos megis joságos fegyelmezett figyelmes odaado. Fogsora hofeher arca kifejezetten szep (arckitakarastol ne felj,jot mondok gyonyoru). Tetotol talpig egy igenyes sportosan feszes isteni popo es en 100% meg voltam gyozodve a mellei szilikon....DE uraim!!! Ilyen csodát es esztetikus format hogy teremthet meg a joisten. Lattam mar par szilikoncicit de az se volt ennyire csodaszep. Egy fejezetet meger a cici. Es ez a remekmu EREDETI!!!!!!!
  • Erotikus masszázs:

    Masszasa kezdeten atvizsgalta a testem es megnezte hova kell nagyobb energiat fektetnie. Tetotol talpig olyan fantasztikus sport-gyogy-sved masszast kaptam 3az1ben hogy megszolalni se volt idom. Itt is latszik hogy rengeteg energiajat fektette a tanulasra kepesitese szakmai bizonyitvanya illetve szakmai tudasa szamomra csillagos 5os! Es a kezeiben az elmult evek gyogyito masszas rutinja. Wellnesz hetvege soran sose kaptam ilyen hatekony atgyurast es szakszeru masszast. Biztam kezeiben hiszen rengeteg bizije van kulon a talpmasszasra is ami azert hagyjuk meg ritka jo. Erosseget vendeg igenyei szerint de en a maxot kertem hat sok pasi gyogymasszor elbujhat mogotte.
  • Levezetés:

    Oracskara mentem ezert csak ram volt ido legkozelebb dupla idore kerek idopontot hiszen rapillantva odalent arra az igenyes formas kis frissen gyantazott szepsegverseny nyertes punira minimum kell 1ora h belebujjak. Kenyeztetese vilagbajnok fekve,állva terdelve kivansagom minden teren kielegitve olyan álomban reszesultem h meg kellett csipni magam h igaz e vagy almodom. Lagy romantikus erzeki vad eros finom melyen eltuntet. Kesz megvan a masodik istennom. Koszonom szepen neked h vagy nekem nekunk draga edes Vica. Kenyeztetesed vilagbajnok nyertes kulonosen top 10ben az elso helyen.
  • Elszámolás:

    Extrak az alapban semmi varatlan plusz. Ezert piros pont. Egyik legkorrektebb MASSZOR. Megerte e?!?! Ha duplajat kered is de ez az elmeny a rozsaszalak szinte ingyen. Imadlak es alig varom mehessek.
  • Összkép:

    Ajanlassal mentem amire szamitottam annak a duplajat kaptam. Csak meleg szivvel ajanlani tudom ezt a csodanőt es remelem meg nagyon sokaig itt leszel nekunk test es lelekgyogyaszom. En egyben biztos vagyok folyamatos vendeged leszek. Ha lehetek en draga Vicam.
  • Webi megjegyzése:

    A jövőben ennél bővebb, részletesebb leírást várunk :)
Happy Massage