• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, 14:20 óra körül, elsőre felvette a telefont, azonnal tudott fogadni, 15:00 órára beszéltem meg a találkozót 1 óra hosszára.
  • Megközelítés:

    A Puskás Ferenc Stadionnál hívtam fel, ott egyeztettem időpontot Cintiával, a buszpályaudvartól körülbelül 10 perc gyaloglásra található a lakás. A lépcsőházat könnyű megtalálni, egyértelműen beazonosítható. Aki autóval érkezik, a ház előtt van parkoló, vagy a lakás melletti kis utcában is lehetséges a parkolás.
  • Helyszín:

    A lakás állapota teljesen megfelelő, a zuhanyzó és a szoba is jó, többféle tusfürdő közül lehet választani, szóval kulturált.
  • Lány külseje:

    A hölgy a valóságban is olyan, mint a képeken. Rózsaszín tangában és fehérneműben fogadott, képek alapján picit magasabbnak gondoltam, de amúgy ez abszolút nem zavart :)
  • Action:

    Kedves és érdeklődő magatartást tanúsított velem szemben :) Érkezésem után a "rózsaszálakat" a szobában található éjjeliszekrényre tettem, majd törülközőt adott és elmentem tusolni. Fürdés után kérdezte, mivel kezdjünk, illetve bevezetésként felajánlotta a masszírozást, amit el is fogadtam. Hasra feküdtem, rám ült és erősen átmasszírozott, ami különösen jól esett. Utána simogattam, a melleivel foglalkoztam, majd kértem, had kényeztessem a punciját. Pár percig nyalogattam, majd közölte, most már ő szeretné az ezredest kezelésbe venni. Kértem, hogy csak "óvatosan" csinálja, mert úgy éreztem, nemsokára végem van, szóltam is, ideje gumit húzni. Hanyatt feküdt, én meg rá, sajnos elég rövid ideig bírtam, elég hamar elmentem. Aktus után kis beszélgetés hétköznapi témákról, a második körre natúr franciát kértem már csak. Nekem a második kör viszonylag nehezen szokott összejönni, ám Cintia igyekvő volt, igaz besegítettem én is kicsit, csak összejött, a végeredmény a szájába landolt.
  • Elszámolás:

    Amikor megérkeztem, újból átvettük a tarifát, a csókot említette, mint extra lehetőséget. Én megelégedtem az alapszolgáltatásokkal. Az ajándék mértéke pesti átlag.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam Cintiával, lakása tiszta, rendezett, higiénikus, fürdőszoba és baszoba is teljesen jó. Ápolt, szép arcú, kommunikatív, kérdezgeti a vendéget jó-e így neki, mit szeretne. A kért időtartamot kitölti a vendéggel, nem siettet. Nekem megérte elmenni Hozzá.
Happy Massage