• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már beszéltem vele pár hónapja telefonon, akkor nem sikerült, olyan időpontot találni ami mind a kettőnknek jó. Most amint újra elérhető lett a hirdetés VTRt küldtem neki, és a biztonság kedvéért egy SMSt is, amiben kértem, hogy jelezzen amikor tud. 10 perc se kellett kaptam az értesítést, hogy elfogadta és, vár.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam, így minden teljesen egyértelmű volt. A tarsashaz közelében láttam bőven üres parkolóhelyet, így az senkinek nem okozhat gondot, villamosok is járnak, ahogy néztem nagyjából 3 perc sétára a háztól állnak meg.
  • Helyszín:

    Teljesen átlagos panellakás, nem emiatt mentem, nem is érdekelt különösebben, számomra megvolt benne minden ami szükséges. Tiszta törölköző, kilépő, többféle tusfürdő, szájvíz, és a tetthely, egy méretes ágy.
  • Lány külseje:

    Na itt kezdődött a csoda. Életem eddigi legkellemesebb meglepetése a képek VS. Valóság csatában. Jessyca sokkal szebb, feszesebb, formásabb élőben, mint a retusmentes képein, mondhatni inkább hasonlít a műtermi, beállított retusált képekhez. Ő maga az élő photoshop :). Gyönyörű szemek, csodálatos szilikoncicik, lapos, izmos has, és egy pompás fenék. Minden létező pozitív jelzőt fel tudnék sorolni a külsejére.
  • Action:

    Sajnos nem evidens manapság, hogy ha az ember egy gyönyörű nővel találkozik, akkor a műsor is jó lesz, na itt az sem hagyott semmi kivetnivalót. Fürdés után meztelenül várt az ágyon, kezdés előtt pedig tartott egy nem kötekedő vagy durva, de mindenképp lényeges szabályismertetést. Nincs ujjazás, kölcsönösség mehet, cicikkel óvatosan, mélytorkos kényszerfrancia extra, ahogy ezeket már előttem többen is megírták. Egyáltalán nem vettem rossz néven sőt, nem is bántam, hogy az első találkozó előtt a minimális korlátok le vannak tisztázva. Ezután a hátamra fektetett, és lassan szinte centiről centire végigcsókolta a testem amíg le nem ért a kis barátunkhoz. Ráköpött és egy eszméletlen iramú és intenzitású franciát produkált. Nem vagyok franciapárti de az övé zseniális volt, mélyre vette, körzött a nyelvével, nagyologatta, köpködte és ahogy közben nyögdécselt, valami eszméletlen. Féltem, hogy kilövöm a plafont így kértem, hogy cseréljünk, hadd kényeztethessem én is egy kicsit. Az ő mintájára végigcsókoltam a testét, a combjait, míg el nem értem a gyönyörű puncijához. Hosszasan kényeztettem, a csiklója érezhetően jól reagált rám, a csúcsra viszont nem sikerült juttatnom sajnos. Gumit kértem, mire ő beleült. Nagyon változatos volt ebben a pozícióban. Volt, hogy szinte teljesen megemelkedett rajtam és újra tövig beleült, volt, hogy teljesen felült és egy komolyabb iramot diktált, de volt, hogy csak a csípőjét tekergetve ült rajtam, eszméletlen érzés és ahogy azok a gyönyörű hatalmas mellek ott voltak az arcomban.. Nem lehetett betelni velük. Kértem forduljunk doggyba ami az ő kedvence, itt is az esztétikai látvány, a nyögések, ahogy felevette a ritmust és velem együtt mozgott. Jó időre beleégett a retinámba az biztos. Végül a gumiba mentem el. Letisztogatott, hozott nekem vizet, beszélgettünk, majd jött a második menet hasonló forgatókönyvvel a végén pedig a szomorú búcsú a viszontlátásig.
  • Elszámolás:

    Az új Pesti átlag az órája, extra van mint írtam, de én nem vettem igénybe, anélkül is extra volt az együttlét.
  • Összkép:

    Teljes mértékben elégedett voltam mindennel, külön öröm, egy ilyen gyönyörű társasága is, hát még szexelni vele. Nem kérdés számomra, hogy kötelezően ajánlott kategória, aki egy egzotikus szépséggel szeretne egy csodás órát eltölteni. Én biztosan megyek még hozzá.
Happy Massage