• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hanna már nagyon rég a kedvencek táborát erősíti, és ahogy másoknál is szoktam telefonon kerestem Őt. első pár alkalommal sikertelenül, de eszemben sem volt feladni. Majd egyszer csak egy kedves hang szólt bele, és az Hanna volt. Mivel aznap nem tudott fogadni, rá pár napra ismét tettem egy próbát, és nagy örömömre kaptam egy megfelelő időpontot. Természetesen aki akarja az el tudja érni, de feladni nem szabad!
  • Megközelítés:

    Újpest külső negyede, egy csendes kis utca. Én kocsival mozogtam, navigáció segítségével. Villamos megálló van az utca végén, de milyen számozású azt nem tudom. Parkolás maga az utcában megoldható, elég hosszú utca, legrosszabb esetben nem pont a ház előtt állsz meg. parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Egy új építésű elég merészen ,,szépen,, tervezett házban, igényesen berendezett lakás, ahol Hanna fogadott. Nagyon kellemes a légkör, tágas nappali, szintén tágas fürdő, és egy közepesnek mondható tetthely, ahol hatalmas ágy fogad, de amennyiben masszázspadon szeretnéd a gyúrást az is kivitelezhető. A lakás minden részében szép rend, maga a fürdő is tetszetős, minden jóval felszerelve.
  • Lány külseje:

    Hannáról elég bőséges a képrepertoár, azok alapján el lehet dönteni, hogy kinek mi tetszik a látottakból. Bevallom őszintén, nekem minden amit ott láttam nagyon tetszett, és valóban megfogott. Egy formás, de semmiképp sem molett Hölgy, inkább homokóra formát lehet rá mondani. Képei nem hazudnak, valóban fedik a valóságot, hisz van köztük nem retusált is, ami a lényeg, hogy valóban egy érett Nőt tisztelhetünk benne. Kedves, érti a viccet, nagyon kellemesen lehet vele beszélgetni, intelligens, és szeret is dumcsizni. Feltűzött hajjal fogadott, smink nélkül, ami nagyon imponált, egy fekete átlátszó kis felsőben, alatta fekete fehérneműben. Kellemesen diszkrét illat, kemény popsi, karcsú derék, formás lábak, tenyérbe illő cicik, csodás punci.....ezeknek mindegyikének birtokosa Hanna, meg persze roppant kedves, és a maximális odafigyelése vendége iránti tényezőket még hozzá sorolnám a sok pozitív jelzőkhöz. Tehát nagyon tetszett vendéglátóm, bizsergető érzés kerített hatalmába mind a vizuális látvány miatt, mind pedig a vágyakozásom terén!
  • Erotikus masszázs:

    Mikor megérkeztem, egy magához szorító öleléssel fogadott, puszival körítve, nagyon meglepődtem, hisz idegen helyen egy kézfogás szokott dukálni. Persze örültem neki, és rögtön dumcsizni kezdtünk. Majd rucik elhagyása után gyors vizesblokk, és visszatérve ismét ölelés, kis csókok ide-oda, majd irány a szoba. Hanna kicsit panaszkodott, hogy nagyon fájlalja a nyakát, és már bejelentkezett valami táj masszázsra, de nem tudtam nem felajánlani, hogy akkor hagyjuk az én gyúrásomat, én szívesen átmasszírozom azon területeket ahol érzi ezeket a fájdalmakat. Nagyon megörült ennek az ajánlatnak, és rögtön hasra feküdt, én meg csak néztem azokat a vágykeltő formákat, és gondolatban már csókolgattam őket!

    Mivel ismerek egy pár fogást, ezért elkezdtem a nyakát gyúrogatni, haladva csuklyáin keresztül oda-vissza, mivel azokra a területekre panaszkodott, majd a lapocka környékét, végig a gerinc melletti izomzatot, deréktájjal bezáróan. Nagyon örült vendéglátóm, nyögdécselt, dicsérte kezemet, és láthatóan jól esett ténykedésem amit többször megismételtem, én pedig örültem, hogy segíthettem. Ezt egy bő tíz percig tarthatott, majd finoman simogatni kezdtem azt a szép popsit, óhatatlanul elkalandoztak újaim punci irányába!
  • Levezetés:

    Finoman simogattam popsit, Hanna hátát csókoltam majd haladtam lefelé, itt vendéglátóm megfordult hisz már sejtette, hogy mit is szeretnék. Fölé hajoltam, csókoltam nyakát, ciciknél elidőztem, hasán keresztül haladtam csuporka irányába. Leérve megnyalogattam punci környékét, majd megízlelve azt kezdtem felelni franciából. Csodás kincsre bukkantam, vékonyka kis szárnyak közt nyelveltem, és kezdtem kitapasztalni mit is szeret Hanna. Finoman kezdtem, érezve ahogy kezdi élvezni annál intenzívebb tempóra váltottam, de nem át lépve a lágyság határát. Ekkor már jöttek a sóhajok, mocorgások, Hanna kezdett rátérni az útra, ezt érezve már nem volt megállás, és kis idő múlva csodás orgazmusnak adta át magát vendéglátóm. Nagyon szép volt lenyugvó teste, simogatásainak örültem, és finoman levezettem nyugalmát, de itt még nem ért véget öröme. Érezve, hogy nem érzékeny már puncija, folytattam kényeztetését amit ismét simogatásokkal fogadott. Itt már éreztem a ritmust, sejtettem mit szeret Hanna, ennek megfelelően tettem a dolgom. Egyre erősebben mozgott vendéglátóm, én fogtam csípőjét, Hanna pedig ismét rátért az útra. Feszengett, hangok egyre magasabbak voltak, érezvén finom nedvét ismét elélvezett a Drága, csodás volt! Rám nézve mosolygott, én simogattam Őt, majd jelezte, hogy cseréljünk mivel szeretné viszonozni ténykedésem.

    Én a hátamon, Hanna finoman csókolt, haladt lefelé, majd kinyúlva oldalra meleg olajat csorgatott lágyékomra, és azt szétkenve finom technikával kényeztette a már megkeményedett cerkámat, és annak környékét. Nagyon finoman simogatott, éreztem a profizmust, Hanna csak mosolygott ahogy élveztem finom kezeit. Majd egyre jobban fészkelődött, és lecsúszva már forró nyelvét éreztem farkam környékén, és ahogy az lenni szokott ajkai közé kerültem. Nagyon izgalmas franciát kaptam, volt finom szívogatás, volt mélyreható bólogatás, sokoldalú, technikás Hanna franciája, minimális kézhasználattal, azt is inkább csak a tövénél úgymond megtartás miatt használja. Majd felhúzva Őt, hogy időt nyerjek ismét finom csókok, simogattam közben ciciket, majd oldalamhoz térdelve Hanna ismét ajkai közé vette farkamat, és egy határozott ritmussal kezdte azt kényeztetni. Isteni volt mind az érzés, mind a látvány, ahogy ki-be járok szájában, én finoman simogattam popsit, újaim elkalandoztak puncijához. Éreztem a kezdődő nedvesedését, nem tudtam meddig mehetek el, ezért csak lágyan simogattam csuporka bejáratát, majd újbeggyel megtalálva kis borsóját azzal játszadoztam. Hanna egyre jobban sóhajtozott, farkam kiengedve ajkai közül nyögött néha, majd ismét beszippantva igy kényeztettük egymást. Tetszett a felállás, nem is akartam váltani, hisz kölykök mocorogtak, és elindulva azok egy hatalmasat robbantam vendéglátóm ajkai közt, remegve. Csodás volt ez a befejezés, Hanna hagyott lenyugodni, majd szépen megtörölgetett. Mivel időm lejárt, ezért csak egy pár perc összebújás maradt, simogatásokkal, beszélgetéssel. Majd irány a nappali, ahol felöltöztem ,, finom illatát vinni akartam magammal ,, és csókok, majd lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Egy órát vendégeskedtem, annak megfelelően kötöttem csokromat, amit a legvégén helyeztem vázába kicsit megtoldva ajándék hiánya miatt. Nagyon korrekt, adatlapon láthatod, részemről a megérte kategória!
  • Összkép:

    Hanna egy igazi csábító érett Nő, aki nem mellesleg még roppant jól is néz ki! Formás teste, kedves érzéki odaadása, már az első pillanatban érezhető volt, és rutinja végig elkisért minden pillanatban az ott töltött percek alatt. Nagyon jól éreztem magam, szerettem a beszélgetéssel töltött időt is, folytatásra ösztökélt ez a debütáló randi, ajánlom Őt minden Úriembernek!
Happy Massage