• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap délelőtt keresgéltem az oldalakon olyan lányt, aki escortot vállal a késői órákban. Egy barátomat szerettem volna meglepni születésnapjára. Több lányt is hívtam, de nem tudtak aznapra időpontot adni. Végül a konkurencia oldalon találtam meg Fanni hirdetését. Felhívtam, elmondtam miről lenne szó és érdeklődtem, tudja e vállalni. Igent mondott. Megegyeztünk az ilyenkor szokásos dolgokban és mondtam neki a címet.
  • Megközelítés:

    Jó helyen lakok. :) Van minden, de Fanni mondta, úgyis kocsival érkezik, így nem is említettem neki a környék tömegközlekedési lehetőségeit.
  • Leírás:

    Baráti társaságban ünnepeltünk és a beavatottak már nagyon várták a csengetést, az est fénypontját jelentő csengetést, ami Fanni érkezését jelezte. Volna. Ha megjött volna. De nem érkezett meg. Képzelhetitek, mennyire voltam dűhös és szomorú is egyben. Mindent elterveztem, a barátom szegény nem tudta elképzelni, miért nem ihat annyit amennyit akar (nem akartuk, hogy teljesen elázzon még az érkezés előtt) és a beavatott haverok is abban a hitben voltak, hogy én beszéltem le valamit rosszul. De én tudom, hogy mindent rendben lebeszéltem, csak a lány, akitől nem szívességet kértem, baszott eljönni. Természetesen próbáltam elérni, de folyamatosan pár csengés után kinyomott. Üzenetet is küldtem neki, de semmi reakció. Végül felkerekedtünk és elmentünk inni az éjszakába. Bementünk egy toples bárba, ami egy kicsit kárpótolta látványilag a barátomat, de hohgy mit vesztett, miről maradt le, azt csak én és a beavatottak tudjuk.
    Nagyon köszönjük Fanni! :(
Happy Massage