• Dia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Erre mondják azt, úgy ment, mint a karikacsapás. Hívtam, elsőre sikerült, harmadnapra megbeszéltük. Aznap 9-kor megerősítettem, elvileg megyek. Lassan-lassan teltek a percek, de végre eljött az idő, és végre gyakorlatilag is mentem.
  • Megközelítés:

    A Városliget csücskénél. Elég forgalmas hely, így a tömegközlekedés nem probléma. Autóval a parkolás a közelben nehézkes, távolabb könnyebb, 5-10 perces sétával megoldható. Ez a környék is fizetős övezet.
  • Helyszín:

    Körfolyosós belvárosi bérház zuglói zöld kivitelben. Vagyis ha a lépcsőházból kilépsz a körfolyosóra, egy fákkal teli parkos udvarra jutsz. Valójában nem is zárt körfolyosó, hanem U alakú nyitott.
    A lépcsőház felújított és tiszta. A lakás meg még inkább. A fürdő tágas, 2 mosógép is zakatol. Kád, mellette az ablakpárkányon mindenféle tusfürdő.
    A szobában egyik oldalon tükör, a szoba közepén tatami, a tükörrel szemközti fal mellett pedig masszázspad. Azok számára fenntartva, akik kifejezetten erotikamentes masszázsra jönnek. Mint megtudtam, ilyenkor át kell rendezni a szobát, a pad kerül középre, a tatami pedig középről el. És azt is megtudtam ám, hogy sokan a masszázs közben mégis meggondolják magukat, már ami a erotikamentességet illeti. De most, hogy belegondolok, vajon mit csinálnak ilyenkor? Gyorsan visszarendezik a szobát?
    Gyertyák, halk zene, hangulatsötétítés… tűzön előlangyosított olaj… Előre odakészítve buborékos és mentes ásványvíz, ki mire szomjazik...
  • Lány külseje:

    Nyílik az ajtó, belépek, megfordulok, és ... mintha az Operába készülnénk: magassarkú cipő, fekete harisnya, "ívelt vonalvezetésű" feszes egyberuha, kibontott haj. És a semmivel össze nem hasonlítható, szavakkal le nem írható, józan paraszti ésszel fel nem fogható csoda, a parabolaívű mosoly!
    Hát ezek azok a pillanatok, amikor egy szerény hétköznapi hangya már nem talál szavakat. Nem is emlékszem már miket makoghattam össze ott hirtelen, pedig nem először találkoztunk. Igaz, hónapok teltek el, mióta utoljára láttam. Emlékezett és emlékeztetett is rá. Figyeljetek, mert ezek az apróságok legalább olyan fontos dolgok, mint hogy az utolsó előtti előtti részben ki, mennyi ideig, milyen pozícióban, hány decibellel és hova ment el. Az erotika: varázslat. Sok hangya úgy éli le az életét, hogy ezt nem tudja. Diától majd megtanulja.
  • Erotikus masszázs:

    Többször kaptam jelzéseket, sokaknak olykor nehezen emészthető a néha talán bonyodalmas okfejtés. De hát a világ is ilyen: bonyolult. Nem dolgunk mindent megérteni, de néha nem árt. És az sem árt, ha meglátjuk benne, ami szép.

    A MULTIVERZUM TITKA
    A fizika jelenlegi állása szerint a világ az ősrobbanás (Bummm!) alkalmával keletkezett… a semmiből… Szó szerint. A Bummm! előtt nem volt semmi, sem idő, sem tér nem létezett. Nem volt sem „előtte”, sem „utána”. Igen ám, de ha a világegyetem a semmiből keletkezett, honnan tudhatjuk, hogy nem keletkezett már más alkalommal is világegyetem a semmiből. Nem zárható ki, hogy léteznek párhuzamos világok, melyek mind keletkeztek valamikor, valahogy… a semmiből… egymástól függetlenül.
    Az elméletet követően igazoljuk az iménti feltételezést a gyakorlatban! Miután döntöttél, jegyezd fel a telefonszámát. Válassz ki egy számodra alkalmas időpontot, tárcsázz és egyeztess. Ha sikerül, kapsz majd egy címet. Adott az időpont és adott a hely. Megvannak tehát a tér-idő koordinátáid, hogy megtaláld a féreglyuk kapuját. Amint belépsz a kapun, belépsz a féreglyukba. Ez általában egy lépcsőház, egy lift, vagy egy folyosó vagy közlekedő. És elérkezel egy ajtóhoz. Az ajtó kinyílik és amint belépsz az ajtón, a féreglyukat magad mögött hagyva kiléptél a saját világodból és beléptél egy párhuzamos világba. Ilyen egyszerű.
    Réges rég készültem már Hozzá, tűz a tűzben izzott minden Vele kapcsolatos gondolatom (Eros: Fuoco Nel Fuoco). Aztán végre eljött az idő.
    Dia világához nagyon rövid féreglyuk vezet, nincs lift, csak néhány lépcsőfok és pár lépés egy folyosón. És már bent is vagy az egyik legszebb párhuzamos világban. Nyugalom fogad, mégis minden mozgásban van. Folyton-folyvást mosoly vesz körül, s Dia mélytónusú hangja olyan atmoszférát teremt, hogy szinte már repülsz az űrben súlytalanul.
    Megtörtént a fürdés, ajándékozás, ásványvíz kínálása a fáradt vendégnek.... És végre kezdődhet! Majd a végén! Akkor fog igazán kapkodni a kedves vendég, nem víz, hanem levegő után!!
    Ekkor Dián még mindig az ajtónyitós öltözet volt, teljes díszben. Foglalj helyet - szólt. Igen, hason fekve. Hasra feküdtem, de valami gyanús volt. Oldalra kacsintottam a tükörbe, és látom ám, hogy igen, most kezd nekivetkőzni a munkához. Ha már itt vagyok, hát ezt nem hagyhatom ki! Gyorsan megfordultam, még épp jókor. Már épp a melltartóhoz ért, ami kikapcsolódott és lehullott. Értem én, hogy ez még csak a masszázs rész, de hát én másfél órás erotikus masszázsra jöttem, és az iménti jelenet mégsem volt több 20 másodpercnél. Pedig higgyétek el bolytársak, eléggé erotikus volt!
    A rövid erotikus bevezető után másodjára a hasra fekvés már nem volt annyira egyszerű feladat, de megérte forgolódni.
    Dia masszázsa, mint a sima út. Annyira természetes, hogy fel sem tűnik. Csak azt veszed észre, amikor abbamarad. Érintése határozott, mégis kellemes, még a hátamon a csomókat is pont annyira gyűrte meg, ami érezhető volt, de nem fájt.
    Előre szóltam neki, hogy a nyakam és a derekam szokott rakoncátlankodni. Azért ő rendíthetetlenül végiggyúrt, aprólékos lábszármasszázzsal kezdve egészen a nyakamig. Nem szabad türelmetlenkedni, a teljes másfél óra egy komplett folyamat, szinte átmenet nélkül a masszázstól az erotika magaslatáig.
    Átmenet nélküli folyamat, mert - ahogy végighalad a testeden - a kézzel történő érintéseibe fokozatosan egyre többször egyéb testrészeit is bevonja. És ugyanez történik veled is, nyaktól a lábszáradig egyre több mindened bevonódik a masszázsba úgy, hogy elérkezik az a pont, amikor már mindene mindeneddel kereszteződik, ami csak a hasonfekvésből adódóan lehetséges. Na és ekkor megkérdezi: "Szeretnél már fordulni?" de azért még nem mondja, hogy megfordulhatsz...
  • Levezetés:

    Néhány ilyen Diás test-test elleni csúszkázás után azonban a hasonfekvésnek konkrét fizikai korlátja jelentkezett... és ekkor végre megfordulhattam.
    Mint akit bolha csípett, úgy ugrottam fel. Keblei kedvesen mosolyogtak rám, így aztán arcom hamarosan két bársonyos bimbóba ütközött. Fejvesztve próbáltam ajkaimmal egyszerre kétfelé visszaadni valamit a kapott masszázsélményből. Talán túl jól sikerült és megbontottam a folyamat ívét? Mert helyet cseréltünk, ő feküdt hasra és most én folytattam - amatőr módon persze - a masszírozást. A szaktudás hiánya és az előzőekben leírt lassú, de jól bevált felhangolódás miatt ez már inkább simogatás volt. Bevetve az eddig tanultakat, miközben bőszen masszíroztam-simogattam Diát, lassan-lassan apránként igyekeztem én is kalandozni a rejtett zugok felé is. Belemelegedve, már egyre több volt az erotikus rész, és - lássatok csodát! - átvettem az erotikus masszőr szerepét, átvettem Dia technikáját, a test-test elleni, mindent mindennel technikát. Olajoztam egyet, majd a jól bevált csúszkát imitálva olykor kézzel, olykor combbal-hassal-arccal-szájjal-mellel masszíroztam. Csináltam, ahogy csak bírtam. Hogy mi történt? Túl jól sikerült, vagy túl kellemetlen volt? Nem tudom, de Dia egyszer csak megfordult.
    És ekkorra már olyan meleg volt a szobában, hogy belobbant az izzó parázs, forró tűznyelvek mardosták egymást összegabalyodva. A tűz hevesen lobogott, izzó bőrünkön égett a forró olaj, s a két test a felismerhetetlenségig egymásba gubancolódott.
    Jó ideig úgy tűnt, nem sikerül a lángokat megfékezni, végül aztán mégis elérkezett a tetőpont, s a lángnyelvek visszahúzódtak. Csak izzó parázs maradt a helyükön. A szobában még mindig erotikától túlfűtött, izzasztó meleg volt.
    Aztán hamar visszatért minden a maga medrébe: gyors fürdés, öltözés, búcsú... A féreglyukon az út rövid volt visszafelé is, és már kint is voltam az utcán. Hátrahagyva minden jót, izzó forróságot, lágy érintést, azt a mosolyt... Itt kint már hiába keresem szárazföldön, tengeren, mindenütt (Eros: Avanti Così)
    Újra ebben a világban... újra itt, a hangyák között...
    A fizikusok szerint a Multiverzum világai a lehetőségek eltérő kifejeződései. Ha tehát elhatározásra jutsz, hogy meglátogatod a Multiverzum egyik párhuzamos világát, valójában betekinthetsz életed egy másik lehetőségébe. Rövid időre leperegnek előtted meg nem élt életed apró jelenetei. Foszlányokban ugyan, de megélheted mindazt, amit egyébként elszalasztottál, mert szórakozott voltál, vagy önfejű. Megélheted, amit eddig elkerültél, mert nem volt elég merszed nem elkerülni. Vagy amit egyszerűen a sors kiszámíthatatlansága folytán eddig még nem volt módod megélni. Nem egyszerű hétköznapi eseményekről van szó, hanem kapcsolatokról, hangyányi emberi kapcsolatokról. A meg nem élt életed meg nem élt kapcsolatai ezek.
    Hát ez a Multiverzum titka.

    A sok elméleti fizika után pedig íme egy kicsit más fajta levezetés. Köszöntsük a nagy költőt híres művének záró soraival:

    A kacsa elrepűl, a nyúl tovaszalad,
    Szíved a szívemben örökre megmarad.
    S hol a kurtafarkú malac túr,
    Multiverzumon innen és túl,

    Boldog Új Évet Kívánok!
  • Elszámolás:

    Vannak dolgok a világban, amiket nem lehet megszámolni, vagy elszámolni.
    Barátocskáim! Ne számolgassatok! Élvezzétek a masszázst!
  • Összkép:

    Csak ismételni tudom önmagamat:
    Felejthetetlen, utánozhatatlan, felülírhatatlan. Kedves, türelmes , baráti. Tűzben izzó, lassan, de biztosan.
    Istennőnek nem alkalmas, mert nagyon is a földön jár. Imádkozni azért lehet hozzá, hogy minél több "földi" elemet vegyítsen a masszázsba;)
    Csak vigyázz, mert közben meg fogod magad égetni:) amíg eljutsz a Mennyország kapujába!
Happy Massage