• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Decemberben voltam nála. VTR-en egyeztettünk, simán ment. Nem először kerestem már, szerencsére szabad volt az általam javasolt időpontja, így gyorsan dűlőre jutottunk.
  • Megközelítés:

    Még mindig ugyanaz a kellemes társasházi kis lakás. Közelben nem fizetős parkolóhely volt szabadon, a lépcsőház pedig már ismerős volt ….
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban, kifogástalan állapotú kis lakás. Semmi extra, de hangulatosan berendezve, célnak pont megfelelő. Fürdő tiszta, mint mindig. Tisztálkodáshoz eszközök megfelelő választékban állnak rendelkezésre. Az ágy nagy és kényelmes, célnak tökéletes.
  • Lány külseje:

    Mivel már nem először jártam nála, ezért elég egyértelmű, hogy bejön nekem. Titkos barátnő feeling. Képeken egy - két részlet hiányzik, ezért akit a tetkók zavarnak az ne őt válassza. Engem speciel nem.
  • Action:

    Érkezéskor puszival fogadott, mivel karácsony előtt érkeztem ezért kis ajándékot vittem, aminek nagyon örült. Felvettük gyorsan a fonalat ahol legutóbb abbahagytuk, kis beszélgetés majd irány a zuhany. Mire végeztem, már csak egy kis semmit nem takaró valami volt rajta. Továbbra is bomba teste van, meg kellett állapítsam.
    Érzéki csókcsata kezdődött, majd végig csókoltam mindenhol ahol csak lehetett. Közben kezeimmel igyekztem cirógatni amit meglehetősen jó néven vett.
    Mikor már mindketten megfelelően ráhangolódtunk egymásra, egy: Na gyere csak felszólítással lefektetett az ágyra és franciázni kezdett. Istenien csinálja, hol csak épp a végét kényeztette, hol bőnyállal tövig vette. Nem a kivégzésre hajtott, ezért hagytam magam...
    Éreztem, hogy lassan a végéhez közeledek, ezért váltást javasoltam. Elkezdetem én kényeztetni, belenyaltam az illatos puncijába, ami mostanra már eléggé nedves lett. Élvezte amit csinálok vele, így folytattam, hol lassan, hol gyorsabban míg hangos nyögések közepette el nem élvezett.
    Gumit kértem, kaptam és missziben folytattuk. Gyönyörű látvány ahogy a derekam köré csavarodik, minden egyes lökésnél felnyög, és ahogy a gyönyörű mellei ringanak közben. Igyekeztem kiélvezni a látványt és az érzést, de mindketten éreztük hogy közel a vége, így pózváltást javasolt.
    Mindkettűnk kedvencében, doggyban folytattuk. Hatalmasat döngettünk, sajnos nem sokáig bírtam, a gumiban végeztem, de a reakciók alapján úgy tűnt, neki is teljesen jó volt.
    Pihiztünk, beszélgettünk és sajnos lejárt az időm, már csak egy gyors zuhanyra maradt.
    Második kör talán majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe így erről nem tudok nyilatkozni. Elszámolás maximálisan korrekt.
  • Összkép:

    Minden szempontból 10/10 nálam. Gyönyörű, értelmes, kicsit szabadszájú és a szex valami leírhatatlan. Nem először voltam nála, remélem nem is utoljára. Rajtam nem fog múlni, már várom a következő alkalmat.
Happy Massage