• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, nem vette fel. Pár perc múlva ő hívott, nem akartam felvenni gondoltam csak megcsörrentet, de nem tette le ezért felvettem. Érdeklődtem a lehetőségekről és a szabad időpontjáról. Találtunk egy közös nevezőt két nappal későbbre, kérte még ebben az ügyben aznap csörögjek rá, mert feledékeny. Ismétlődött a szitu, én csörögtem ő meg visszahívott. Kaptam címet, meg kuncogást a béna hirtelen jött poénjaimra.
  • Megközelítés:

    Részemről bonyolult volt. Munka előtt mentem, ezért a munkahelyemre vitten az autóm, onnan busszal mentem Újpestig, ott villamosra váltottam, az aktuális megállótól még gyalogoltam egy keveset. Beengedés után meg nagy meglepi volt a portás, akinek egy nagy " üdvözlömmel" próbáltam a tudtára adni nem kérek segítséget, teljesen magabiztos vagyok magamban, tudom hová megyek, totál határozottan haladtam el mellette. Később visszamentem megérdeklődni, hogy merre találom a liftet.
  • Helyszín:

    Én nappalinak vélem a helyszínt ahol az akció történt egy szétnyitott sarokágyon, sajnos nem egy tükörrel felszerelt helység és nincs látható helyre rakott óra. A fürdőben minden megvolt ami kelhetet. Volt száraz kilépő, zuhanyfüggöny helyett nyitható ajtócska, mint minden kád ez is csúszós, a zuhanyrózsában meg hiába kapaszkodsz, az, a másfél méteres plexibilis kötése miatt biztosan nem tart meg. Pohárkát kértem a szájvízhez, mert azt nem találtam. Kaptam egy féldecis üvegpoharat, használat után megszokásból majdnem kidobtam. Volt a helyszínen egy rendkívül aranyos kutyus, akivel teljesen összebarátkoztunk, tényleg imádnivaló kutyus.
  • Lány külseje:

    A fotókon látottakhoz képest én látok 1-2 kg eltérést a valóságban. Nekem ez nem volt zavaró, az ízlésem szerint pontosan az a markolni való kategória.
    Bájos arca van, egyenes tekintete, és mosolyogni is tud, elég bájosan. Egyberészes fekete fehérneműben fogadott,(de hülyén is hangzik ez) később derült ki, hogy még csak le sem kell venni, tényleg a célra van tervezve, a cuncinál van nyílás egy fütyinek a szabad behatolás érdekében.
  • Action:

    A fürdőbe menet megdögönyöztem a kutyust, aki nagy hálával fogadta, hálám jeléül véletlenül megtapostam a játékát, kifelé jövet ismét ráléptem, de lehet ez egy másik játéka volt. Kedvesünk mellé heveredtem az ágyba, aki letette az eddig macerált telefonját, rögtön szabaddá téve egyik keblét arra biztatott, hogy foglalkozzak velük. Egy-két igazi csók után meg is tettem, persze csók közben is simiztem őket, meg markolásztam eme domború, kellemes tapintású bájait. Külön biztatott rá, hogy a bimbókkal többet foglalkozzak, ezt ő szereti. Mikor az ujjammal ingereltem rászorította és erőseb ingerlést kért, a másik kezem a puncinál matatott, ott meg igazi nedvesedést éreztem. Féltem, hogy kidörzsölöm a bimbócskákat, ezért a puncinedves kezemmel folytattam a dörzsölést, később leszopogattam a bimbókra kent nedveket. Még párszor belenyaltan a lába közé és a hátamra feküdtem. Tudta mit szeretnék, meg is tette, az ajkai közé vett. Nagyon lágy a franciája, számomra talán túlságosan is, de közben sokszor mutatja a nyelvét, ez meg nagyon izgató. Ajánlott egy gumit, én lecsaptam a lehetőségre és kértem.

    A hátára feküdt, én a puncihoz térdeltem, ő magába igazított. Olyan hévvel kezdtem, hogy rögtön ki is csusszantam, a második berakásnál már óvatosabb voltam, tudtam nagyobb az élmény odabent a hüvelyben lenni mint kint töketlenkedni. Sajnos a finom csókjait nem osztja bőséggel, de mikor igazán szükség van a dologra akkor odaadóan csókol. Durranáskor nagy szükségét éreztem a csókoknak és meg is kaptam. Eldobtam magam a sarokülőn és pihegtem. Kértem ptörlőt, de kedvesünknél zsepi van erre a célra, ezt egy kézmozdulattal mutatta merre találom. Miután letöröltem magam kértem egy tisztálkodási lehetőséget a fürdőben, visszafelé már nagyon ügyeltem ne tapossam meg a kutyus játékát, de mindhiába, megint sikerült, szerintem direkt mindég máshová rakta. :-)

    Kicsit beszélgettünk én meg úgy feküdtem, hogy jól látható legyen készen állok a következő körre, kedvesünk engem nézett nem a déli dolgokat figyelte, ezért odanyomtam hozzá, rögtön értette a célzást. Leginkább kézzel húzgált, rám nézve a száját nyalogatta, ez igen izgató látvány. A golyókat teljesen megmasszírozta közben, néha szorongatta, néha pörgette a markában. Mikor a végét jártam szóltam most kapjon be, bekapott de a spriccnél pont elengedett, láttam ahogy a nyitott szájába érkezik a lövedék, lövedékek. Vissza köpte rám, húzgált még egy kicsit és a fürdőbe vonult egy öblögetésre.
  • Elszámolás:

    Tulajdonképpen teljesen megérte! A program elején helyeztem a TV mellé, egy az átlag alsó részét súroló csokorkát. Sokáig gondolkodtam hová tegyem, mert ez fontos dolog és a beszimben ezt majd meg kell írni. Ezt tartottam a legmegfelelőbb helynek, bár erősen bejátszott még egy kis asztalka is , de ez lehet már csak a fantáziám szüleménye.
  • Összkép:

    Részemről rendben van a dolog, szájba spriccet még nem láttam (élőben), ez plussz élmény volt nekem.
    Nincsenek negatív érzéseim, ha valakinek így jönne le a sztori és a besorolás, de olyan erős a mezőny, hogy apróságokon múlik a végeredmény.
    A randink végén a ház előtt megnéztem a telefonomon az időt, bakker mindössze 36 perc telt el a bejutós telefonálásomtól, és ez a lány kétszer kivégzett.
    Hangsúlyozom, hogy magamtól távoztam, mert a két lehetőségem már ellőttem, így sok értelmét nem láttam a maradásomnak, de én azt hittem, hogy Kb lekettyenőben van az időnk. :-) A maradék percekbe talán még egy kutyus sétáltatás bele fért volna, sajnálom hogy ez akkor nem jutott az eszembe.
Happy Massage