• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétvégén írtam rá hogy lesz-e a héten,mert felszeretném keresni nem sokkal később jött a pozitív válasz hogy lesz egész héten.
    Majd hétfő reggel újra ráírtam hogy úgy alakul a mai napon hogy délután ráérek és megkérdeztem tőle hogy amit kiszemeltem időpontot jó-e még neki.
    Pozitív válasz után még megkérdeztem tőle hogy mehet-e a 2 óra igaz akkor túlcsúsznánk a rendelési idején,de mondta hogy megoldja hogy tudjon maradni egy kicsivel tovább.
    Ezután pedig küldtem egy vtr-t is biztos ami biztos.
    Majd randi előtt egy órával írtam neki egy sms-t hogy lehet hamarabb érkezem 20percel ami nem sokkal később jött a válasz hogy mehetek nyugotan hamarabb is, így a megbeszélt idő előtt 15percel már bent voltam nála.
    Szóval teljesen rugalmas volt velem,igaz ismerjük már egymást egy ideje.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, pont a ház előtt tudtam megállni.Parkolni mindig lehet és ingyenes.
    Bkval is könnyű idetalálni. Busz vonat villamos közel van.
  • Helyszín:

    Sok emeletes panel felső szintje. Lakás teljesen tiszta jó állapotú, a célnak teljesen megfelel. Fürdő tiszta, sok tusfürdő választék és szájvíz is van.
    Illatos törülközőt kaptam.
  • Lány külseje:

    Nikiről csak jót tudok írni, mármint az én szemszögemből. Számomra Ő a tökéletes nő! Arcra, alkatilag, viselkedésileg mindenhogy!
    Élőben sokkal szebb. Gyönyörű kék szemei engem mindig rabul ejtenek. Hatalmas természetesen mellei vannak amik jól reagálnak a törődésre.
    Hasát külön imádom puszilgatni. Punci teljesen csupasz, illatos.
    Gyönyörű mosolya van.
    Fekete ruciban és combfixben várt.
  • Action:

    Ajtón belépve,Niki mögötte várt ,majd üdvözlő puszi után cipőt és a kabátot levettem,majd bementünk a szobába.
    Megbeszéltünk hogy kinek hogy teltek az ünnepek,majd elmentem zuhanyozni.
    Zuhanyból visszatérve Niki az ágyon már kényelembe helyezte magát.
    Mellé feküdtem és elkezdtem simogatni az irtó formás combját és fenekét,közben rengeteget dumáltunk.Szerencsére van sok témánk és jól meg is értjük egymást.
    Majd Niki gondolt egyet és fel ült az ágyon és a melleiről lehúzta a ruhát ami takarta őket eddig.Gyönyörű látvány ahogy a két gyönyörű mellei kibuggyantak.
    Rám hajolt és csókolózni kezdtünk, majd ezután elkezdett lejjebb vándorolni a szájával.Közben a mellei hozzámértek végig,valami fantasztikus érzés volt.
    A velem egykorúhoz ért elsőnek csak körbe nyalogatta majd bekapta teljesen.Nagyon finoman játszott vele minden pillanatát élveztem,mintha egy igazi barátnő csinálná. Ahogy játszik a nyelvével a makkon az valami utánozhatatlan és eközben olyan pajkosan huncuttól néz rám, teljesen megbolondít .
    Mivel kezdtem érezni hogyha így folytatja akkor hamar vége lesz a játéknak,ezért felültem egy csókért ,majd a gyönyörű melleit kezdtem el nyalogatni,közben egyik kezemmel markoltam a csodás popsiját a másikkal pedig ujjaztam egy kicsit,de már éreztem hogy neki is jó ott lent.
    Majd ledöntött az ágyra és elnyúlt egy védőfelszerelésért. Rám varázsolta és mondta hogy most dolgoznom kell.
    Tudtam hogy mi jön a doggy póz, mivel Niki egyik kedvenc póza.
    Így hát mögé mentem de mikor megláttam a gyönyörű punciját muszáj voltam belenyalni,nem tudtam kihagyni.Nikinek nagyon finom puncija van imádom őt így kényeztetni.Valószínűleg neki is tetszett,mert elkezdett halkan nyögdécselni.
    Majd becsúsztattam a velem egykorút a szűk puncijába.Lassú tempóval kezdtem de utána elkezdtem gyorsítani amire Niki egyre jobban kezdett nyögdécselni.Gyönyörű látvány Niki ebben a pózban is,valami fantasztikus feneke van emiatt éreztem hogy közel a vég,de nem így akartam még elmenni ,kértem hogy forduljunk misszibe .
    Majd újra behatoltam a forró punciba és szintén lassan kezdtem közben ráhajoltam Nikire és csókot loptam tőle,majd a gyönyörű ikreket is megcsókoltam,ezután rágyorsítottam közben Niki a melleit markolászta ,néha én is.Nagyon izgató látvány volt ahogy a hatalmas mellek mozognak, meg is lett a látvány eredménye, tele lőttem a gumit.
    Hagyott lenyugodni majd megtörölgetett.
    Ittam a colából amit még az elején hozott.Majd egy újabb hosszas beszélgetés következett,ami alatt megtudtam pár új dolgot róla.Még mindig tud meglepetést okozni számomra ennyi randi után is.
    A második kört én kezdeményeztem mikor már éreztem hogy eleget pihentem.
    Elkezdtem csókolgatni a mellét majd kértem hogy helyezze magát kényelembe.Újra megláttam a gyönyörű puncit elején csak lassan körbe-körbe nyalogattam.Szerintem Nikinek van az egyik legfinomabb és legszebb puncija amit valaha láttam egyszerűen nem tudok betelni vele.
    Elkezdtem ezután pörgősebbre venni a nyelvemet aminek meglett a hatása Niki hangja egyre hangosabb lett, majd elkezdett megemelkedni a csípője és az egyik kezével pedig a fejemet gyengéden rányomta a puncijára és nem sokkal később pedig elélvezett. Mint szoktam ekkor mindig kicsit gonoszkodok vele,bele bele nyalok gyengéden a puncijába ami ilyenkor érzékeny és kicsit csikis neki. Meg is jegyezte hogy milyen kis gonosz vagyok.
    Kis pihi után megmutatta hogy ő is tud kis gonosz lenni.Hátamra feküdtem és Niki bevetette a nagy ágyúkat. A velem egykorú már ekkor szinte teljes erőben volt,de Niki még húzott kicsit rajtam.Betette a mellei közé és közben meg a makkom tetejét nyalogatta. Fantasztikus látvány volt, majd ismét érte nyúlt egy védőfelszerelésért, miközben bontotta ki addig még bekapta a velem egykorút teljesen majd felhelyezte a gumit.
    Mondta hogy ismét én melózok és mögé kerültem és így hatoltam be.Nagyon jó volt így de kicsit fáradt voltam még ezért kértem hogy jöjjön a másik kedvence a lovacska.
    Hátamra feküdtem,majd bele ült a velem egykorúba,nagyon szűk a puncija ilyenkor.Valami fantasztikus lovaglást kaptam tőle,lassan kezdi,de mikor begyorsít akkor nagyon vissza kellett fognom magam hogy ne élvezzek el rögtön.
    Mivel szemből ült rajtam, sokszor rám hajolt és ilyenkor elcsattant néhány csók és melleivel is tudtam foglalkozni. Gyönyörű látvány ahogy ez a csodaszép lány mozgott rajtam.
    Niki gondolt egyet és leszállt rólam és most háttal nekem ült bele.Mondtam neki ha eddig nem tudtál kivégezni most biztos végem lesz.Ő erre csak mosolyogva annyit mondott: De miért?
    Leírhatatlan látvány volt ahogy a popsiját mozgatta rajtam és mikor megtekerte rajtam szinte kész voltam.
    Azt látni ahogy ez a formás popsi mozog a farkamon le-fel majd balra-jobbra.
    Közben láttam a punciját ahogy teljesen körbe öleli a farkamat.
    Közel voltam hogy elélvezzek,de szerencsémre Niki elfáradt és leszállt rólam és újra misszibe helyezkedtünk.
    Újra behatoltam a forró punciba és én ráhajoltam és megcsókoltuk egymást ő pedig a lábaival átkarolt és a kezeivel pedig a hátamat és az arcomat simogatta.
    Így elvoltunk egy darabig,de kezdtem érezni hogy közel a vég ezért rá gyorsítottam közben Niki egyre hangosabb lett egyszer még a kezét is rá tette a szájára.
    Én úgy éreztem hogy szinte egyszerre élveztünk el.
    Majd ráhajoltam ismét és adtam neki pár szájra puszit és egy csókot is.
    Még pár szót beszéltünk majd megnéztük az időt és közel voltam a végéhez ezért még elment egyet fürdeni,mert a második menetben igazán megizzasztottuk egymást.
    Mire visszaértem Niki már felöltözött utcai ruhába.Így volt szerencsém így is megnézni, mondtam neki hogy így is írtó dögös. Válasza: Macinaciban? :)
    Viccesen mondtam neki hogy legközelebb így várjon. :)
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és szóba sem került.
    A pesti átlag dupla adagban a két órának megfelelően,de amit kaptam az nem kérdés, hogy megérte.
  • Összkép:

    Nagyon élveztem a mai randit is vele.Minden csodás volt vele.
    Ahogy ígértem neki az előző randin hogy ebben az évben megpróbálok hozzá többször eljutni,mint tavaly,mert nagyon imádok vele lenni.Remélem tudom tartani az ígéretemet.
    Minden vele eltöltött randi után teljesen feltöltődök lelkileg,mert nagyon jó vele beszélgetni. Testileg meg persze lemerülök.
    Tavaly Nikivel kezdtem az évet de nem vele fejeztem be,talán majd ebben az évben.
    Ez az évem Nikivel kezdődött ami nagyon jól sikerült remélem a többi randink is hasonlóan fantasztikus lesz vagy lehet Niki még tudja fokozni,ki tudja?
    Én már most várom a következő randinkat aminek még sajnos nem tudom az időpontját de remélem minél hamarabb.
Happy Massage