• FRUZSI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen jött gondolattól vezérelve, úgy döntöttem , hogy megjutalmazom magam egy masszázzsal.
    Fruzsi már régebben a kedvencem között volt, ezért telefonon hívtam. Első hívásra felvette és mindenről pontos tájékoztatást adott.
    Szerencsémre fél óra múlva mehettem is hozzá.
  • Megközelítés:

    A GPS megadott címet könnyen megtalálta, pontosan odavitt. Parkolás a ház előtt végig az utcában és a közeli mellékutcákban lehetséges, de fizetős.
    Én pár méterre a kaputól tudtam megállni. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, kevés sétával.
    A kapu előtt hívtam megkaptam a kapkodót és az instrukciókat a lakás megtalálásához.
  • Helyszín:

    Helyszín egy régebbi emeletes házban található, amit szépen felújítottak.
    A tettek mezejére lift visz fel. A lakásban több szoba van, mi egy nagyobb szobában voltunk.
    A szobában masszázspad, tatami és kanapé is található, kellemes zene szolt valahonnan, de ezt nem figyeltem, mert volt szebb látnivaló.
    A fürdőszoba tiszta, sok tusfürdővel és szájvízzel felszerelt.
  • Lány külseje:

    Fruzsi a képeken látható fiatal csinos lány, aki hamar fel tudja kelteni az ember vágyait.
    Egy tanga melltartó párosban és harisnyában fogadott. Felül egy áttetsző ruhaféleséggel.
    Sajnos ezekhez nem értek, de nagyon bejött.
  • Erotikus masszázs:

    A masszáz kérésemre a fel és levezetés között történt. Ami saját elmondása szerint inkább simogatás volt, nekem mégis nagyon jól esett.
    A hátam és a vállaimat is átmaszkírozta, ezután jött egy csuszka masszázs ami újra beindította vágyaimat de ez a következő részhez tartozik.
    A masszáz közben nem sokat beszélgettünk, de ez az én passzivitásomnak volt köszönhető.
  • Levezetés:

    Mikor megérkeztem rövid bemutatkozás után bekísért a szobába. Gyors vetkőzés és zuhany, visszatérésem után már csak tanga és harisnya volt rajta.
    Így megcsodálhattam szép melleit. Mi a tatamit választottuk helyszínül. Kérésemre felvezetéssel kezdtük, először én kényeztettem ezt gyönyörű teremtést.
    Simogatással és csókokkal kezdtünk, majd lassan végigcsókoltam testét, melleinél elidőzve, majd lassan haladva lefele gyönyörű kelyhéhez, ami ténykedésemre nagyon jól nedvesedett de sajnos nem tudtam csúcsra juttatni. Ezek után ő vett kezelésbe engem, nagyon jólesően franciázott, szembe velem, de megkértem forduljon meg, hogy simogathassam testét, így jutottam a csúcsra , a vég a szájában ért. Utódok szilviában landoltak, rövid tisztálkodás után mellém bújt, kicsit ölelkeztünk simogattuk egymást. Ezután jött a masszázs, és a csuszka szemből ami nagyon jó volt, egy idő után leszállt rólam és újra francia leckébe kezdet, amit nagy odaadással csinált. Sajnos éreztem hogy ez most nem fog menni és szóltam, hogy hagyja ne fárassza magát, ezután egy kicsit még végig simogattam testét, majd mentem fürdeni. Visszatértemkor még mindig meztelen volt, így búcsúztunk el két puszi kíséretében.
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam, a telefonban megbeszélt virágszálakat előre adtam, kis ajándék kíséretében amit lerakott és többet nem esett róla szó.
    Nekem nagyon megérte, mert többet kaptam mint amire számítottam.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel, vidáman feltöltődve távoztam, egész úton azon gondolkodva, hogy mikor lesz lehetőségem megismételni ezt a csodás kilencven percet,
    mert ez a kedves lány minden kérésemet teljesítette.
Happy Massage