• Betsabé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, oda-vissza hívtuk egymást de végül sikerült mindent megbeszélnünk, egyeztetnünk! Karakán, határozott a hangja (is) de ugyanakkor kedves és kommunikatív is. Van beszélőkéje :-) nem egy elveszett lánynak tűnt, máris nyerő lett nálam.
  • Megközelítés:

    Most már egy ideje, végre a 13 ker-ben van ! Parkolás fizetős természetesen de akár a ház előtt is van hely (napközben, dél körüli órákban) Lehel piac közelében található a lakás, nos a BKV is teljesen rendben ...pici séta még senkinek nem ártott! Pontos cím, könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Teljesen jó lakás, nem éppen új építés de eléggé újszerűen hat. Hasonló mint a régi belvárosi, körfolyósós házak csak frissebb kivitelben, lifttől szerencsére nincs messze a lakás. Több szoba (2-3? ) de nem észleltem hogy más is lenne ott. A fürdő korrekt, tiszta, a törölköző nagy. A mi szobánk közepes méretű, nagy francia ágy, szekrény, fotel, ....nem domina studió, nincs kereszt meg kinzópad , egyéb...de erről is tájékoztatott.
  • Lány külseje:

    Karakán, határozott a leányzó, hangilag (egy dominának azért nem árt ha a hangja is olyan....domináns) és másképp is:-)) Piszok csinos szerintem, a fotói (meg étlapja) régóta izgatott.Nem magas, kb. valósak az adatok (magasság, kg...)Kedves, jól tud kommunikálni előtte, közben is jól bánik a ...hangjával! Gyönyörű lábai vannak szép lábfejek, csinos popsi, lapos has, tenyérbe illő cicik, hosszú haj .Arcra átlagos nem egy kikent-kifent-affektáló cicababa kinézetű. Nem kell tartani ettől sem.
    feketeneműben, fekete harisnya, fekete magassarkú és fekete korbáccsal várt!!
  • Action:

    Nem tudtam hová sorolni a hölgyet mert nem szexpartner de, domina opció nincs. Maradok itt.
    Már telefonon megbeszéltünk mindent nem kellett ismételni a helyszínen. Tudom sokaknak ez a műfaj idegen, én sem a keményebb műfajt kedvelem de azért érezzem a ...törődést (erős fajdalom, nyom nélkül) Fürdőból visszatérve már átvette az irányitást fölöttem! határozott hang, mozdulatok, mimika...körbe sétált, csúnyán beszélt hozzám, megfogdosott, kérdezett-felelnem kellett habozás nélkül különben büntit kaptam ! Kaptam nyakörvet és pórázt, négykézlábra parancsolt kicsit sétáltatott, közbe a korbáccsal "simogatta" a seggem, farkam...
    Aztán leült szembe velem az ágyra, lábakat szét rakta és utasitott hogy mit-hogyan csináljak.
    megjegyzem, láb-mellimádatra, kényszerfrancia, squirt-ra mentem!
    Kéz használat nélkül kezdhettem a melleit csókolni, nyalni, kényeztetni....nagy örömömre, bár amikor kicsit gyorsabban, hevesebben csináltam, rántott egyett a pórázon és kaptam büntit( pofon, korbácsütés, mellbimbó csavarás, tökön rugás:-)) (nyugi nem volt igazán fájdalmas:-)) aztán szépen a harisnyás lábait kellett kényeztetnem, harisnya levétel után végre a lábfejét kellett csókolnyom, nyalnom, szopogatnom! Nagyon szép, tiszta pedikűrözött! Nincs bütyök, bőrkeményedés, repedt sarok,...puha, szép, finom ! Egyszerüen imádtam!
    Sokáig csináltam és még csináltam volna is de a póráz rántással tudtomra adta hogy a nyelvemre más megpróbáltotások is várnak!
    Elmondta, nem is...utasitott rá, hogy bizony semmit a kéznek mindent a nyelvnek következik és elvárja hogy rendesen csináljam különbben....:-)
    Ágyra fektetett, párna a fejem alá, kezeim a testem mellett és ő háttal nekem a kezeimre térdelt, ha akartam volna sem használhattam volna és rám ült! nyaltam a popsiját, néha úgy rám ült hogy levegőt sem kaptam de mindig érezte ikor már fogytán az áer:-) Keményen kellett nyalni ameddig csak lehettet benyaltam, ha nem jól csináltam rám vert vagy a farkamra...érdekes mert ezektől a rácsapásoktól nem lankadtam le egyáltalán! Aztán a punci nyalás!! Szeretek és tudok is (valamennyire) nyalni de itt be kellett adni apait-anyait! Nem utolsó sorban a hölgynek igen szép nagyra nőtt szeméremajkai és csiklója van:-)) Megtöltik az ember száját merthát nem csak nyalni kell, szívni, cuppogni, nyelvet bedugni! Segit hogy a nyelv mindenhova elérjen mert szétnyit puncit-popsit, jól helyezkedik nem csak kényszerit de keresi a saját örömét, élvezetét is! Valóban sok ideig nyalakodtam, ilyen maratoni nyelvészkedésre részemről nem nagyon emlékszem! Természetesen a farkam nem csak büntit kapott, kézzel dolgozott rajta, nem finomkodott de tudta mikor kell pihentetni ...Éreztem hogy még valami meglepi lesz mert a teste egyre feszesebb lett, már nem büntetett annyira, a hangja is árnyalatnyival engedékenyebb lett! A squirt-ról meg is feletkeztem bevallom, csak arra gondoltam hogy talán sikerül kielégitenem de nem adta magát könnyen. Egyszer csak annyira elkezdett remegni hogy pillanatra megíjedtem epilepsziás rohama van (én naív:-)) teljesen rám ült hogy alig kaptam levegőt, hangja felerősödött, farkamat megragadta, mozgott rajtam és hörgött, már már kiabált hogy ...csináld te ribanc te csicska, nyaljál ba'meg.....És észbe kaptam hogy bizony lesz meglepi...mert elöntött a nedve, bőven! vonaglott, remegett én meg csak nyaltam és nyeltem :-))
    Közben nem éppen irodalmi stílusban mondott mindeféléket, a farkam lüktetett az izgalomtól miután kézbe vette ismét nem kellett 1 perc sem és óriásit élveztem! Most belőlem jöttek az álati hangok, ennek tompítására ismét ráült a számra és csak akkor engedett levegőt venni mikor már csak halkan hörögtem, nyöszörögtem.
    Párna, ágynemű meg mi is úsztunk az izzadságtól, a nedveitől, a spermámtól (megjegyzem, volt bennem bőven, több mint hetes adag) de nagy elégedettség, nyugalom vett erőt rajtam...
    A lány is kiterült mellém picit, meg akart törölgetni de nem engedtem, úgy is fürdők, mondtam neki maradjon csak pihegjünk picit egymás melett!
    Fürdés után is meg a szeánszunk után is visszaváltozott a kedves cserfes nővé!
  • Elszámolás:

    Utólag, annyi amennyi előzőleg telefonon mondott!
    Nem tudom sok vagy nem annak szamít a tiszteletdíja de én örömmel áldoztam erre a fajta örömre. Láb, mellimádat, squirt, kényszerfrancia,némi fájdalom amit fizikailag ígénybe vettem. Na meg a verbalitás:-))
    Manapság kb (+/- ) ennyi egy óra egy "felkapottabb" helyen -hölggyel, ....
    Nekem megérte, ennyi.
  • Összkép:

    Régóta szemeztem a hírdetésével, de túl távoli helyen volt sokáig. Ha már hozzám közelebb jött nem engedhettem meg magamnak hogy meg ne látogassam! Az enyhe dominától picit keményebbre vágytam de semmiképpen a téénylegesen keményekre. Nem studió, nem sok eszköze van de amit és ahogyan csinál teljesen kielégítette az elvárásaimat és vágyaimat.Tud nagyon kemény is lenni de nekem az már sok lenne! Mindent meglehet besszélni vele, és nem kell tartani attól ha kezdő lennél a pályán, a te elképzeléseidet valósítja meg de az ő kénye-kedve szerint! És érezhetően szereti és élvezi is ( nem, nem csak rózsaszálakra értendő)
Happy Massage