• Nikol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kiszúrtam a hirdetését, és mivel arra jártam felhívtam. Telefonon elmondta a lehetőségeket, és le is fixáltuk a randit. Jeleztem hogy a forgalom miatt nem merek percre pontos érkezést mondani, de rugalmas volt, és végül nem is késtem csak talán két percet.
  • Megközelítés:

    Halásztelek kertvárosi részén van, tömegközlekedés nem hiszem hogy játszana. Autóval egyszerű, bár a szomszédos városban van egy ugyanilyen nevű utca, és van aki összekeveri. Kertes ház, parkolni a ház előtt, vagy az udvaron lehet, én az utóbbit választottam.
  • Helyszín:

    Egy nagy kertesházban van a rendelő. A házra ki is van írva hogy masszázs, bár a külső alapján szolídabb szolgáltatást feltételez aki nem beavatott. A ház szép, tágas kövezett nappali, és ebből nyílik a kisebb szoba ahol a masszázs folyik. Van egy ágy és egy matrac a földön, mi az utóbbit választottuk. A ruháknak egy fotel, zene tabletről ment. A matrac mellett egy tükör ahol lehet nézelődni.
    A fürdőben egy épített zuhanykabin, ami nagyon jó mert nagyon kényelmesen elférhet benne bárki, bár a víz továbbfolyását épített perem híjján egy törölköző fogja fel. Törölköző jó nagy, volt párfajta tusfürdő, nem számoltam mennyi :)
  • Lány külseje:

    Nikol kellemes negyvenes, finom bőrrel, egy remek popsival, nem túl nagy, de szép cicikkel.
    Az arca a hirdetésben nem látszik, de nem kell aggódni, jó lenne ha a szomszédomban lakna.
    Érkezéskor rendes utcai ruha volt rajta, a masszázsra minden lekerült.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezéskor köszönés, picit vicces volt, mert akkor jött meg nekik az ételfutár. Köszönés, majd el fürödni. Fürdés után matracra lefekvés, megkérdezte amit ilyenkor kell (EÜ gondok stb), majd a lábaknál kezdte a masszázst. Végiggyúrta mindkét lábam, kérésemre a talpat kihagyva, majd jött a hát és a karok. A masszázs inkább lazító jellegű volt, de mindenképpen szakszerű, és illatmentes krémmel történt. Közben jót beszélgettünk, bár mikor zajt hallottam kintről esküszöm azt hittem valami családtag jött meg, utólag derült ki hogy ketten dolgoznak, de diszkréten, nem találkoztam másal. Mikor végeztünk érkezett az olaj a hátamra...
  • Levezetés:

    ..és megéreztem kebleit a hátamon. Nagyon kellemes csúszka következett, kis sóhaj az ember tarkóján, kis besimogatás, közben a cicik mindent bejárnak. Mikor úgy érezte itt az ideje megkért hogy forduljak, nem igazán volt ellenvetésem.
    Fordulás után még előlről is végigcsúszkált a mellkasomon, majd a barátomat vette kezelésbe. A cicik játékát követte az ajkaké. Kérte hogy szóljak ha jövök, sajnos nem mehet végig, de ne legyen mohó az ember. Közben a tükörből sasoltam ahogy lágyan franciázni kezd, semmi gyors kivégzés, inkább a finom türelmes tempóban.
    Nem vagyok egy hatalmas méret, de engem gond nélkül tövig eltüntetett; annyira jó volt nézni, hogy teljesen belefeledkeztem, és utólag gondolkoztam azon, hogy nem is nagyon ismerkedtem, még a melleket se vettem kezelésbe.
    Mikor közeledtünk a végéhez és szóltam neki akkor kézi üzemmódba kapcsolt, és mikor elmentem akkor se hagyta abba, az utolsó cseppig kifejt mindent.
    Kicsit még beszélgettünk, ebben végig jó partner volt, majd újra becéloztam a tusolót öltözés és balra el.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam, kb a pesti átlagot, meg is jegyezte hogy ráért volna. Extra nincs, korrekt.
  • Összkép:

    Annak aki erre jár mindenképpen ajánlom, egy kedves nőtől kaphat egy remek masszázst és kicsit többet is.
Happy Massage