• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Érkezésem előtt kicsivel vtr-en egyeztettünk jó-e, majd meg is jelöltem az időpontot, amit természetesen elfogadott.
    Még randi előtt is kommunikáltunk mivel a tömegközlekedés csodái miatt nem érkezhettem meg időben, de ezzel nem volt gond, mondta hogy vár.
  • Megközelítés:

    Mivel már jártam nála így ismerős volt a környék. Tömeg közlekedve Keletitől hosszabb buszozás majd egy kis séta.
    Parkolásra egész utcában van lehetőség úgy láttam.
  • Helyszín:

    Nyugodt helyszín, kertkapun belépve mondja a kódot ami a lépcsőházba vezet be majd az emeletet, ajtót.
    Felérve már nyílt is.
    Belépve a lakás rendben volt, szobába kísért ahol ágy, egy kis komód meg kis állvány van a ruháidnak. Fürdőbe kísért törülközőt, mindent kaptam, itt sincs kivetni valóm.
  • Lány külseje:

    Elég tapasztalt határozott hölgy, talán ezért kerestem meg ismételten, no meg a francia leckéi miatt.
    Egy fürdőköntösben nyitott ajtót, nem is rémlik volt e alatta valami... sötét hajú, vékony alkatú, formás fenekű, még pont jólesően markolászható nagyságú mellű nő
  • Action:

    Most már nem kellett bemutatnia a mélytorkot, mimt előző alkalommal, hogy az ilyen lenne: .... tudtam hogy mindenképpen akarom, ezért is választottam Amy-t

    Fürdőből visszaérve ágyon várt meztelenül, mellé heveredtem és talán volt egykét puszi de hamar a lényegre és a Amy torkának mélyébe tértünk. Elképesztően műveli ezt a tudomány!!!!!! Magától képes úgy bekapni ágaskodó énem hogy semmi nem marad látható, pedig talán nem a legkisebb mérettel rendelkezem :)
    Ütemesen is tudja ezt nagyon jól bőnyálasan művelni, valamikor megáll miközben torka mélyében vagyok és még úgy is csinál valamit pluszba a nyelvével így még ekkor is biztosan kőkeményen állsz. Amikor meg nem ő diktálja a tempót meg a mélységet, úgy vettem észre kedvedre tolhatod szájba/torokra... (erre nem tudom van e szebb kifejezés ami ezt jelenthetné!)

    Egy hosszas előjáték után kérdeztem maradhatna e csak francia végig, amire igent mondott, így innentől csak a különféle pózokat próbálgattuk.
    69be is kértem hogy valamelyest feldobjam, meg hogy kiélvezhessem punciját is.
    Volt megint az ágy széléről fejjel lefelé vagyok a szájában/torkában, és úgy tárul elém csupasz teste.
    Majd Amy felé helyezkedve fejeztük be, ő engem kényeztetve, én meg lenyulva még ujjazva vettem át a csúcson és élveztem az szájára/arcára.
  • Elszámolás:

    Így ezzel az extrával drágább kis félóra volt, de úgy telt el, hogy végig mélyen a szájában így annyira panaszra nem lehet okom.
  • Összkép:

    Amire vágytam azt többszörösen teljesítette, világbajnok francia óra volt. Minden percben gond nélkül vett a szájába és kényeztetett jó bőnyálasan...
    Elégedett vagyok Amyval :)

    ( Az egyetlen mínusz, hogy volt közben egy telefon amit kihangosítva vett fel... ez nem tudom miért volt olyan fontos pont ebben a félórában :( de szerencse 69es rész volt így letudtam foglalni magam arcomban egy puncival, csak hallgatni volt ezt fura XD )
Happy Massage