• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves GaboG!

    Ne haragudj, de ezt a talányos nevet lecserélném arra amire mindenki asszociál egyébként is ebből a nicknévből. Volt egy nagynéném, őt hívták Gabonak. Kicsit masculine jelenség volt mély hanggal, kis bajuszkával az orra alatt. Minden Karácsonykor pizsit kaptam tőle ajándékba, és persze nem olyan csini intimissimis fajtát. Hidd el nem akarod, hogy a nevedről ő jusson az eszembe.
    Szóval:

    Helló Gábor!

    Nehezen született meg ez a reagálás. Mostanában elég sűrű és mozgalmas napjaim vannak, így mire éjszaka odajutok, hogy írjak valamit, addigra elég fáradt vagyok. És bevallom van egy nagyon jó könyvem is és tegnap este úgy voltam vele, hogy egy pár oldal elolvasását engedélyezem magamnak mielőtt belekezdenék az írásba...aztán hajnal egykor kiesett a kezemből a könyv. Aztán az jutott az eszembe, hogy jól megvan mindenki az én reagálásom nélkül is, nem fog az hiányozni a kutyának sem. Erre tegnap az egyik vendégem kifejtette, hogy azért jött el hozzám, mert korábban olvasott gimnazista románcomról Udóval a skinhead fiatalemberrel és ez a személyes hangvétel neki mennyire tetszett. Ezen a ponton megembereltem magam. Ebből a trehányságból elég! Ha te vetted a fáradságot és képes voltál írni akkor az a legkevesebb, hogy én őszintén és odafigyelően reagáljak.
    Akkor indíthatunk is rögtön az őszinteséggel. Ugye?
    Tudod milyen fickó vagy? Fárasztó. Túl sokat beszélsz...igen, pont én mondom ezt. Az a típus vagy aki könnyen az agyamra tud menni. És te ebből a nyeretlen helyzetből egész jól kijöttél. Sikerült megtalálnod velem a közös hangot. Pedig nem könnyítettem meg a dolgod. Viszont amikor láttam az őszinte igyekezeted azt nagyra értékeltem. Túl sok tudsz lenni, de amikor ezt jeleztem neked akkor visszavettél. Most sokan lehet értetlenül állnak az előbb leírtak előtt. Egy szolgáltatónak, egy masszőznek nem az lenne a dolga, hogy minden vendégét -legyen bármilyen is- körberajongjon mindenféle fanyalgás és kritika nélkül? Lehet mások így csinálják, de nekem ez nem megy. Azokat a partnereket keresem akikkel megvan az összhang és nem megjátszani kell a hangulatot hanem magától és természetesen megteremtődik. Veled ez sikerült.
    Jót nevettem amikor többen a kimaradt szaftos részleteket hiányolták. Igazából szerintem semmi nem maradt ki. A második találkozásunk nem volt az a falat kidöntő, szexuálisan túlfűtött randi. Neked lelki támaszra volt szükséged nem egy pornós együttlétre. Köszönöm, hogy megtiszteltél a kitárulkozásoddal, hogy méltónak találtál arra, hogy megoszd velem a történetedet, az érzéseidet. Bár én nem az a másikkal együtt síró, istápoló típus vagyok, hanem inkább az a “gatyába rázósabb” fajta. De te nem megsértődtél a kritikámtól hanem elgondolkoztál rajta. Egy ilyen randinak nem kell mindig a zúzásról szólnia. Lehet ez hol erotikus, hol lazulós, mindent kikapcsolós, hol beszélgetős-lelkizős, hol vitázó, hol baráti vagy viccelődős és ezeknek bármilyen arányú keveréke. Miért nehéz egyeseknek megérteni azt, hogy van akinek a fergeteges együttlét nem csak a csatakos elélvezést jelenti? Olvashattunk már rólam pornóba illő írást is. Az jobb mint ez? Vagyis inkább úgy kérdezném: az miért lenne jobb mint ez? Nagyon sok férfi pont egy ilyen lágyabb hangulat miatt jön, pont erre van szüksége. Meghittségre, bensőséges hangulatra, megértésre vágyik.
    Hagyjuk már meg mindenkinek azt a jogot, hogy olyan hangulatú találkozóban legyen része amihez neki kedve van.
    És minden aggódóval szeretném tudatni, hogy ha valaki ezen írás alapján nem tud dönteni, hogy meg szeretne-e látogatni vagy sem, sebaj, van még vagy hetven másik. Azokból is lehet tájékozódni. Én nem aggódom. Sőt! Kifejezetten üdítőnek tartom ezt az irányt amiben a hirdető hölgy leírása nem egy anatómiai prezentáció, és inkább a hangulatot akarja visszaadni és nem leltárszerű felsorolást kapok az élvezések számáról, a csókok/nyelves csókok arányáról, a sóhajok mennyiségről, ki hányszor mit is hogyan fogott meg, vette szájba, hány ujjal, lábbal, füllel, orral, szájjal csinálta pontosan hány másodpercig...stb.
    Több szempontból is hasznos ez az írás. Nekem tudott újat mutatni amiből akár tanulhatok és profitálhatok is és egy olyan oldalamat is megmutatta amit nem igazán szoktak hangsúlyozni. Hogy tudok lágy lenni nem csak egy harcias amazon.
    Még mielőtt elbíznád magad Gábor azért megsúgom, hogy szerintem tudsz te ennél jobbat is. Akinek ilyen jó beszélőkéje van attól ez szinte távirati stílusnak tűnik. És nem is a szaftos részleteket hiányoltam belőle. A magas minősítés is meglepett. Szerintem lesz még ennél is jobb találkozónk. Az egymásra-hangolódásban még nem jutottunk el a csúcsig. Nem hiszem, hogy az imázsomon folt esne ha ezt bevallom.
    Jókor találkoztunk. Mostanában kifejezetten jó időszakomat élem. A tél nem a kedvenc évszakom, de most még a Karácsony okozta eufória kitart egy darabig aztán február végén beköszönt nálam az alkotói válság. Ezzel minden évben meg kell küzdenem. Két évvel ezelőtt már azon gondolkoztam, hogy kicsit kipróbálom milyen szexpartnernek lenni. Persze, hogy izgatja a fantáziám, hogy milyen lehet olyan tematikában ügyködni. Aztán sokak örömére vagy bánatára nem tettem semmilyen kalandozást. Jó nekem ez a vidám oldal, ebben már nagyon otthon érzem magam. Idén több szempont miatt is ez a lehetőség fel sem merül bennem. Tavasszal mindig rám jön a megújulás érzése és ezt valahogy orvosolni kell. Most az is felmerült bennem, hogy lesz egy új hobbim...vagyis lesz egy hobbim, mert igazából eddig nem volt. Jöhet a batikolás, a makramézás vagy a dekupázs. (Kíváncsi lennék hány férfi tudja e három szó jelentését?) Vagy vállalok valami önkéntes, karitatív munkát. Na nem azért mert annyira jó ember lennék, hanem pont azért, mert nem vagyok. Rám férne. Ha a legközelebbi találkozónk alkalmával azt látod, hogy az asztalkámat egy horgolt kis terítő díszíti és a falon kézi szőttesek lógnak, akkor tudod melyik irányba indultam el.
    Aztán amíg nem csapok fel Teréz anyának addig még építhetjük bimbózó kis románcunkat. Gyere még egy párszor, hogy az Istennős minősítést magam is jogosnak tartsam.
    De egy szabályt kérlek jegyezz meg: megérkezésed után nincs sok duma addig amíg el nem mész tusolni. Itt nálam már van a másik oldalába lyukat beszélő személy, és az nem te vagy Barátom! Ha ezt az egy szabályt betartod, ígérem jóban leszünk.

    Köszönöm az írást Gábor!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Első alkalommal telefonon kerestem, sikerült is elérni és kellemesen elbeszélgettünk, időpontot egyeztettünk és vtr-ben rögzítettem.
    Mostani második látogatásomat üzenetben egyeztettük újfent vtr-ben jelentkeztem be és kaptam a címet.
  • Megközelítés:

    Az Isten hegyén vezető úton juthatunk el Alizhoz. BKV- val is jól megközelíthető és autóval is egyszerű. A buszmegállótól könnyű kétperces séta a bejárat, a parkolás ingyenes és hely is van.
    A házszám akkora méretű, hogy valóban kiverheti az ember szemét, messziről látszik még a kocsiból is. A GPS is a kapu elé visz.Szerintem lehetetlen eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Lejtőre építették az épületet és egy felsőbb szinten van az utcai bejárat ezért bejutás után lefelé kell haladni a lépcsőn. Nem kell félni nem jutunk a talajszint alá mert lépcsős-teraszos az épület kialakítása
    Az ajtón belépve a konyhával kombinált előtérbe toppanunk, szemben van Aliz szentélye. Szolid vörösbe hajló félhomály, gyertyák fénye és illata keveredik alulról szűrődő kék fénnyel.
    Kis kanapé, üvegasztalka, tatami, a fal mellett polcos szekrény. Nem a berendezés foglalta le figyelmem, de mindenütt tisztaság és rend. A nem túl nagyméretű fürdőben félig rejtett kád száraz kilépővel fogad. A kád kicsit megemelt, de a kilépéshez nem kell tornászmúlttal rendelkezni, csupán figyelni kell hova lépünk. Tusfürdők, szájvizek, törülköző tiszta puha és illatos.
  • Lány külseje:

    Aliz megjelenése lenyűgöző, de legcsodálatosabbak a gyönyörű szemei amelyeket tisztelt olvasó magad is megtekinthetsz itt.
    Alakját már előttem sokan és érzékletesen leírták, alkatának méltatásához én már nem tudok érdemben hozzátenni, csupán ennyit: fenséges!
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs előtt egy történetemet osztottam meg Alizzal, eközben többször figyelmeztetett az idő múlására és a masszázs elkezdésére. A beszélgetésünkkel előkészített masszázsa a hátamon fekve lábfejeimnél kezdődött, alaposan végiggyúrta lábszáraimat, combjaimat csípőmnél járva elmondta miért fáj jobban az egyik ízületem mint a másik. Gerincemet alkarjával intenzíven végigdolgozta egészen lapockámig, lapockák, karjaim után tenyereim is nagyon kellemes masszázsban részesültek. Masszázsa erőteljes, részletes volt, kellemesen ellazított.
  • Levezetés:

    Izmaim megdolgozása, ellazítása után finom átmenettel kezdődött Aliz csúszkája. Olajos teste fokozatosan egyre nagyobb felületen érintkezett testemmel, mellei váltakozva hol finoman hol erőteljesen siklottak rajtam, intim testtájéka egyre erőteljesebben nyomódott lábamhoz majd csúszkált feljebb testemen. Fordultam, fordult, egyre több olaj jutott rám is és egyre feljebb emelkedtünk érintésekkel-érintkezésekkel az érzékiségben egészen fel a csúcsig, majd lassulva finoman az elnyúlásig. Pihentünk egymás mellett és finom érintések, simítások közepette váltottunk néhány mondatot az elmúlt és a jövendőbeli percekről.
    Továbbiakban nem fogok részletekbe menő, sőt pláne nem akarok szaftos és élethű leírást adni a történtekről, mert ezzel azt a fenséges intimitást és érzékiséget rombolnám amiben részem, részünk volt.
    Ha valaki mégis úgy érzi információhiánya van bátran olvassa Aliz korábbi beszámolóit, nekem meg nyomhat egy "lehetne jobban megírva" gombot ezzel nem bánt meg, nem veszem a szívemre.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, a megbeszéltek szerint a végén az üvegasztalkára helyeztem.
  • Összkép:

    Kettős céllal érkeztem, először verbális mazochizmusom kívántam kiélni majd Aliz csuszkamasszázsát átélni. Kifejezetten vágytam Aliz kíméletlenül nyílt és őszinte véleményére, kritikájára amit hamarosan meg is kaptam még azelőtt, hogy történetem végére értem volna. Amit és ahogy mondott tanulságos és értékes volt számomra. Kitűnő beszélgető partner, gyors és éles nyelvű, őszinteségét csodálom. Aliz csúszka masszázsa pedig másodszorra is frenetikusan elvarázsol, elrepít és visszavonz.
    Aliz csodálatos Nő, nem különleges hanem egyedi és ebből fakadóan utánozhatatlan!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-01-08 00:16:42
Happy Massage