• Demóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR egyeztetés segítségével történt a címet megadta a rendszer, chat segítségével megbeszéltük mit szeretnék és milyen szerelésben fogadjon, amit maximálisan teljesített.
  • Megközelítés:

    A cím nagyjából ismerős volt Határ út metrómegállótól mentem az 50-es villamossal pár megállót körülbelül 10 perc volt villamossal onnan gyalog 4-5 perc. A cím egyértelmű a GPS ismeri a címet könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás célnak megfelel mi egy kis szobában voltunk, ami erre volt berendezve a falon tükör amiben lehetett gyönyörködni és mozizni. Ruháknak van pakoló hely. A fürdő tiszta és rendezett volt minden ami kellett a tisztálkodáshoz rendelkezésre állt több tusfürdő és szájvíz. A törülköző nagy és frissen mosott volt itt mindennel elégedett voltam.
  • Lány külseje:

    Demóna egy igazi MILF nagyon szexi mosollyal és izgató műszempillákkal. Nálam egy picit magasabb volt a magassarkú még dobott rajta a piros szerelés, amiben kérésemre fogadott. A képekről egyből felismerhető ugyanolyan szexi, mint a képeken.
  • Action:

    Fürdőből visszatérve leültem az ágyra majd ő is bejött a szobába hozott nekem egy pohár vizet a kérésemre. Megittam a pohár vizet majd nekiálltuk a szeánsznak. Ágy szélén álltam ő feltérdelt az ágyra majd összebújtunk állva csókoltam őt. Elfektettem az ágyra majd lekerült a bugyi és a szép punci feltárult előttem alig bírtam kivárni finoman belenyaltam sokszor lefetyelem a nyelvemmel egyre jobban felajzott Demóna, mert finom punci íz elöntötte a számat. A két lábát felemeltem összezártam és a finom baba punci még nagyobb görbületet kapott még szebb lett a vizuális élmény. Mindkét karommal átkaroltam csípőjénél fogva és sűrűn nyelvcsapkodással nyaltam őt. Picit feljebb kúszva a szeméremdomb környékét is kényeztettem erre megjött a hangja közbe a farkam már állt keményen! Odarohantam az asztalhoz elvettem a egyik gumit, oldalt feküdt majd kezelésbe vette a kemény farkamat közben kinyitottam a gumit addigra még keményebb lett a farkam és felhúztam a gumit. Első körben kutyus pózban kezdünk kemény farkamat keményen megdugtam lábujjra kellett állnom, hogy kutyusban tudjak tolni de egy idő után elfáradtam. Ezt azzal oldottam meg, hogy az egyik lábamat feltettem az ágyra és így már keményen tudtam neki adni kutyusban. Pózváltás után papás mamás pózba váltottunk a lábait felhúztam és keményen behatoltam majd hevesen löktem ami felizgatott a látványa a tükörben is figyeltem a fejleményeket. Pózváltás után megkértem lovagoljon meg, de nem úgy álltak a dolgok, hogy ezt sikeresen véghez lehetne vinni. Így a gumi lekerült én felálltam majd franciás kényeztetés kaptam közben kérésemre a heréimmel is játszott nagyon izgató volt hamar újra kemény lettem. Újabb gumit bontottam, amit felhúztam magamnak majd szemből löktem a lábai a nyakamban, ez még jobban felajzott engem. Egyre hevesebben löktem közben a tükörben is gyönyörködtem, aminek hatására a farkam egyre keményebb lett és láttam, hogyan járkál abban a szép babapunciban majd nemsokára a punci szorításának és látványának megadtam magam hatalmasat lőttem a gumiba. Megtisztálkodtunk kicsit beszélgettünk kértem egy pohár vizet. Felajánlott egy masszást nekem, amit elfogadtam, mert eléggé kimerültem nagyon jól esett. Ügyesen járnak a kezei sikerült ellazítanom az olajos masszázzsal. A végén együtt mentünk el fürdeni, hogy megmossa a hátamat majd ő is lezuhanyzott. Szobába visszatérve kicsit beszélgettünk közben öltöztem. Mikor kész voltam az indulásra az ajtóban csókkal váltunk el egymástól. Az élmény megmaradt bennem nagyon finom voltál kedves Demóna! Csókollak!
  • Elszámolás:

    Az elején tettem le az asztalra, ami végig ott maradt, az órás programnál megszokott budapesti kerek virágszálat hagytam ott. Nagyon megérte, hiszen emlékezetes élményben volt részem.
  • Összkép:

    Mindennel elégedett voltam tetszett a helyszín Demóna és az együtt átélt élmény, mert vele élmény mindig az együtt töltött idő. Amint lesz alkalmam mindenképpen visszamegyek hozzá, mert új át kell élnem amit kaptam tőle. Szívesen emlékszem vissza arra, amit ott történt kettesben velünk. Imádlak bébi, csókollak: Zoli
Happy Massage