• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon lettem figyelmes az adatlapjára. Első alkalommal telefonon értem el nagyon könnyen mert elsőre felvette. A későbbiekben is nagyon könnyű volt elérni telefonon, de üzenetben is kommunikáltunk. Bár az adatlapja szerint SMS – re nem válaszol, ennek ellenére ez mégis működik. Sajnos VTR – t nem használ.
    Az eddigi randijaink alkalmával többszöri egyeztetéseket folytattunk, de én soha nem tapasztaltam olyan problémát, mint ami az előző beszámolójában szerepel. Talán azért is lenne célszerű a VTR – t is használni, mert annak nagy előnye többek között, hogy elkerülhetők az ilyen félreértések is.
  • Megközelítés:

    Lolához úgy jutunk, mintha a Lehel piacra mennénk. Ez gondolom elegendő információ a BKV – val való odajutás megítéléséhez. A GPS pontosan a címre visz, a parkolás eddig reális távolságon belül még eddig egyszer sem jelentett gondot. A parkolás fizető övezetben oldható meg.
  • Helyszín:

    Lifttel jutunk a belső udvaros épület középső szintjén a körfolyosóra ahol található a szalon ahol Lola fogadja a vendégeit. Bár szalonról van szó, én egyik randink alkalmával sem észleltem barátnők jelenlétét. A feelinget már az ajtóban tapasztaltam, mert olyan sötétbe léptem be, hogy egyáltalán nem láttam semmit. Az ajtón belépve egy folyosóra jutunk, ahonnan bal kéz felől van a fürdőszoba és mellette az a szoba ahol eddig minden alkalommal voltam Lolával. Más helyiségek is nyílnak a folyosóról, de ezek számomra érdektelenek voltak eddig. A szobában szobainas, fotelszerű ülőalkalmatosság, szekrény zeneeszközökkel, matrac két oldalán nagy méretű tükrökkel, ledekkel biztosítják az igényes hátteret a szeánszhoz. A fürdőszobában kádban frissíthetjük magunkat ahol nagy számú választéka van a pipere dolgoknak. A kádból a száraz kilépés biztosított, mert elhúzható harmonika üvegfallal tudjuk a víz kifröccsenését megakadályozni.
  • Lány külseje:

    Engem a fotói közül a jelenlegi 2. számú, fekete fehér fotója fogott meg a hibátlan formájú lábaival, kerek popsijával, derékig érő fekete hajával. A fotón is látható, hogy ugyan nem anorexiás, de egy csöppnyi felesleg sincs rajta, ami egyébként a magasságához megadott súlya alapján is következtethető. A többi fotóját is elnézve megállapítottam, hogy dús keblekkel ajándékozta meg a természet, amelyek szép formájúak, szép esésűek és személyesen megtapasztaltam a kifejezetten kellemes a tapintásukat. Nagyon szépek a bimbói, amelyek könnyen előcsalogathatók a nyugalmi helyzetükből. Puncijának nagyajkai diszkréten rejtik a pillangós kisajkait, amelyek könnyen hozzáférhetők, de erről majd később még írok. Bőre nagyon jó illatú és kiválóan selymes tapintású. A haja illata szinte mámorító, főleg amikor bizonyos szitukban érzékeny testrészeinkre sátorként borítja ránk. Na de erről is majd később, még írok.
    Végére hagytam az arcát, amely mint arc nélküli hirdetőnél zsákbamacskát jelentett, amely még tovább fokozódott a belépéskor fogadó vaksötét által. Két gondolat futott át az agyamon. Egyrészt, hogy Lola nagyon csúnya lány lehet és ezt palástolja az arckitakarás és a sötét. Még tovább rémisztettem magamat, hogy talán nem is Lola, hanem valami csúnya dublőr, aki fogad. Komolyan felvetődött bennem a távozás gondolata és már terveztem a felszabaduló időmnek a hasznosítását. A sötétből hozzám szóló a bájos hang viszont kétségtelenül a telefonból már jól ismert Lola hang volt, így mégis letettem a távozásról. Na és milyen jól tettem!! Ugyanis semmi olyan ok sem az arckitakarásra, sem a sötét álcázó hatására, amit palástolni kellene Lola arcát illetően. Ugyanis arányos méretekkel bíró, kifejezetten szép arcú, ragyogó szemű, állandóan mosolygó lány Lola.
    A formákkal és arcmegjelenéssel együttesen elém táruló teljes kép erősen letaglózó látványként hatott rám.
  • Erotikus masszázs:

    Amíg egy lányt nem ismerek, addig gyakran szoktam csak egy, de viszont hosszan tartó kényeztetést kérni, szintén hosszabb masszázzsal. Lolával ez már az első randin megdőlt, mert kb. fél perc kényeztetés után azt mondtam, ha ilyen jól csinálod, akkor kétszer is kérem. Ez viszont a „gyógymasszázs” részre jutó időnek a jelentős, csökkenésével járt. Illetve ennek csupán azt lehetett tekinteni, amikor az elreptetéseimet követő földre szállásaim közepette kellemesen simogatott Lola engem.
    Nagyon kellemes Lola csúszkamasszázsa, amit leengedett hajjal végez. A csúszka közben nagyon érzéki és izgató, akár a csúcsig elvezető kebelszexet csinált nekem, amihez kihasználta a természettől kapott dús kebleinek köszönhető adottságát, amely elengedhetetlen a valódi kebelszexhez. Ez párosul azzal, hogy a csúszkát a randinak nem egy „legyünk már túl rajta” elemeként kezeli és végzi. Kifejezetten figyelte, hogy melyik résznél, milyen pozíció milyen hatást váltott ki nálam, én pedig ezt nem rejtettem véka alá. Ugyan nem forradalmasította a csúszkamasszázst és nem mutatott be számomra még ismeretlen új elemeket, viszont ismeri és tudja is alkalmazni teljes repertoárt. A csúszkamasszázsának egyedisége a nagyfokú figyelmességéből adódik, amelynek köszönhetően minden pozíciónál eléri a legkellemesebb hatást, majd csak ezután végez pozícióváltást. A csúszkamasszázsát dúsította, hogy többször keveredtünk 69 formációba. Eközben voltak csak egy-egy kölcsönösen oda-vissza röpke üdvözlő nyalintások, de volt amikor elmentünk a kölcsönös elreppenés határáig is. Azért csak a határig, mert más terveink voltak a kölcsönös elreppentésekkel kapcsolatban.

    Folyt. köv.: Kényeztetés fejezetben.
  • Levezetés:

    A masszázs fejezetben leírt csúszkamasszázst megszakítás nélkül tudnánk órákon át csinálni, azonban fejezetet kell váltanunk, mert Lola a szembe csúszka közben szép lassan elindult a farkam irányába és teketóriázás nélkül eltüntetve a szájában átváltott fergeteges francia órára. A külsőnél írt hajzuhatagra most térek vissza, mert a puha nedves ajkainak az ölelését és a makkomon pörgő nyelvének érzését máshoz nem fogható élménnyé fokozza, hogy mindez a hajzuhatag alatt történik. A haja egyáltalán nincs útban, semmiben nem korlátozza Lolát, így abban sem, hogy a golyóimat előbb egyenként majd egyszerre tudja beszippantani. Ugyanúgy tud a rudamon a nyelvével fel alá csúszkálni és a makkomat fagyiként körbe nyalogatni, mintha nem a ránk terülő haja alatt szopna. Pompás érzésem fokozásaként még nagyon kívántam Lola szemkontaktusát is, így a haját összefogtam és máris láttam a mosolygós szép arcát, és a tekintetünk szétválaszthatatlannak tűnően forrt össze. Lola a szemével jelezte, hogy így maradjunk, amíg ki nem végez. Amikor éreztem a vulkán kitörését, akkor a makkomat a torkáról az ajkai közzé húztam vissza, mert azt szereti ha oda élvezek, így ott adtam át az örökítő cseppjeimet. Én aléltan terültem el, így a haját elengedve az ismét betemetett bennünket és Lola ez alatt tartott mindaddig, amíg teljesen le nem nyugodtam. A megnyugvásomat nem tétlenül várta meg, mert nyelvével és ajkaival finoman stimulálta a farkamat, amíg magamhoz nem tértem. Majd csak ekkor csapta hátra a haját és széles mosollyal bújt hozzám. Szilviára egyikünknek sem volt szüksége.
    Az összebújás folytonos és kölcsönös simogatással telt, aminek az lett a vége, hogy disztingválás nélkül kerestük a másiknak valamennyi „alkatrészét” gondosan ügyelve, hogy ki ne maradjon bármi is. Úgy éreztem, hogy különösen Lola kedvére van a kelyhével való foglalatosságom. Ezt érezve szemben ültem vele és most térek vissza arra amit a külsőnél a puncijáról írtam. A nagyajkak által diszkréten eltakart pillangós kisajkakat könnyedén tudtam feltárni, a csiklóját is egyre nagyobbra tudtam varázsolni. Kenőanyagra nem volt szükségem, mert bőségesen keletkezett az a ténykedésem hatására. Előbb Lolának a lábamon nyugvó lábszárán éreztem apró rángásokat, melyek egy idő után a combján is érezhetők és láthatók voltak, mellbimbói pedig szuronyhegyként előbújva díszítették dús kebleit. A levegővételének egyre szaporábbá válásának közepette, kéjes nyögdécseléseket hallatott, előbb halk, majd hangosabb, „ez …. jó” kifejezések hagyták el ajkait. Ekkor éreztem elérkezettnek, hogy immár ne csak kívül „matassak” hanem egy, majd két ujjammal nagyon finoman belülről is kényeztessem. Innen nem volt vissza út, mert Lola a derekát elemelve feszült ívbe és adta át magát egy hatalmas orgazmusnak. Innen szép lassan bandukoltunk visszafelé, de közben nem hagytam magára, mert a kezemmel érzékien segítettem a megnyugvását. Ez azonban csupán átstartolás volt, mert Lola készen állt egy újabb repülésre. Én a bevált módszeren nem változtatva kényeztetettem, és immár hamarabb jutott a csúcs közelébe és nem csoda, hogy én is nagyon erősen felajzott izgalmi állapotba kerültem. Ezt érezve Lola marokra fogta a farkamat és nagyon csodás érzést okozott, mert azonos ütemben éreztem az ujjaimon a gyűrűs izmainak a hullámzását és a markának ugyanebben az ütemben való pulzálását a farkamon. Ebben a pozícióban akár egymásnak az egyszerre történő kivégzését is meg tudtuk volna csinálni. Azonban e helyett szinte egyszerre kezdtünk oldalra fordulni, mert mindketten azt szerettük volna, hogy a farkamat az ajkai között el tudja tüntetni. Amikor ebbe a helyzetbe kerültünk az már a célegyenes volt mindkettőnk számára, mert teljesen egyszerre élveztünk el, így páros kivégzés volt ez a javából. Megvártuk, hogy mindketten teljesen lenyugodjunk és csak ekkor helyezte Lola a tőlem kapott örökítőanyagot törlőkendőbe. Ezután egyirányba fordultunk és egymást átölelve dolgoztuk fel a randi élményét.
  • Elszámolás:

    Az elválást megelőzően helyeztem el az adatlapnak megfelelően a szájba élvezést extraként figyelembe vett mennyiségű rózsaszálat.
  • Összkép:

    Lolával nagyon könnyen tudtam egy hullámhosszra kerülni, készséges minden felvetés megnyugtató tisztázásában. Nagyon jó beszélgető partner, de ezt nem úgy teszi, hogy a tartalom rovására menne. Nagyon odafigyelő, hogy amit éppen csinál velem, azzal a lehető legnagyobb és legjobb érzést okozza számomra. Ugyanakkor megjátszás nélkül adja át magát nekem, ha orgazmushoz juttatom és szívesen fogadja azt.

    Nyugodt szívvel ajánlom azon úriemberek számára a vele való randizást, akik kedvelik a kölcsönös orgazmusokat.
Happy Massage