• FRUZSI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Fruzsi hirdetésével itt az oldalon találkoztam.
    Átolvastam adatlapját valamint megnéztem az egyelőre még csekély beszámolóját ,és gyorsan be is került a kedvencek közé.
    Személyes üzenetben érdeklődtem Nála a lehetőségekről,amelyre aránylag gyorsan válaszolt. Ezután telefonon is beszéltünk , a kiírt időpontokban könnyen elérhető.
    Mivel vtr-t sajnos nem használja,így telefonon egyeztettünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot,így aztán nem maradt más hátra mint izgatottan (legalábbis részemről) várni a randiig hátralévő perceket.
  • Megközelítés:

    Nagy stadionunkat dicsőítő metró állomás közelében találjuk Fruzsi rejtekhelyét , egy láthatólag nem a közelmúltban épített
    , de ráncfelvarráson átesett házikóban.
    Kapott cím egyértelmű , gps ház elé vezet,parkolás környező kis utcákban sarc ellenében megoldható.
    Bkk csodái közül metró állomástól pár perc sétával leküzdhető a távolság,ha jól láttam,ellenkező irányból érkező vándort a troli a célponttól mindössze néhány méterre bocsájtja útjára .
  • Helyszín:

    Társasház x emeletén található Fruzsi szentélye hova lift repíti sebesen látogatókat.
    Amennyit láttam lakás több szobából áll a mienkben tatami, masszázs pad, ülő garnitúra és szobainas a levetett göncöknek,érzéki hangulat világítás,a falon jól elhelyezett tükrök segítik a vizuális élményt.
    Fürdő szépen felszerelt,kád+tusoló,zuhanyfüggöny , tiszta száraz kilépő , bőséges(!) tusfürdő választék többféle szájvíz pohárkákkal,dezidorok,nagyméretű, jó nedvszívó törddi , összességében minden adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.
  • Lány külseje:

    Fruzsi egy szemtelenül fiatal leányzó, a maga szinte még majdnem kislányos bájával.
    Bár adatlapján az életkora nincs ellenőrizve,szerintem a kiírthoz képest nincs nagy turpisság a dologban.
    Mivel jónéhány fotó látható Kedvesünkről,csalódás nem nagyon érheti az embert.
    Tündérkénk kb1,60 magas,kifejezetten vékony testalkatú,törékenynek látszó lány,tinisen kemény,feszesen álló cicikkel,melyek bimbói peckesen merednek előre és izgatásra hevesen reagálnak, karcsú alkat,formás, kemény popsival megáldott,mit élmény markolászni,kényeztetni.
    Legféltettebb kincse frissen borotvált,kellemes illatú zárt , kényeztetésre gyorsan nedvesedő kelyhecske.
    Arca,bár tudom hogy ez mindig szubjektív,nekem nagyon tetszett ,kíváncsian csillogó szempár,csókolnivaló mézédes ajkak,melyet világosbarna középhosszú hajkorona foglal elbűvölő keretbe.
    Összeségében Fruzsi megpillantása kimeríti a nyugalom megzavarását, és az előtörő apai ösztön hatására máris szeretnénk ölbevenni,babusgatni a mi pici lánykánkat :-)
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után telefonos bezsilipelés,majd a megfelelő emeleten a feltáruló ajtó mögött máris megpillantottam mai Kedvesemet ,aki világos,félig nyitott köntösben,kíváncsian kikandikáló ikrekkel,kincsét csupán egy leheletnyi tangával rejtegetve öleléssel és puszikkal fogadott. Levettem a cipőmet,közben gyorsan felszedtem a földre hullott államat,és bekísértem csinos vendéglátómat a foglalkoztató szobába.

    Átadtam a számára hozott apró figyelmességet,rövid ismerkedő beszélgetés közben elszórtan a ruháimat,majd a kapott törcsivel elrobogtam letudni a higiéniai kört.

    Visszatérve Fruzsi már csak combfixbe,és egy hívogató mosolyba öltözve várt a masszázságynál,és kérte hogy helyezzem magam kényelembe.

    Igazából masszázs téren nincs sok tapasztalatom , ezért nem tudom,hogy a kapott kezelés milyen színvonalú mindenesetre az biztos , hogy a finom,simogatás szerű , időnként határozott,keményebb mozdulatok nagyon jó hatással voltak fájós hátamra és végtagjaimra.
    Kedvesem elmondása szerint nem tanulta a masszázst,csak a barátnőitől , mégis úgy éreztem,hogy újjá születtem kezei alatt.
  • Levezetés:

    Lassacskán megkérdezte,hogy volna-e kedvem megfordulni? Természetesen nem, feleltem Neki, majd áttelepedtünk a tatamira , ahol kedvesen felhívta a figyelmemet az ott található tükörre.
    Néhány kellemes szájrapuszi után lassan elindult dél felé közben pici kezeivel simogatott,majd végig puszilgatta mellkasomat,mígnem elérte úticélját,a már izgága bűntársamat.
    Először lágyan végig simította,majd lágyan kézbe vette a zsákos családot is,közben végig tartva a szemkontaktot.
    Egy váratlan(?) pillanatban azt vettem észre,hogy asszisztensem elmerült puha ajkai között.Lágyan kellemesen játszott rudamon,időnként mélyebbre engedve Kispajtit,miközben élvezettel moziztam a tükörben ezt a csodálatos dolgot,ahogy egy ilyen fiatal lány lelkesen kényeztet.
    Mivel nem akartam csúfosan rövid randit,engedélyt kértem és kaptam a kölcsönös kényeztetésre.
    Szépen hanyatt fordult,és finoman végig puszilgattam szép arcocskáját,kecses ívű nyakát, majd el akadtam kemény cickóiban.
    Élvezettel vettem számba már követelőzően ágaskodó bimbóit,nekyek szinte átszúrták falánk nyelvemet,majd körbecsókolgattam kemény mellecskéit,mire halk sóhajokkal reagált kedvesem.
    Szép lassan odaértem célpontomhoz,ahol nagy meglepetésemre egy már igen erősen nedvesedő,kellemesen illatozó ,(nem szeretem ezt a szót) , babapuncit találtam.
    Először csak körbe puszilgattam,majd nyelvemet óvatosan a szinte zárt vágathoz érintettem mire kedvesem sóhajai felerősödtek.
    Ekkor már intenzívebb tevékenységbe kezdtem,érintve a combtöveket és a formás popsit is. Kis idő múlva Tündérkém lágyan szemérmesen elé tette kis kezét,mondva,hogy most érzékeny lett. Úgy érzem ha a csúcsra így első alkalommal nem is teljesen juttattam fel ,de azért biztos hogy jól esett Neki a ténykedésem.

    Kedvesen megkért,hogy helyezzem magam kényelembe mert még valami hátravan.
    Miután elhelyezkedtem,ismét belekezdett az előbb félbehagyott francia leckébe. Igazi tinis vehemenciával rabolt rá bűntársamra mire egyet pillantottam,már el is tüntetett mohó ajkai között.
    Egész mélyre engedte,közben a zacsit is simogatta, majd véletlenül(?)úgy fordult,hogy formás popsiját,és finom kelyhét kényelmesen elérhessem,és kedvemre játszhassak vele.
    Persze,rögtön éltem is a felkínált finomságokkal,miközben végig moziztam.
    Majd,mikor kezdtem érezni az utódok mocorgását,kérten,hogy váltson kézi irányításra,és hamarosan így is lett végem .
    Tisztogatás után még hozzám bújt,kicsit beszélgetettünk, majd tusolás,és érzékeny búcsú,egy újabb , ezúttal már hosszabb randi reményével a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Virág csokor mérete adatlapon nyilvános,illetve telefonon is megtudható ,nagyon korrekten a helyszínen sem változik.
    Magam részéről szokásom szerint érkezéskor adtam át,diszkréten ajándék csomagba rejtve.
  • Összkép:

    Mivel masszázs vonalon nem vagyok túl tapasztalt,így azt kell mondjam , Fruzsi személyében egy nagyon kellemes ifjú Hölgyet volt alkalmam megismerni. A kapott masszázs számomra nagyon kellemes érzés volt,lehet hogy nem túl szakszerű (még), de biztosan vissza fogok térni,mert amit szerettem volna,maximálisan megkaptam.
    Kedves Fruzsi!
    Örülök,hogy végre megismertelek, nagyon jól éreztem magam a Társaságodban,ês mint ahogy mondtam is kezeid közt újjá születtem.
    Személyenben új rajongót találtál, KÖSZÖNÖK MINDENT !!
Happy Massage