• AMY

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, már a telefonban is nagyon kedves hangja volt. Tájékoztatott a részletekről, persze nem mindenről, de amit egy ilyen beszélgetés alatt kulturáltan meg lehet beszélni, azt megbeszéltük.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, de lehet parkolni a környéken, láttam szabad helyeket is. Van metró vagy villamos is a közelben, hiszen a Lehel-tér sincsen messze. A ház régebbi típusú bérház, de azon belül gyorsan a tetthelyen lehet lenni, nem kell bolyongani.
  • Helyszín:

    A lakás egy láthatóan erre a célra kialakított már-már labirintus-szerű hely. Van szint különbség is a lakáson belül, több szoba és több fürdőszoba. Kellemes hangulatú, mindenhol félhomály. Nem találkoztam senkivel Amyn kívül, ha voltak is ott, nem hallatszott semmi. A fürdőszobai tusoló teljesen jó, minden van, ami egy ilyen helyiségben szükséges. A masszázs szoba is kiváló, van tér, kellemes zene szól, Keleties hangulatú. A matrac méretes, a földön van és pont alkalmas a masszázsra (ha meg arra alkalmas, akkor másra is).
  • Lány külseje:

    Amy a képnek teljesen megfelel, bizonyára ő van azokon. Az arca ugyan nem látható, de szerencsére nem ért “meglepetés”, sőt, nekem nagyon bejött, van egy kifejezetten kedves, bájos, visszafogott mosolya. Egyszóval: gyönyörű! Figyel az alakjára, számára fontos a mozgás, a sport. Ebből következően alakja is hibátlan. Haja barna, és ha jól láttam a szemei is azok. Mellei ellenállnak a gravitációnak, természetes mivoltukban gyönyörűek. Az egész lányból egyfajta természetesség sugárzódik, nem játssza meg magát, kedvesen, normálisan kommunikál, nem rámenős, de nem is nyuszi.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs hagyományos módon, hasra fekve indult. Amy ekkor még fehérneműben volt (ami amúgy nem fehér volt, de ez mellékes). A masszázs nagyon profi, pont a megfelelően erőteljes, mivel elég sportos a lány (ezt speciál ő mesélte, de látszik is) van neki ereje, de azért nem volt fájdalmas se. Végig masszírozta mindenemet, a karok sem maradtak ki. Közben nagyon jót csevegtünk, értelmes, nyitott lány, abszolút jó beszélgető partner. A vége felé volt egy kis simogatás is, de nem voltak erotikus benyúlások vagy ehhez hasonló “átvezetés”. Ezt egy kicsit hiányoltam, de ettől függetlenül egy szavam sem lehet.
  • Levezetés:

    Lekerült a melltartó, de több nem. Amy tartja a távolságot, de ezt kedvesen teszi, nincs benne hidegség. Fordulás után lassú comb és mellkas simogatások előzik meg az olajos érintések húzások, csavarások és még ki tudja milyen kézimunkák erotikus birodalmát. Van kölcsönösség is, de ez a bugyin kívüli részek simogatásában merülhet csak ki. Mivel az adatlapján nincs részletezve milyen a levezetés és hogy van-e kölcsönösség, bármit képzelhet az ember, de a képzelet az egy dolog, ígéret semmire sem volt, ezért nem érheti szó a ház elejét. Arra is nagyon ügyelt pl., hogy a fejek ne legyenek közel, a szájak össze ne érjenek. Kedvesen, de határozottan szab határokat, és ezt amúgy nagyon ügyesen csinálja. Én azért valahogy abban reménykedtem, különösen az első felvonás jó hangulata után, hogy egy picit ennél intimebb lesz a dolog, de a gyönyörű mellek és az egyáltalán nem “kivégzés” típusú, tényleg erotikus kézimunka megtette jótékony hatását.
  • Elszámolás:

    Amy - legalábbis nálam - nem vállalt extrákat, amit csinált, az viszont nagyon jó volt. Az elszámolás a végén volt, teljesen korrekt minden.
  • Összkép:

    Amy egy gyönyörű lány. Nagyon kedves és értelmes, jó beszélgetőpartner. Kiválóan masszíroz és általa szabott kereteken belül kifejezetten erotikus. Képes arra, hogy kellemes hangulatot teremtsen, jó volt nála lenni. Kulturált, normális uraknak ajánlom, akiknek számít a jó masszázs és akik elfogadják a határokat is. Egy ici-pici hiányérzetem maradt csak, de mivel se az adatlapjából nem következik, se a telefonban nem ígért olyat, amit képzeltem, ezért valójában jogtalan. Mindent egybevetve nagyon jól éreztem magam nála.
Happy Massage