• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés a találkozó előtt két nappal, személyes üzenetben, illetve viber-en történt, amit később VTR-en is megerősítettem. Azt pedig hamarosan visszaigazolta, elfogadta.
  • Megközelítés:

    A városban délután csak BKV-val közlekedem, így nem kések.:) A tömegközlekedéstől kb 8-10 perc gyalog kényelmesen. A címet én már ismertem, de egyébként könnyű megtalálni. Autóval közlekedőknek, parkolni a közelben viszonylag könnyű, de fizetős.
  • Helyszín:

    A lakás új építésű, így minden annak megfelelően jó állapotú. Egyszobás amerikai konyhás, a fürdőben nagy méretű zuhanykabin található. (Hmm itt is lehetne valami izgalmasat csinálni...) Tusfürdő többféle, szájvíz kis pohárral, illetve dezodor is volt. Törülköző viszonylag nagyméretű, tiszta, jó nedvszívó. Az ágy hatalmas franciaágy, a háttérben halk zene szólt. A szobában hangulatvilágítás segít ráhangolódni a történésekre.
  • Lány külseje:

    A képeken egyértelműen Ő van. Tetoválások vannak rajta, ez van csak retusálva. Szép arcú, nagy őzike szemekkel, formás testalkatú. A bőre hibátlan, de néhol egy kicsit száraz, a szolitól. Szóval legközelebb bejelentkezem masszírozni, ha elfogadja.:) A mellek kicsik, de formásak. Nekem az arca, a szeme, és feneke, a kedvencem. Egy kis köntösben fogadott, alatta most csak bugyi volt.:) Rendben volt. Megjegyzem Amira dohányzik (én nem dohányzom, ezért érzékeny vagyok rá), de engem nem zavart, tehát valószínűleg nem a nagy dohányosok táborát erősíti, akiknek már a bőrén is érezni.
  • Action:

    A gyors zuhany után, Amirával ott folytattuk, ahol előző (vicces) találkozásunkat befejeztük. Azaz ismét nagyokat nevettünk..., de most hamarabb a lényegre tértünk.:) Mind a ketten az ágyon ültünk, én az ágy fej részének támasztottam a hátam, Ő velem szemben. Úgy kezdte, hogy megmutatta a legújabb "szerzeményét" egy nyelv piercinget...hát:), hosszú volt és színes.:) Gyorsan "kipróbáltam" és bedugtam a nyelvemet a szájába, de érdekes módon, nem akadtam bele.:) Majd kaptam csókokat a testemre is, a combomra is, kis simit az érzékenyebb tájakon, és egy szigorú utasítást: "csússz lejjebb!". Eleget tettem a kérésnek, és már abban a pillanatban Amira váltakozó sebességű, és váltakozó mélységű franciáját élvezhettem, egy kis plusszal! Igen, igen, bizony itt már erősen érezhető volt a piercing tetején lévő kis gömb, amint siklott a farkamon, és körözött a makkomon. Nagyon újszerű bizsergető érzés volt. Közben simogattam Amirát, és néha magamhoz húztam egy csókért is. Mikor már nagyon keménynek éreztem magam, gumit kértem, és megkezdődött a pózok, és élvezkedések kavalkádja. Missziben kezdtünk, mert itt tudom legjobban kontrollálni magam... Nagyon jó érzés volt ebbe a kis szűk punciba húzni-tologatni a vesszőmet, közben finom csókokat loptam, sokkal lágyabbakat, érzékibbeket kaptam(?) mint első alkalommal. Simogattam formás kis melleit, csókolgattam keménnyé vált bimbóit is. Ez egy bensőséges hosszabb idő volt amit így eltöltöttünk, de ugye az ""Amira pózt" nem akartam kihagyni.:) Szóval hanyatt feküdtem, és Amira oldalt guggolósan "felszúrta" magát a farkamra, és a kezdeti óvatoskodás után kemény vágtába, akarom mondani "rugózásba" kezdett. Közben simogattam, és markoltam, és "emelgettem" a csodás kis popsiját... Incselkedtünk is egymással, "bírom még", "úgy is elintézlek", végül fogadtunk, mindent megpróbált, volt itt sebesség, és mélység váltás is, volt hogy csak éppen a makkom volt a kehelyben ....én nyertem. Amirát lefárasztottam, és visszavonólót fújt.:) Pihenés gyanánt kutyusban folytattuk, markolásztam isteni, formás kis fenekét, majd derekánál fogva adtam a ritmust. Éreztem, hogy az egyre inkább nedvesedő punciban már nagyon könnyen siklik ki-be a dákóm, ezért váltást kértem. Amirát hasra fektettem, és kis pucsítást kértem, majdnem teljesen zárt lábakkal, így hatoltam be... Először ráfeküdtem, és így mozogtam rajta, benne, majd feltérdeltem a csípője mellé, és így járattam a farkam, ami olyan erős ingert adott, hogy gyorsan a gumiban végeztem. Huhh, ez bizony mind a kettőnknek fárasztó volt. Elpilledve feküdtünk az ágyon egy jó pár percig. Még beszélgettünk egy kicsit, én kérdeztem az időt, amiből csak egy-két perc maradt, de Amira nem siettetett. Gyors zuhany ismét, öltözés, dumcsi, nevetés, két puszi.
  • Elszámolás:

    Egy extrát lehet igénybe venni (csók), azt igénybe vettem, és így - egy picit felkerekítve - fizettem. Utólag öltözésnél hagytam az éjjeli szekrényen.
  • Összkép:

    Amiraval minden eltöltött perc, felüdülés a számomra, teljesen kikapcsolja az agyamat, és folyamatosan csak mosolyog, és így én sem tehetek mást.:) A franciája az új piercinggel egészen különleges, akárcsak az általa egyedülállóan művelt oldal guggolós póz is. Ajánlom mindenkinek aki szeret nevetni, jól érezni magát kötetlenül, vagy csak egyszerűen ki akar lépni egy röpke órára a napi taposó malomból.
Happy Massage