• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk időpontot, a második hívásra sikerült. Kedves hangon tájékoztatott a lehetőségekről és én elindultam Újpest felé a megadott címre.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és az utca név sikeres tisztázása után a közelben parkoltam. Fizetni nem kell mert ez a kerület egy csendes része, közel a vasúthoz.
  • Helyszín:

    Egy újépítésű társasházban rendel. Érkezéskor kabát,cipő az előszobába majd vetkőzés a nappaliban és irány a fürdő, mely társasházhoz illően nem kicsi mint a lakótelep minden szükséges dologgal felszerelve. A nappaliban van masszázspad , de mi a szomszédos szobában levő kényelmes ágyat választottuk...
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, vonzó hölgy, egy áttetsző valami volt rajta ami igen gyorsn elindította a fantáziámat... A képek a valóságot tükrözik nincsenek agyon retusálva, így csalódás kizárt.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszajövet nem a pad felé invitált hanem a szobába ahol hasra vágtam magam az igen kényelmes friss lepedővel ellátott ágyon. Levetette a köntösét és meleg olajat csurgatott a hátamra, mellettem térdelve egy igen kellemes nem erős, inkább kényeztető masszázsba, simogatásba részesített. Közben beszélgettünk erről-arról. Értelmes, jó beszélgetővel rendelkező hölgy. Közben néha elkalandoztak az újjai és lassítva egy- egy hát simogatás is volt, itt már nagyon megfordultam volna, de vártam a soromra... A vége felé kaptam egy cicis masszázst és néhány puszit a tarkómra, ekkor elhangzott a megfordulhatsz kérés én örömmel tettem eleget neki....
  • Levezetés:

    ....fordulást követően mellém térdelve kezdett el foglalkozni az éledező ezredessel és rövid időn belül katonás vigyázz állásba is varázsolta. Én sem tétlenkedtem hanem finoman kezdtem simogatni a fenekét, testét, kézbe illő mellecskéit és csípője rejtett zugait. Teljesen jól reagált és így "kénytelen" voltam hanyatt fektetni és egy kicsit, átadva magam a gyönyörködés örömeinek végig puszilgatni a testét egészen a kelyhéig. Itt jóskán elidőztem vendéglátóm örömére szerintem jól érezte magát ezen idő alatt, hagytam lenyugodni majd egy fordulás következett, kézi és franciás kényeztetés váltott ütemei kötött ismét kértem, hogy fölém helyezkedve és is kényeztethessem és így lassan nem kapkodva következet a vég. Köszönöm, nagyon kellemes volt!
  • Elszámolás:

    Az első találkozó ellenére utólag történt a telefonba megbeszéltek szerint
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen ellazulva, feltöltődve sétáltam az autóm felé és azon tűnődtem mikor is tudok megint eljönni hozzá, mert biztosan a kedvenceim között a helye.
Happy Massage