• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Lallerom! ❤


    Bizony ám, már túl vagyunk jó néhány fantasztikus randin, írtál már rólam egy pár kitűnő beszit is! Nem tudom, hogy tudsz mindig újat és újat írni? Nekem már tuti elfogytak volna szavaim :D
    De szerencsére nem vagyunk egyformák és te mindig hozod a formád.... nagyon jól nyomod Drágám! ;))

    Nem szerettem volna ismét úgy kezdeni a mondanivalóm, hogy ne haragudj már rám, de sajnos már megint szokás szerint elkéstem vele :((
    Úgyhogy ezt most teszem meg...
    Ne haragudj kérlek rám! Ezer bocsánat ❤
    Ígérem, hogy kárpótolni foglak érte, amit a következő randinkon kötelező lesz behajtanod! :P

    Tudod mindig időhiányban szenvedek, de szerintem az is közrejátszik, hogy öregszek (:D) már és ebben a vacak időben nem úgy forognak ilyen téren a kerekeim ott bent, mint ahogy kellene....
    Ráadásul annyit írtam már neked, szóban is mindig mindent elmondok ( sose titkolózok), hogy túl sok újat már nem nagyon tudok a tudomásodra adni, hiszen tudsz Te mindent! ;) Egy sima köszönöm pedig kevés és személytelen! Tudod az álláspontomat ezzel kapcsolatban :)))

    Na de térjünk a tárgyra....

    Köszönöm neked, hogy ilyen jól és részletesen megírtad ami szuper randinkat ebben a pazar besziben! Nem sajnáltad rá az időt és az energiát, hogy egy újabb remek iromány legyen az emlékkönyvemben :)))

    A találkozónk során se sajnáltál tőlem semmit se, hiszen a törődést, kedvesség, figyelmesség és még az a sok sok szép amit kaptam tőled, tökéletessé és felejthetetlenné tette a randinkat! De ez természetes, mert még mindig ugyanúgy megvan az összhang köztünk most is, mint anno a legelső randinkon.

    Tudod nagyon fognak nekem hiányozni ezek a randik mikor már nem leszek itt, de boldogan és mosollyal az arcomon fogok visszaemlékezni minden egyes percére! A jó dolgokat nem lehet elfelejteni, örök emlék lesz, a beszámolókkal együtt :))

    Remélem még addig nagyon sokszor élvezhetem a társaságod! ;)

    Úgyhogy várlak vissza Drágám máskor is bármikor, ha szükséged van egy tartalmas és felejthetetlen kikapcsolódásra! :))


    MILLIÓ CSÓK ÉS ÖLELÉS :***


    A Te Hurrikán Kisasszonyod❤


    ❤ IMÁDLAK ❤

  • Egyeztetés:

    Wandával már túl vagyunk jó néhány igazán kitűnően sikerült randin,ezért számomra nem is volt kérdés,hogy az új esztendőben kit látogassák meg először.
    Mivel szinte naponta beszélünk telefonon,nem volt problémás az időpont kiválasztása,mivel a : holnap iszunk egy kávét? kérdésemre gyorsan jött a szemérmesen elrebegett : meg hát! válasz
    Így aztán , idén először , hadra fogtam a jó öreg vtr-t., jelezve szándékaim komolyságát,amire villámgyorsan jött a megerősítés,így már csak a homokórát kellett figyelni a randiig.
  • Megközelítés:

    Wanda búvóhelyét ismert piac közelében, egykori uralkodóinkról elnevezett főutak csatlakozásánál,egy újabb építésű társasház x emeletén találjuk.
    Gps ház előtt állítja meg az autóst,parkolás ház előtt,vagy a környező kis utcákban tudomásom szerint ingyenes.
    Bkk kék , és sárga gépcsodái szinte az ajtóban bocsátják útra a kiéhezett kalandort.
  • Helyszín:

    Wandus szerelmi kuckója maga a nyugalom és béke, nomeg természetesen a tömény erotika szigete.
    Betoppanva szembeszökő a ragyogó rend ,és tisztaság,mely gondos háziasszonya szorgalmát dícséri otthona odaadó csinosítgatásával.
    Fürdőszoba maga a tökély, kád+ színesen villogó tusoló , zuhanyfüggyöny,tiszta,mindig száraz kilépő,drogériát megszégyenítő tusfürdő készlet,friss,jó nedvszívó törülköző,melyből több is rendelkezésre áll,szájvizek pohárkákkal, szóval minden adott a sikeres higiéniai kör lebonyolításához.
    Foglalkoztató szobában hatalmas,kényelmes nem nyikorgó ágy, szekrény a szükséges kellékekkel, a sarokban Artúr, a szobainas figyeli néma egykedvűséggell az előtte zajló tizennyolc pluszos történéseket :)
    Összegezve , az egész lakást elfogadnám sajátomnak,természetesen elbűvölő úrnőjével együtt.
  • Lány külseje:

    Mivel Wandus külsejét már jónéhány alkalommal megírtam,nem is tudom mi újat mondhatnék még Róla...
    Kedvesünk,mint ahogyan adatlapján is írja , nem egy párductestestű cica baba,hanem egy formás,teltebb gömbölyű idomokkal megáldott leányzó.
    A portfólióját szerencsére gyakran frissíti így nem érheti csalódás a vándort.
    Arckitakarástól nem kell megijedni,mert ez csak a diszkréció miatt van,dús,fekete hajkoronája huncut szemekkel megáldott bájos arcot csókra termett száját keretez.
    Hatalmas,formás ikrei a kíváncsian kimeredő bimbókkal, gömbölyű harapnivalóan kemény popsija , mindig simára borotvált,hívogató csuprocskája pedig teljesen azon vannak,hogy az esendő,gyenge férfiembernek totálisan elvegyék a maradék józan eszét is, jelentem,teljes sikerrel ! :-)
  • Action:

    Érkezéskor a már megszokott telefonos távvezérléssel működő bezsilipelés,majd a megfelelő emeleten sorsára hagytam a liftet,és farokfelvágva,vágytól reszketve iparkodtam Kedvesemhez,közben azon fantáziálva,hogy ma miben fogad majd.
    Betoppanva szinte már még sem lepődtem Angyalkám fogadószettjén,mert az általa viselt kék színű halászháló szerű valami nem igazán töltötte be eredeti szerepét mivel többet mutatott, mint takart, legnagyobb megelégedésemre.
    Welcome-csókok és apróságok átadása után gyorsan lehajoltam,mintha csak a cipőmmel mojolnék,közben mohó szemeim alaposan feltérképezték az elém táruló csodás látványt,elhelyezten néhány csókocskát a kíváncsian kikandikáló bimbókon és az ágyba csalogató kelyhecskén.
    Wanda innivalóval kínált,majd hirtelen elkezdte letépni a ruháimat,melyeket Artúr barátja gondjaira bízott.
    Gyorsan elrobogtam lecsapatni magamról az út porát,kitöltöttem egy felest a szájvízből,mikor váratlanul (?) belépett csinos házigazdám, egy szál semmiben,és ártatlan arccal kérdezte,hogy minden oké,kell-e valamilyen segítség,és már benn is volt mellettem a kádban.
    Mire kettőt pislantottam,éreztem,hogy fickándozó bűntársam máris igazán mélyreható vizsgálatban részesül,mely nagyon is tetszett a kis gazfickónak.
    Igyekeztem én is lelkes fürdetésnek álcázott taperolással viszonozni a kapott kedvességet,majd közösen úgy döntöttünk hogy az ágy mégiscsak kényelmesebb.

    Foglalkoztató helyiségbe visszatérve Kedvesem ismét elkezdte a védjegyének tekinthető lepedő és egyben férfi erő felhúzását,miközben kihasználva a felkínálkozó lehetőséget gyorsan elhelyeztem néhány csókot az előttem billegtetett formás popsin,és szemérmesen kikukucskáló ajkacskákon.
    Egy váratlan pillanatban kedvesemet hátára fordítottam , majd kellemes csókcsata után elindultam dél felé,utamat természetesen megszakítva a számomra oly kedves ikreknél.
    Vidáman gyömöszöltem kedvesem hatalmas,kemény kebleit,játszottam a hegyes bimbókkal,közben arra gondolva, bár most megállná itt idő :)
    Mivel Angyalkám hangja is kezdett lassan megjönni,elköszönve az ikrektől szépen tovább haladtam eredeti úticélom felê ,ahol már egy frissen borotvált illatos kelyhecske várta az őt megillető törődést.
    Először finoman csókkal köszöntöttem,majd érezve a kedvező fogadtatást, élénkebb tevékenységbe kezdtem, Wandus reakciójából ítélve, nem is eredménytelenül.
    Mikor már csak dorombolt mint egy álmos kiscica,kérte,hogy most engedjen őt is kibontakozni különben nagyon ráfizetek. Persze hogy engedtem mert ki vagyok én,hogy ilyen invitálásnak ellent mondjak ? :)
    Szépen átengedtem a terepet,ő pedig elkezdte nekem ismét bemutatni világhírű francia tudását.
    Alaposan körbejárta Kispajti fejebúbját,végignyalogatta a szárát,majd üdvözölte a zsákos családot is. Mire észbe kaptam , Kispajti már tövig eltűnt csinos házigazdám mohó szájacskájában.
    Mivel nem akartam csúfosan rövid randit, védelmért rimánkodtam,amit Tündérkém villámgyorsan applikált bűntársamra.
    Kértem,hogy maradjunk nemzeti hagyományainknál,ezért szépen a nyeregbe ereszkedett, és szép kényelmes galoppozásba kezdett. Módfelett élveztem kelyhecske nelegét és szorítását lelkesen játszottam a szemem előtt ringó keblekkel,mikor pihenésképp rám hajolt,csókváltás közben igyekeztem alulról diktálni a tempót.
    Mivel nem csak a ló,hanem a kutya is igencsak hasznos állat ,ezért kértem,hogy ezt a kedvenc pózt is vegyük be a repertoárba.
    Wanda gyorsan elhelyezkedett,én pedig egy röpke pillanatig gyönyörködtem az elêm tárt csodálatos látványban,jól belenyalogatva a hívogató résekbe, majd mögé kerülve asszisztensemet a várakozóan lüktető nedves nyílásba csúsztattam.
    Először lassan,majd egyre tempósabban mozogtam a szerelem szűk alagútjában,a hangokból ítélve mindkettőnk örömére.
    Mivel éreztem végem közeledtét,megkértem kedvesemet hogy végezzen ki csókos szájával.
    Gyorsan lekapta a vv-t,elém térdelt,és máris a torkában éreztem vezéremet. Néhány pillanattal később megindult a vulkán kitörés,amit gyorsan el is tüntetett pocijában. Hagyott szájában lenyugodni, majd asszisztensemet olyan tisztán adta vissza,mint ahogy kapta.

    Szünetben Kedvesem prezentálta a megígért kávét, majd folyadék pótlása közben kellemesen elbeszélgettünk az előttünk álló tervekről.

    Babaszobába visszatérve Wandus javasolt egy kis matematika korrepetálást,ami nekem is szívemhez közel álló tevékenység,ezért lelkesen igent mondtam.
    Hanyatt feküdtem,kedvesem is elfoglalta a rajtpozíciót,számra tolta vágyakozó csuprát,és eközben ajkai fogságába ejtette bűntársamat. Ennyi ingernek nehéz ellenállni ,így gyorsan intenzív lefetyelésbe kezdtem,bősêgesen kényeztetve Kedvesem nedvességtől csillogó kelyhét,falánkan habzsolva popsiját,miközben Ő hangos nyögésekkel biztatott,rudamat kényeztetve.
    Előbb utóbb minden jónak vége szakad,és miközben útjukra engedtem utódaimat,éreztem,hogy kedvesem is szinte abban a pillanatban ért fel a csúcsra.
    Ezután kivonszoltam magam a fürdőbe majd tusolás,érzékeny búcsú és egy szenzációs évkezdet élményével az emlék könyvemben a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Virág csokor mérete telefonon,vagy bővebb infóból megtudható,mely nagyon korrekten a helyszínen sem változik , átlag alatti egy átlagon felüli élményért cserébe.
    Jómagam szokásom szerint érkezéskor helyeztem vázába az említésre sem méltó bokrétát.
  • Összkép:

    Mivel már jónéhány alkalommal volt szerencsém Wandánál vendégeskedni ,azt hiszem,magától értetődő,hogy nagyon szívesen keresem Őt.
    Randijaink mindig egyre jobbak , kedvesünk ötlettára szinte kimeríthetetlen,ha vendége elégedettségéről van szó .
    Vele,Nála teljesen kizökkenek a hétköznapi zsongásból,nem véletlen,hogy igyekszem Őt rendszeresen látogatni.
    Kedves Wanda!
    Ismét egy fantasztikus randin vagyunk túl,nem is tudom hova lehet még ezt a magas színvonalat fejleszteni,de ebben szerintem Te biztos többet tudsz :-)
    Örülök hogy sikerült ilyen kellemesen kezdenünk az újévet, KÖSZÖNÖK MINDENT !!
    BÚÉK !
Happy Massage