• Joy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Joy adatlapját már sokszor nézegettem, de a NFVSZ-ba lehetőségének hiánya mindég távol tartott. Egy kolléga viszont nagyon a figyelmembe ajánlotta, én meg nem bírtam magammal és felhívtam Joyt. Majd megfulladtam a köhögéstől amikor elsőre felvette, szép belépő lehetett részére. Először szigorú volt a hangja, a beszélgetésünk előrehaladtával egyre kedvesebb és nevetgélősebb lett, a végén már úgy csilingelt mint a nemrég hallott karácsonyi csengő. Három nappal későbbi időpontot szerettem volna kérni, de mondta azt később próbáljam, kivéve ha nincs VTR-lehetőségem, mert akkor rendben van a dolog. Volt ilyen lehetőségem, expressz gyorsan el is küldtem, szinte azonnal visszaigazolta.
  • Megközelítés:

    A Lehel teret elégé könnyű megközelíteni, onnan még vagy 6-7 perc séta. Mikor a ház közelében voltam talán még a 15-ös busz is elment mellettem. Nem láttam pontosan, talán 115 -ös volt. Szabad parkolót viszont pontosan egyet sem láttam, behalnék ha itt ingyenesen lehetne parkolni.
    A ház előtt telefonon hívtam, kaptam kapukódot, már csak az emelet hibádzott.
    (Aki ismer az most gondolom csodálkozik, hogy gebasz nélkül idáig jutottam, de ne aggódjon senki, hoztam én a formám.)
    Mikor berregett az ajtó, hogy szabaddá tegyem a kezem a telómat a másik kezembe véve odaszorítottam az ajándékba vitt bonbonhoz, sajnos pontosan a kikapcsoló gombnál. Nagyjából tíz percig tartott amíg a táskámba megtaláltam a PIN-kódot, és újra indítottam a telefont. Joy közben küldött SMS-t, hívott telefonon, írt ide az oldalra. Szépen elcsesztem az időm ezért a liftben eldöntöttem, hogy egy akcióval tervezek, a második lehetőséget már itt elengedtem.
  • Helyszín:

    Több helyég van a lakásban, nappali, háló, fürdő, stb.... Látszik, hogy a tisztaságra nagyon ügyelve van. A fürdőben mindenből van választék, volt eldobható papírpohárka. A nappaliban egy kisasztal, szépen ízlésesen megterítve. Volt rajta bontatlan kis üveges pezsgő, emlékeim szerint kettő, szép pezsgőzéshez használatos poharak, és némi rágcsa ami nagyon guszta volt, de nem tudnám megmondani mi volt az. Ezekből kínálva is lettem, sajnos innen dolgozni mentem, nem fogadhattam el a kínálást. Nem hinném hogy mindég így készül, de ez Szilveszter neve napja volt, nagyon figyelmes gesztusnak tartottam. Az akcióra egy remek masszív franciaágy is rendelkezésre áll. Már itt érzem valamit kifelejtettem, ja a tükör! Valahogy még mindég hiányérzetem van, de ugorjunk.
  • Lány külseje:

    Joyra pillantva akad a szemnek legelni valója rendesen! A fotóin az arca nem látszik, pedig szép arca van, sőt nekem kivejezetten nagyon tetszett. A haja most egyenesre volt vasalva, nem hullámos mint a fotóin. Szép mosolya van, ettől még bájosabbá válik az arca. A formás testét a fotók tökéletesen visszaadják, de a kecses mozgása, kedves természete azok a fotókon nem látszanak, ezért a valóság sokkal jobb. Egyberészes testhez simuló ruhában fogadott, amiben nagyon szexi látványt nyújtott, a magassarkú cipőtől meg már majd az eszem vesztettem, pláne látva a járását. Az érkezésem miatt így is zaklatott voltam, hát ettől a látványtól nem igazán lettem nyugodtabb. Nagyon vonzó teremtés, vidám természettel.
  • Action:

    Zaklatott érkezésem után a kanapéra invitált itt megtörtént az ismerkedős beszélgetés, most jól esett nekem is, legalább volt időm megnyugodni. Bekísért a fürdőbe, megmutatta hol találom a szükséges dolgokat, csak zuhanyfüggönyt nem tudott mutatni. Már a végefelé jártam a ceremóniának mikor egy kedves hangtól azt hallom "már türelmetlen vagyok" hmm, gondoltam telefonál.

    A fürdőből kilépve kedvesünk teljesen ruhátlanul várt, és ufff neki de szexi látvány volt. Húztam már eleget az időt amíg idáig jutottunk, most már a tettek mezejére léptem. Lágyan végigsimítottam a testét, a kebleit és durr bele a fenekét megragadva magamhoz húztam. Volt nála is egy durr bele, elkapta kecmeckét, Ő nem csak húzta, hanem húzgálta. A csókjai nagyon kellemesek, lágyak, nedvesek, ajakbekapósnak jellemezném, sajnos nem nyelvesek.
    Nem sietek sehova, inkább élvezem ezeket a perceket, hiszen a késésem miatt egy akciót terveztem. Drágaságom gondol egyet, elém térdel és bekap, nekem ezzel egy igazán emlékezetes pillanatot okozva. Nem kicsit volt jó érzés és izgató a látvány, pláne mikor a csillogó szép zöld szemeivel az enyémbe nézett. Nyalogat, bólogat, olyan patentül szaftosan. Az ellen sem volt kifogása, mikor marokkal fogtam össze a haját a tarkójánál és az arcát simogattam közben.
    A térdeim már nagyon remegtek, kértem inkább az ágyban folytassuk, de itt már 69-ben.
    Nyaltam-faltam a punciját, néha néztem is, a kecmeckét ért intenzív élmény miatt ezt gyorsan be kellett fejezni, gumit kértem.
    Szerencsére nem túl gyorsan bontotta ki, sőt egyáltalán nem. Szükségem volt erre a pihenőre, mert itt már csak egy érintése elég lett volna és lövök a vakvilágba.

    Már meggumizva a misszi pózt kértem, néztem ahogy magába igazít és újabb meglepi az igazán szűk puncija. Meg sem mozdultam, inkább csak csókolóztunk, lassan kezdtem, nagyon lassan, mert a szűk hüvelye nagyon ingerelte kecmeckét. Teljesen ráhajoltam és érthetetlen módon a lehelete is nagyon izgatott az arcomon érezve, pláne mikor intenzívvé váltak. Volt mikor feljebb hajoltam és csak a szép arcába gyönyörködtem, de gyakran visszatértem, hogy érezzen a leheletét, ennek mindég csókolózás lett a vége. Nem is gondolkodtam pózcserén ez így volt tökéletes, így kellett befejezni. Egyre erősebbek a tolásaim, durranás közben meg nagyon erősek, a szájára tapadok és csókolom ahogy tudom. Hagyta, hogy rajta lihegjem ki magam, visszavonuláskor mindketten rá akartunk fogni a gumira, de én nyertem. Úgy dobom el magam az ágyon, hogy Joyt jól táthassam, egyszerűen tovább akartam gyönyörködni benne. Szépségem letakarít, utána rögön cirógat, később én is Őt. Úgy érzem magam mint ha a valhallában lennék, bár nem vagyok Viking, de ekkor ez engem nem érdekelt.

    Beszélgettünk vagy öt percet és lőn csoda, édesem megszólal "látom készen állsz a következő körre". Hát én eddig is készen álltam, csak nem volt mivel akciózni, gondolom kecmeckéhez intézte szavait mert már állt is, vagyis készen állt.

    Kedvesünk húzgálni kezdi, én meg kedvesünket csókolni. Lassan érzékien lecsúszik a testemet végig érintve ér kecmeckéhez. Megnyalogatja, de úgy becsülettel, aztán leköpi és a szájába veszi. Bólogat, nyalogat, köpköd, a szemembe néz, ezt nem lehet sokáig bírni, szóltam neki, hogy jövök (nála nincs NFVSZ-ba) Ő mondta, gyere élvezz a mellemre, szerintem tisztességeset ürítettem, Kedvesünk szerint még a nyakába is jutott. Itt jött az újabb meglepi, nem letörölte magáról, hanem szétkente magán, csillogtak a keblei a félhomályban örömöm cseppjeitől. Ez a szétkenés nagyon vadító látvány, pláne úgy, hogy erre nem is számítottam! Előbb magát törölgette le majd engem is.
    Érdekes módon még bőven időben voltunk, kaptam egy massz ajánlatot, amivel éltem is, de egy fordított lehetőséget kértem, élvezettel masszíroztam a szép testét és még nagyobb élvezettel puszilgattam közben.

    Búcsúzáskor egy búcsú csókot akartam lopni, de Joy megcsókolgatott, úgy igazán és rendesen Ezt nagyon imádtam, számomra tökéletesen zárta a találkozónkat!
  • Elszámolás:

    Ez az átlagos csokor a randink negyedik percében került kihelyezésére, egy nem túl masszív asztalkára. Egy dugást biztosan nem élne túl ez a finoman megművelt és nagy műgonddal megalkotott asztalka, viszont egy átlagos csokor elhelyezésére kiválóan alkalmas. VTR- esetén van ajándék 15-perc bónusz, ezt nekem sikerült majdnem az egészet teljesen kihasználva az épület előtt töltenem, PIN-kódot keresgélve. Joyt meglátogatni számomra nagyon megérte!!!
  • Összkép:

    Joy az igazi NŐ! Formás, kedves, odaadó és észvesztően érti az erotika mivoltát, amibe tökéletesen beavat minket vendégeket. Remek élményekkel gazdagodtam Kedvesünknek hála. Igyekezett minden percet tökéletessé tenni számomra, teszem hozzá, nagy sikerrel. Többször biztatott, hogy mondjam ha valamit szeretnék, erre nem volt szükség, elég volt gondolnom rá és már kaptam is. Azóta is időpontért puncsolok hozzá, de még nem találtuk meg a közös nevezőt. Én nem adom fel, amíg Joy azt nem mondja, hogy ne, addig én folyamatosan küldöm a javaslataimat.
    Akkor még valami kimaradt és talán a legfontosabb dolog. Bizony volt száraz kilépő a fürdőben, méghozzá extra száraz, ráadásul finom talp melegre melegítve, gondoltam ebben az ügyben a végletekig borzolom az idegeket mielőtt megírom, hogy volt az is.. :-)
Happy Massage