• Tamara

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tavaly év végén figyeltem fel a hirdetésére, általában a hozzám közelebb eső budai lányok oldalait figyelem, nemrég költözhetett Budára, mint az utólag ki is derült. Mivel láttam, hogy hívható, megcsörgettem, felvette, bemutatkoztunk egymásnak. Arc nélkül hírdet, ilyenkor nekem a hang úgyanúgy fontos, mint a lányoknak az első találkozás előtt. A hangja, és kérdéseimre adott válaszai szimpatikusak voltak, ezért megbeszéltük, hogy a közeljövőben találkozunk. De hát milyen az élet, még aznap délután szabad voltam és küdtem neki sms-t egy nekem jó időponttal. Hamar jött a válasz, neki is jó, mellékelve a cím. Szóval rugalmas a csajszi, az már biztos.
  • Megközelítés:

    A szomszédos budai kerületből mentem, ezért nekem bkv. volt a nyerő. Aki pestről jön, annak sem kihívás a tömegközlekedés. A helyszin a Körtér és Petőfi Híd közötti terület egyk utcája, villamos megálló kb. 2 percre. Természetesen autóval is könnyen megközelíthető bármerről, sajnos a parkolás fizetős. A közelben lakóknak a séta is lehet opció.
  • Helyszín:

    A ház egy átlagos régebbi budai bérház, bejutás után egy belső udvaron kell néhány lépést menni az egyik földszinti lakásig, ahol az ajtó már résnyire nyitva van. Egy nagyon szépen felújított lakásba érkezünk, belépéskor egy amerikai konyhás előszobába, ahonnan több helység is nyílik. Tamara egy kisebb szobába invitált, amiből egy saját fürdőszoba is nyilt. Ebben a szobában tatami volt a földön, hangulatos bőven elég a célra. A kis fürdőben zuhany, kellő mennyiségű tusfürdővel, wc, mosdó szájvízzel, pohárkával. A másik fürdőben nem jártam, nyilván ott sincs gond. Viszont Tamara a végén megmutatta a nagyobbik szobát is, ami nem semmi. Hatalmas ágy, romantikus környezet, csupa erotika. Felajánlotta, lehet ez is majd a következő helyszin ha akarom.
  • Lány külseje:

    Nem mondanám, hogy sokszor futottam mellé arc tekinteteében, de volt már rá példa. Nem mintha a szép arcú lányokat keresném, sőt, de azért valami kisugárzás nem árt, ha van. Na Tamara pont ilyen. Bájos, szemüveges, hosszúkás kedves kis arcocska, olyan titkárnős, az ember azt hinné, hogy ő a recepciós. Ahogy azonban az alakját is megláttam abban a kis ruhácskájában. sportosan vékony, formás teste már inkább egy balettáncosnőre hajazott. Nem a csontos formájura, hanem a nőiesre formált alakúra. Na és a keblek, gyönyörűen formázott, alakjához passzolóak. Szép szolizott bőre van, deréktájon izléses non-figuratív tetkó, ami még dobott is a megjelenésén. Az összhatás így együtt nekem bejön.
  • Erotikus masszázs:

    Első alkalommal az egy órás lehetőséget választottam, megbeszéltük hogy szeretném. A hátam és váll- nyak könyékét kértem egy kicsit erősebben. Krémet használt, lábfejtől haladt felfelé, hol tenyérrel, hol csuklóval, hol ököllel. Ki sem néztem Tamarából, egy ilyen intenzív masszázst, ez már szinte gyúrás volt.A masszázs alatt sokat dumáltunk, ahhoz képest, hogy jelentős köztünk a korkülömbség, nem csak az időjárás volt a téma. A gyúrma alatt ugyan nem voltak a már máshol megszokott intimebb benyulások, voltak viszont az újjacskákkal való érintések , a test különböző részein. Amikor még hason feküdtem, Tamara megkérdezte, hogy szeretnék e csúszkát. Szerettem volna.
  • Levezetés:

    Tamara bekente magát olajjal , könnyed, formás testével hintázni kezdett a hátsó felemen előre- hátra, balról-jobbra, körkörösen egyre feljebb haladva. Nemsokára már a cicit és puncit is be tudtam azonosítani, nem kis örömömre. A nyakamnál már puszikat is kaptam, jól esett. Ebben a helyzetben elég nehéz volt Tamarát elérni, de azért én megpróbáltam. Egy idő után elhangzott a ,,megfordulsz kérlek", és a cselekmények innen folytatódtak. Igen, szembecsúszkát is kaptam, nem is akármilyet(részletekért látogass el Tamarához). Amikor jobban megemelte csipőjét, én hozzáfértem a lába közéhez, gyengéden megérintettem, tenyeremmel simogatni kezdtem a punciját. Nem ellenkezett, ezért a csikló is kapott egy kis kényztetést, s mintha egy kis nedvesedést is éreztem volna. Csúszka után Tamara a lábaim közé gugolt és szájába vette férfiasságom, finoman játszani kezdett vele a nyelvével. A folytatást csak erős idegzetűeknek ajánlom!
    Mivel már elég sok inger ért, féltem, hogy örökítő nedvem egy jelentős részét hamarosan elvesztem. Megkértem Tamarát, hogy inkább lingam masszázszsal kényztesse az öreget. Elkezdődött egy finom érzéki lingam, amit Tamara magas fokon űz. Néha felnéztem, de nem tudtam követni az ujjait, tudta, érezte, hogyan működöm. Nem sokkal később, megkérdeztem tőle, hogy esetleg közben én is lehetek egy kicsit aktívabb. Benne volt a dologban ezért úgy helyezkedett, hogy elérjem őt kényelmesen. Ettől kezdve párhuzamosan történt a kényeztetés, persze Ő nyert. Szépen kivárta míg visszatérek ebbe a világba, nem ment arréb, ujjam még egy darabig az övé volt. Ezután letisztított, vízzel kinált, beszélgettünk, majd zuhany.
  • Elszámolás:

    Nem beszéltünk extrákról, honlapján minden le van írva. Csak egy órát voltam, nekem ez most elég volt, ami belefért. Talán legközelebb megkérdezem, lehet , hogy még a haját is befonhatom.
  • Összkép:

    Tamara meglátogatása az egyik legjobb döntés volt részemről, szeretem az ilyen típusú lányokat, az egyénisége pedig nekem bejön.Főleg korrekt úriembereknek ajánlom akik értékelik egy csinos fiatal lány kedvsségét, tudását, erotikáját . A hely nem szalon feeling, diszkrét. Szóval mindenképpen ajánlható!
Happy Massage