• Tina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk,pár órával később találkoztunk,pontosan a megbeszéltek szerint.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed. Új építésű ház. A parkolás kicsit érdekes lehet, ha ragaszkodsz az utcához, de van mélygarázs lehetőség is. Én mondjuk tömeggel mentem, mert alig pár metrómegállónyira lakom.
  • Helyszín:

    Kényelmes, új építésű lakás a célnak abszolút megfelelő, könnyű odatalálni. Fürdőszoba patika tisztaságú és bár egy MT korábban azt mondta nem talált szájvizet, hát most ott figyelt a közel tele lévő szájvíz a polcon. Tusfürdő választék, mint egy illatszer osztályon
  • Lány külseje:

    Lélegzetelállító!!! Hamarjában a nevem sem tudtam, mikor ajtót nyitott ez az elbűvölő, mosolygós, telt keblű Leányka. Egyszerűen szuperszexi!!
  • Action:

    Amikor végeztem a fürdéssel, bementem a szobába, az ágyra. Leült mellém, rögtön le is smárolt, én meg a melleit simogattam, markoltam, a bimbókat nyaldostam, amit ő kéjes nyögésekkel viszonzott. Közben a kezecskéje megtalálta a kemény dákóm, ami addigra már gyönyörűen mutatta, merre van a felfelé. Hanyatt döntött, és olyan franciába kezdett, hogy a fülem kettéállt. Jó pár percig így franciázott. Aztán kézre váltott, de úgy, hogy itt ért utol a végzet, s az első spricc a hasán csattant. Kicsit rendbe hozta magát, én is az enyémet. Az ágy szélén ülve beszélgettünk, a kezem újra a fenséges kebleire tévedt. Miközben beszélgettünk, folyamatosan a didkókkal foglalkoztam. Amikor már újra felállt az ezredes, Tina szerette volna megint leápolni a szájával, de én inkább dugás közben akartam elmenni. Nem kellett kétszer szólnom. Tina hanyatt fektetett, gumi fel, és háttal ült bele. Először lassan, majd gyorsan, majd így váltakozva lovagolta meg a farkam. Egyre hangosabb nyögései jelezték, hogy nincs már messze az orgazmus. Én közben felültem, a melleit markoltam, a nyakát csókoltam. Pózt váltottunk. Ő feküdt hanyatt, én beledöftem. Kértem, tegye a lábait a nyakamba, ő így tett, s egy igazi csattogós keféléssel folytattuk. Bíztam benne, hogy második menetként tovább fogom bírni, de a látvány és a hanghatások együttese hamar a célba juttatott.
    Aztán még egy rövid ideig beszélgettünk, majd öltözés, és egy farokállító öleléssel elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Elején történt meg a dolog, így már csak az élvezet maradt. Átlagosnak mondható a csokor mértéke.
  • Összkép:

    Nagyon élveztem a vele töltött időt, elröppent hamar az idő Aki kedveli a nagy melleket az jól választ, ha hozzá megy :)
Happy Massage