• Zszófi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    ISTENNOMET igy utolag (csak miatta regisztrava h leirjam alombeli tortenetunket) elozo nap kerestem fel. Rekedtes hatarozott mennyei csabito izgago (libabor) hangjaval mar ott lenyugozoott..elsosorban a masszas miatt kerestem fel (URISTTEEN a szo legjobb ertelmeben) sikerult elcsabitania. Azonnal felvette es ereztem h nem kenyzer eroltetett megszokott mondatok hanem h elvezi amit csinal. Itt fedeztem fel (konkurensen is miatta regisztralok) ehez a vegtelen intelligens kedves odaado hatarozott angyal VADÁLLATHOZ (NEM felreertendo a szo ...)kis vadmacska. Alig vartam a keddet es kettos erzes mi var az arckitakaras miatt (uuuuu aaaa mesebeli...na de ezt kesobb.) Zsofikam imadnivalo csoda lany ko kemenyen megfenyitett ha masnap reggel 8ig nem kap megerosito sms t torlesre kerul az idopont. Igy haz szotfogadtam ennek a kincsnek ezen oldalon ritka gyemantnak. Ez amikor pillantasra igen 1hianyzik Belolle a hiba. :)
  • Megközelítés:

    Parkolas 1perces dolog haz elott bejarati ajtotol 2meterre illetve mellette levo utcakban (ritka diszkret csendes kucko ahol Bp egyik legforgalamasbb foutja is ott van) bkv 2perc seta csigatempoban. Gps odavezet a luxus erre a celra kialakitott masszasbirodalomba.
  • Helyszín:

    A lakas kizarolag eme masszasra van berendezve meseszep falak ami csak ugy szakmai artalom hogy moshatoo festek sajnos szemem akadt azonnal szuper szinkombo GRATULA a lakberendezonek ulj le csillagos 5os. Zsofika (hamar lejott nagyon szigoruan tisztasag es rendmanias ami sose baj . Ugy ereztem magam mint Dicaprio a voros szonyegen. Cipom probaltam kibogozni de zavaromban a fuzo megjobban ahhh. De hopp ez a csoda lany leterdelt elem szo nelkul es ulj le mondta mar ki is bogozta.Kulon pont a figyelmessegeert.Furdoben ha akarnam se tudnam amibe belekothetnek. Zsofi forro furdom elott ujra fertotlenitett bar elotte is patyolat volt(epp elotte valo nap nagytakaritott) ugyanis eme bajos teremtveny nem csak szupet nagybetus no hanem megfogja a munkat is ha kell. Nem ijed meg tolle. Tusi szajviz a legminosegibb. Eletem meg azt is megtorolgette nekem mielott csapattam a forro vizet a zuhikabinban. Kispohar kukaba es A KIRALYLANY mar ott vart egy citromkarikaval cukorkakkal tele hideg frissito uditovel.Talcan tartva mint a legjobb helyeken megadva a modjat
    . Indultunk a fahejasalmas tisztasag illatu ledekkel romantikus fenyekkel tele tatamival masszaspaddal ulogatnitiraval felszerelt szobaba. Kis asztal halk zene pont ami oda szukseges. A tukor na igen ez 3oldal lenne . Pozitiv ertelemben. Tehat az osszkep maximalis 100%.
  • Lány külseje:

    Kepeknek megfelel ugyan haja nem de ez inkabb szazszorosan jobb szebb csodasabbb mint a kepeken. A kepek visszaadjak genetikailag orokolt kockahasi gyuros hat nem szeretnek egy pofont kiutne hamar. Eloben sokkal szebb gyonyorubb mint a fotokon. Nulla smink hatalmas tengerkek szemek feher puha bor hofeher hibatlan fogsor (mind sajat es csaladjaban a fogorvos sose talal hibat rajtuk) amerikai sztarok is megirigyelnek. Ez mind csak kulsoseg de a kisugarzas ami kesz meghalok vegem odaig es vissza vagyok. Fekete fehernemuben es felette egy sportos ruciban fogadott ami azert szimpatikus nekem mert megadja a modjat h tudja mi passzol a testehez es felvallalja hogy nem egy atlatszo lanyoktol megszokott halos rongyban fogad. Ebben au esetben higgyetek el csabitobb egy cicanaci azon a kerek formas hibatlan popsin mint 1 mini szoknya. Mi tetszik rajta?! MI NEM :D ami a legjobbann a belso ertekei embersege ilyen tiszteletudo megalazkodo bivaly gyogymasszorrel meg thaifoldon se taliztam. Mint az ukran 2meteres Mámuska a masszasa ennek a torekeny viragszalnak illatos rozsának.
  • Erotikus masszázs:

    Na a masszas. A masszas.....konyvet irhatnek. Eletem soran mivel masszasfuggo vagyok kimerem jelenteni h ilyennel meg nem talalkoztam. Eloszor is az en muzsám szegenykem faradt volt de ennek jelét en nem vettem volna eszre ha nem meseli kis eletet hogy mennyi dolga van nap mint nap. Sok pasi belehalna amit ez a kemeny szikla veghez visz. Gyogymasszas amit kaptam az erossege gyenge kozepes es eros. Kezei megeroltetve de az en ISTENNOM olyan profizmussal ment vegig rajtam tetotol talpig hogy nagy apaállat letemre olyan izomlazam van. Hala neki szaktudasa kimozgatta a tatamin helyre csontkovacsolta minden egyes porcikam. A talpmasszas ami egy imát erne. Zsofinak a leheto legnagyobb szakmai gyakorlata tudasa es bizonyitvanyai vannak. Kezeiben az ARANY. Ha elmaradt volna a vegen az eletem egy kezemen szamolt legjobb elmenye Ő AKKOR is istennom lenne.Nyilvan pácienshez igazodva masziroz (erosseg ) amellett h masszori tanulmanyait kioffolta mas teruleten is sok tapasztalata van( intelligens ) ritka okos rafkos jeg hatan is megelne ez a teremtes koszonom istenem eletem elso igazi masszasat. Szegenykem megsajnaltam annyira belemerult a munkaba . Kertem csereljunk szivesen fogadta de bantotta h az en idom veszi el azzal h meggyurom. Csereltunk na itt indul a anyamsegitsss. Zsofi fuggoseget okoz. Teste minden porcikaja gyonyoru ahogy azt a joisten megteremtette.
  • Levezetés:

    A francias kenyeztetese "letezik ilyen csoda"?!?! Lagy ovatos finom erzeki szenvedelyes na de varj csak....melytorok aztan a javabol kez hasznalat ott nem volt. Vegig sok idegesito keresem lelkbol teljesitette ezalatt ertem fekve allva hannyat hajlekony alkata kimeritette a kivansaglistam. Franciaja nem csak feketeoves hanem a rekordok konyvebe a varazslat reszebe illo. Fejet nem huzza el pedig szoltam. Kedvesen ramnezett mondta kerlek te csak erezd add at magad te idod ne azzal foglalkozzak h nehogy felre nyeljen miattam. Cickok mint a 18asoknak. Pici de festeni se lehetne jobbat. Osszkep brutal hiperszuper es en fuggoje lettem. Megkertem kezet de irigy :D imadom
  • Elszámolás:

    Muszaj a korrektsegevel kezdenem. Meglepo becsuletes. Kiesett nadragombol egy nagyobb osszeg. Soha nem hittem volna velem ilyen hiszen hiaba megszeditett akkkor is figyelek. Szoval miutan tavoztam mar feluton sms. Nagy a baj hivj. Remego kezzel tarcsazva Zsofi megszolal nem telefon tema de 1 fontos dolgom itt hagytam. Zsofikam ezt a josagot visszakapod majd az elettol. Tisztesseges becsuletes BARBIE BABA. Extrai masfel oraban a tiszteletdijban benne imadom.
  • Összkép:

    Olyan erzessel tavoztam hogy sorolhatnam a szep szavakat. De ebben a vilaban embernek maradni ero kell. Zsofi maga a Barbi baba jelmezbe bujt alomcsaj. Belso ertekei elvei eletvitele lenyugozo es kemeny. Porcelan baba aki bivaly eros okok jeghatan is megelo tobb nyelven beszelo tanult lany. En ha eltunik az oldalakrol remelem soha akkkor is a legjobb elmenyem marad de addig rendszeres fuggoje lesszek.A rozsacsokor merete a tudomanyahoz szakszerusegehez erotikajahoz kepest ingyen van kb.
Happy Massage