• Szandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam szombat délelőtt, elsőre egy pár csörgés után felvette és nagyon kedvesen tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    Óbuda. Villamossal, busszal és kocsival is nagyon könnyen elérhető a hely. A parkolás pénzes, de van hely.
  • Helyszín:

    Magas társasházban fogad, egy kellemesen berendezett lakásban. Tisztaság van és kellemes illat.
  • Lány külseje:

    A képei mindent elárulnak nem árul zsákba macskát. Mindenki azt kapja, amit lát csak élőben, egy mosolygós élet vidám lányt. Egy köntös volt csak rajta, de az se sokáig. Az a látvány, ami fogadott a köntös levétele után beleégett a retinámba, egy dögös lány. Semmi rosszat nem tudok mondani róla. Nekem mindene bejött. Az arca a képeken nem látható, de az életben Te is kellemesen fogsz csalódni, akárcsak én. :) Nekem nagyon bejött az arca. Megmondom , nem ilyenre számítottam :)
  • Action:

    Pontosan érkeztem a hely közelébe, amikor ismét hívtam és nem vette fel először, másodszor de a harmadik hívásomkor felvette és megkaptam a pontos házszámot, ami hiányzott. A lakásba érve puszikkal üdvözöltük egymást, mint régen látott barátok. A neki vitt csekély ajándékot átadva, aminek nagyon örült. Az időt nem húzva cipő le és szobába be ahol egy székre tettem le a cuccaimat. Irány a fürdőszoba ahol egy tusoló állt a rendelkezésre a tisztálkodáshoz. Egy pár tusfürdő állt a rendelkezésre és szájvíz is volt a mosdó szélére téve műanyag pohárkával együtt. A szobába visszatérve az ágyon várt a köntös is lekerült róla elő kerültek a szép formás cicik nagy bimbóival együtt és a formás feszes teste nagyon szép látványnak is beillett. Megbeszéltük mit szeretek és mit csináljunk. Neki láttunk egy kis beszélgetéssel kezdtük olyan ismerkedős beszélgetés volt közben simogattuk egymást egy két csók is elcsattant. Hanyatt feküdtem és kaptam egy nagy finom isteni franciát és egy kis cici közé szorított velem egykorút majd olyan köpködős franciával folytattuk. Mielőtt kivégzett volna védőszerelésbe öltöztetett és mondta, hogy szeretne beleülni az igen csak felkeményedett velem egykorúba így is történt közben viccelődött, ami tetszett és jó is állt neki. Miközben ő lovagolt én a kemény cicikkel voltam elfoglalva, kérésére, ami nekem se volt ellenemre kutyus pózra váltottunk és keményen lehetett neki tolni. Így lett vége ennek a csodálatos együttlétnek. A velem egykorút megszabadította a védőszereléstől majd megtörölgette. Egymáshoz bújtunk és beszélgettünk egy jót nagyon közvetlen barátságos, abszolút barátnő feelinges randi volt. A velem egykorú kiadta magából a szuszt bealudt, így jobbnak láttam tusolni aztán felöltözve távozni ettől a kedves vendéglátótól. Puszikkal váltunk el. Egy kis hiányérzetem azért van, hogy én nem vettem kezelésbe nyelvemmel a punciját, de majd legközelebb okosabb leszek. :)))))))
  • Elszámolás:

    Az elején túlestem ezen a részén a dolognak. Egy picivel a jelenlegi átlag alatt.
  • Összkép:

    Összességében,azt kell mondjam,hogy mindennel nagyon megvoltam elégedve. Az életben szexibb volt számomra, de akinek a fotói, vidijei alapján is kedvet kapott hozzá nyugodtan látogassa meg mert nagyon készséges, igazi nőies NŐ.
Happy Massage