• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Hello-bello Ronin!

    Nos, hát elérkezett az idő amikor van egy kis "pihi", hogy tudnék neked kicsit írni. Mert hát nem egyszerű ez itten... hahaha...

    Elnézésedet kérném, hogy csak most, jártál a buksimban de egy ilyen élményhez nem lehet csak úgy írni rá valamit és összecsapja az emberlánya.
    Először is szeretném megköszönni azt a titulust amit adtál nekem, megtisztelve érzem magam emiatt. Szerintem azt mondod most magadban, hogy így a jó, de azért mégis megtiszteltetés számomra, no... :-*

    Belépő... hát igen, az nem egy olyan fogadtatás volt amit "megszokhatott" bárki is, de ütős volt azt gondolom. Hát hiába no, ha egyszer összeállnak a képkockák akkor ott minden a helyére kerül. :D Talán úgy tudnám jellemezni a fogadtatás, humoros, meglepő, drámai...
    Az az egyik kedvenckém a pár ruhám közül de valamit elárulhatok neked, nyuszis is van, bár lehet, hogy csak a koboldokat szereted, sosem lehet tudni.
    Csoki.. na igen, az nem maradt meg túl sokáig, elfogyott.... bár nem vagyok Angry birds, csokit megettem, plüss figurát elraktam emlékbe későbbre.

    Ami érdekes volt, hogy nem voltál már nálam nagyon nagyon rég ahogy megfogalmaztad mégis onnan tudtunk tova szállni a beszélgetésben ahol nagyjából abbahagytuk.... ez ritka szerintem... lehet valakinél működik, valakinél nem. Nekünk mindenesetre sikerült megint felszállni Aladdin szőnyegére és tovarepkedni mégha nem is nagyon messzire időben és térben.
    Történnek dolgok az ember életében ahogy neked is, hol jó, hol nem annyira - de egyvalami azért megtanít ez: tudjuk értékelni azt amikor sikerünk van -, ahogy szokták mondani, minden rosszban van valami jó is, vagy ennek így kellett történnie valamiért, ami rendjén is van hiszen akkor unalmas lenne az élet, de talán így elfogadhatóbb lesz a közeljövő... Remélem terveid sikerülni fognak amit kitűztél magad elé vagy a parafatáblára. :D

    Ugye, ugye nem is olyan egyszerű, mint aminek látszik a maccérolás, lehet gyakorolnod kéne... állok akarom mondani fekszek, hogy ezzel elősegítsem tanulási vágyaidat. :D

    Sajnálom de a tanító nénim és bácsim anno csak eddig a számig tanítottak meg számolni, nem is értem, hogy miért? Kérdeztem is tőlük, mi a 69 után... erre a válasz mi volt: nem kell annyi mindent tudni. :D Hát jó, akkor nem tudom meg, lehet így jobban is jártam, mintha megtanultam volna.

    Mit szólnál majdan egy kis folytatáshoz, hmm? Én benne lennék ha te is. :D Milyen beugró lesz azt nem tudom, majd eldöntöm vagy a helyzet adja magát :)

    Kívánok neked minden jót de ez is olyan elcsépelt lenne, mint a master cardos sztori így legyen inkább az, hogy olyan legyen amit elterveztél..

    Lassan zárom soraimat, legyél jó és szobatiszta.

    Puszillak és ölellek
    Alexa

  • Egyeztetés:

    Kerülgettük egymást, mint macska a forró kását, gyakorlatilag november közepe óta. Csak ha egy ilyen népszerű hölgyhöz megy az emberfia, mint Alexa, akkor benne van a pakliban, hogy a tervezett időpont tolódik. Így volt ez esetünkben is, míg végül az óév utolsó munkanapjának utolsó vendégeként csak sikerült eljutnom hozzá. Amúgy telefon, SMS, privát üzenet, VTR, füstjelek, gondolatátvitel – minden játszik a hölgynél. Persze nem mindegyikkel lehet időpontot is egyeztetni, de aki ügyes, megtalálja a formát.
  • Megközelítés:

    Villamos, busz, autó. Sportosoknak kerékpár. Sőt! Az Alleetól laza negyven perces, kicsit szmogos sétával is. Csak időben kell indulni. Kondorosi uszoda környéke, aki nem találná, keressen privátban! Parkolás az esti órákban leleményességet igényel, mert a környék fullon van.
  • Helyszín:

    Új építésű, irdatlan társasház. Mármint a mérete. Kinézetre, benézetre tökéletes. Rendezett lépcsőház, működő lift. A lakás egy kis ékszerdoboz. Van neki nappalija, franciaágyas szálónja, meg masszázs ágyas szálónja is. A fürdő futurisztikus. Középfokú végzettség minimum kell a használatához. De Alexa eligazít, s elmondja azt is, mi történik a kis kacsómmal, ha más gombhoz nyúlok, mint amit megmutatott. A nappali és a kis szoba is telis tele személyes tárgyakkal, amitől az emberfia úgy egyszerre otthonosan érzi magát, mintha a barátnőjét jött volna meglátogatni.
  • Lány külseje:

    Van, aki csúnyán, van, aki szépen öregszik. És van az, aki egyiket sem teszi, csak úgy marad. Kb. 23-25 évesen. Majd 8 éve jártam nála utoljára. Azt hittem leesik az állam, mikor megjelent előttem. Pedig láttam már sok szép dolgot… Magas, nagyon magas, végtelenül hosszú combú, kockás hasú, izmos karú, tenyérbe illő és feszes cicikkel, hihetetlenül formás popsival. Kb. másfél deka felesleg, de csak azért, mert egy csokival bűnbe vittem. Bár szerintem másnap reggel azt is keményen ledolgozta a szokásos edzésterv keretében. És azok a szemek, meg a mosoly. Hát jah, miközben nem változott semmit, gyönyörű nő lett belőle.
    Részletek iránt érdeklődő vájtfülűeknek írom, hogy a zöld koboldjelmez volt rajta egy magassarkúval, melyben nem csak erkölcsileg magasodott fölém.
  • Erotikus masszázs:

    A kis belépő meglepetése (nagyon mulatságos volt), az én a kitörő örömködésem után szobába be, ruha inasra vagy székre? Már nem emlékszem. Fürdőben (tusfürdő és szájöblítő választék és elrendezés miatt jeleztem azóta a szomszédomban lévő DM-ben, hogy ugorjanak már be polcképért Alexához) gyorstalpalóra a használatról, csutakolás és fel a huncutkodásra. Kiléptem a fürdőből, mikor ott állt előttem egy szál ádámkosztümben, szó szerint pár mp-re le is fagytam a csodálkozástól. De jelentem, magamhoz tértem, megkérdeztem, milyen olajjal szeretné a masszázst (talán zselés szaloncukrost választott), aztán „hasra vágtam”, s mivel nem tiltakozott, jólesően dögönyözni kezdtem. Ő csacsogott, mesélt, beszélgetett, én meg hát piszkosul élveztem, hogy egy gyönyörű nő van a kezeim közt. Szakszerűnek nem mondanám magam, de azt elértem, hogy jólesőn szuszogott és sóhajtozott.
  • Levezetés:

    Ismét rájöttem, hogy kemény fizikai munka ez a maccérolás, nemsoká el is fáradtak a mancsaim, és átadtam a terepet Neki. Hanyatt fektetett, rám tolatott (gyengébbek kedvéért 69-be), majd észbontó finomsággal és finomsággal franciázni kezdett. Én pedig élveztem, ahogy hozzám ér a keze, az ajka, az arca, a teste s nagyon jól érzetem magam. Hálámat is igyekeztem kifejezni, így az orrom előtt ficánkoló csodába temetkeztem, puszilgattam, cicáztam vele. De nagyon működött a kémia is, mert 1-2 perc után már éreztem, hogy a franciája ki-kihagy, sóhajai elmélyülnek, s legnagyobb meglepetésemre nemsokára erős remegés rázta meg, kis sikoly hagyta el a száját, majd elernyedve rám ereszkedett. Régi ösmeretség a miénk, színjátszani soha nem szeretett, így boldogan konstatáltam, hogy összhangban vagyunk mi egymással.
    Rajtam sajnos nagyon érződött az egész év összes stressze, így komoly kihívássá váltam számára. Megnyugtatok mindenkit, Alexa egyrészt nem feladós típus, másrészt nagyon ért ahhoz, hogy kell egy férfiembert „felépíteni” s kielégíteni. Úgy helyezkedett, hogy simogatni tudjam. Mindenhol. Úgy franciázott, ahogy az ember erotikus álmaiban teszik. Úgy használta testének minden porcikáját, hogy egyszer csak érzetem, ez nagyon jó lesz. Ő is megérezte, még rátett egy lapáttal minden bűbájára. Ebből kifolyólag elemi erejű volt a robbanás, még Ő is meglepődött, hogy mit volt képes elérni.
    A végén kértem tőle egy nyak és csuklyásizom lazítást (láss csodát, hazafele úgy forgolódtam a sávváltásokkor, hogy csak vigyorogtam), majd usgyi a fürdőbe, ahol nem állítottam el semmit, simán letusoltam, pedig az agyam nagyon máshol járt.
  • Elszámolás:

    Mivel lányos zavaromban erről sem egyeztetéskor, sem előtte nem beszéltünk, így a végén megkérdeztem, majd a Neki hozott ajándékba rejtettem. Új dél-budai rózsacsokor. Nagyon durva közhely a MasterCard reklám óta, hogy az élmény megfizethetetlen. Utálom is, hogy elorozták ezt a mondatot, így inkább azt írom, hogy boldog megelégedettséggel adtam át, amit át kellett. S azt hiszem, hogy a búcsú ölelésemből Ő is érezhette, hogy sokkal többet kaptam (lásd lent), mint amiért mentem.
  • Összkép:

    Nehéz a dolgom, mert hosszabban írnék erről, mint a fenti összes irományom. Valahogy igyekszem mégis röviden összefoglalni.
    Nem csak testben, lélekben is NŐ-vé érett a Szentem. Miközben cserfesen fiatalos és idétlenül tudjuk még mindig egymást húzni s egymással röhögcsélni, közben a mélyebb témákat, az élet viszontagságait (mert jutott neki is bőven) olyan könnyedséggel tudja helyén kezelni, hogy csak pislogtam. Bomba Nő, aki nem fél a testét, megszerzett erotikus tudását bevetni, hogy örömet szerezzen partnerének. Nem szégyenlősködik, mikor a saját élvezetéről van szó, hanem át tudja adni magát ennek a felemelő élménynek. És rá tud érzeni arra, hogy mikor mire van szükségünk, hisz az utolsó pár percre úgy bújt hozzám, mintha az élete függene tőle. Csak mert erre volt szükségem. Lehet, neki is? a Kedvencem lett
Happy Massage