• BLANKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtti nap telefonon érdeklődtem mikor lenne elérhető és egy másnap reggeli egyeztetésben maradtunk. Reggel azonnal hívtam és mivel épp szabad volt le is egyeztettünk egy gyors találkozót így kb 40 perc múlva már fogadott is.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és mivel év eleje van még a forgalom is eléggé lagymatag volt. Gyorsan sikerült megérkeznem majd pár kört mentem mire tudtam parkolót találni. Ez egy kicsit nehézkes ezen a részen, de kis szerencsével megoldható. Busz, villamos a közelben jár aki inkább a tömegközlekedést preferálja. A bejutás a garázsajtón keresztül történik, azonban épp gondok vannak vele ezért Blanka ledobta az ablakból a kulcsot majd magam intézkedtem a bejutásról.
  • Helyszín:

    Az ajtón belépve egy előtérbe ér a vendég ahonnan a fürdő és ha jól emlékszem 3 szoba nyílik (de lehet tévedek, mert nem ez volt az elsődleges amit a belépéskor szemrevételeztem). Blanka egy nagyobb szobába kísért ahol volt egy masszázságy, matrac, illetve egy kanapé. Minden nagyon hangulatos. A fürdő kellemesen tágas, nem kell félni, hogy beszorulna az ember a zuhanykabinba vagy bárhova. Itt dupla zuhany van akár ketten is tudtok együtt tusolni bár nem tudom ez mennyire része a programnak. Szájöblítő, tusfürdő minden megfelelő mennyiségben.
  • Lány külseje:

    Blanka az ajtó nyitáskor egy piros bodyban (?) fogadott. Karcsú, a leírtaknak megfelelően magas hölgy. Az elején kicsit tartózkodóbb volt ami később (talán a szimpátia hatására) feloldódott. Az alakjára sok huszonéves is büszke lenne, egy igazi MILF NŐvel fog találkozni aki meglátogatja Blankát. A mellei tenyérbe illőek, a feneke pedig formás, izmos. A képek nem hazudnak, az fog fogadni akit ott látsz.
  • Erotikus masszázs:

    Miután beértünk a szobába gyorsan megbeszéltük mit szeretnék. Mivel 1,5 órára mentem ezért a kétszeri lehetőséget választottam. A kölcsönösség Blanka esetében szimpátia függő, így csak reméltem, hogy nem leszek elutasítva. Miután mindezt tisztáztuk kaptam egy törülközőt és elszaladtam tusolni. Kilépéskor Blanka várt a folyosón vigyázva, hogy senkivel ne fusson össze a kedves vendég.
    A masszázságyra felfeküdve letakarta a nem kezelt területeket, és kezdetét vette a masszázs. Na kérem itt tényleg nem maszatolás, simogatás van, hanem a kezei úgy megdolgozzák a pácienst, hogy ebben szerintem az sem talál hibát aki nagyon keresne. Állítólag én kedves simogatós masszázst kaptam. Hát ennek ellenére azért két napig éreztem. Minden testrészemet megmasszírozta láb, kar, váll a végén pedig a talpamat.
  • Levezetés:

    A fürdés után leültetett a kanapéra ő pedig elém térdelt miközben rám mosolygott azokkal az őzike szemeivel. Ekkor tudtam, hogy ez nehéz lesz nekem. Előbb csak simogatta a farkamat majd miután látta, hogy eléggé harca kész állapotba kerültem lassan elkezdte nyalogatni. Előbb csak szépen körbe, majd a makkot nyalogatta míg végül rábukott és mosolygott rám a szemeivel. Mikor kis ideig kivette és csak kézzel ingerelt szóltam, hogy inkább folytassa mire jött is válasz:
    - Nem szeretném ha kezembe élveznél, mert máshova szeretném.
    . Akkor ebben egyezik a véleményünk - mondtam.
    Ezután ismét mosolyogva bekapott majd pár pillanattal később már el is érkezett számomra a vég. Neki azonban nem, mert egészen addig lágyan a szájában tartotta és szopogatta a farkam amíg teljesen ki nem ürültem és újra nem voltam a magam ura.
    A masszázs után kezet mosott és amikor visszajött újra a kényeztetésen volt a sor. Megszabadítottam a zsinóros bugyitól (azt mondta "te vagy a férfi te vedd le") majd kanapéra ült felhúzott lábakkal. Előbb a melleit csókolgattam ami szerintem neki is tetszett majd szépen lassan haladtam lejjebb. Finoman elkezdtem neki nyalni a csodás punciját, majd egyre inkább azt éreztem hogy neki is tetszik. Az ujjazást nem engedte de azt igen, hogy miután kellően nedves volt a puncija akkor az egyik ujjammal körkörösen izgattam miközben a nyelvem a csiklóját izgatta. Szerencsére egy kis idő elteltével hangosabb sóhajok jöttek, majd összeszorított lábaival satuba fogta a fejemet miközben reményeim szerint sikerült örömet okozzak neki.
    Mosolyogva felállt majd azt mondta:
    - Most te következel.
    Nem igazán akartam ellent mondani neki, mivel tudtam mi fog következni. Ismét mosolyogva kapta be a már ágaskodó cerkámat, majd ugyanazzal a lelkesedéssel mint korábban egyszerűen kivégzett a "Mosolygó gyilkos". Most is megvárta amíg lenyugszom és csak akkor vette ki a farkamat a szájából. Utódok egyik esetben sem kerültek napvilágra..........
  • Elszámolás:

    Azt kapod amit a telefonban is említ neked, nincs semmi váratlan, vagy eltérés attól. Ha korrekt vagy és betartod a szabályokat akkor egy felejthetetlen élményben lesz részed.
  • Összkép:

    Régóta tervben volt Blanka meglátogatása, de több ok miatt most jött össze a találkozó vele. Nagyon szimpatikus volt nekem, és lényeges, hogy nem mond vagy ígér olyat amit a helyszínen megváltoztatna. Blankánál egy igazi masszázst valamint egy (kettő) felejthetetlen kényeztetést fog kapni aki meglátogatja. Örülök, hogy voltam nála, és szerintem leszek is még a vendége.
Happy Massage