• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt,azelőtt pár órával próbáltam VTR de nem reagált igyhát hivtam és szerencsémre mert egy makktárs lefújta akadt rövid időn belül szabad időpont.Utána VTR megerősitettem hogy biztos legyen .
  • Megközelítés:

    Autóval mentem ,este lévén nem könnyü szabad helyet találni a MARINA parton ,de kis körözés után találtam ,a cim pontos egyszerü az odajutás.BKV szerintem a 3 metró jár a környéken.
  • Helyszín:

    Vadonatúj épitésü helyszin ,lifttel kell feljutni,három szoba is van ,gondolom barátnőknak,mert többen is rendelnek,én speciel a nagyobbik szobát kaptam- francia ággyal meg szobainassal a ruháknak- Nadett elmondása szerint.A fürdő teljesen rendben száraz kilépő,jópár tusfürdő szájviz minden ami szükségeltetik megvan.
  • Lány külseje:

    Nadett ,nagyon csinos fiatal hölgyike,kisebb de formás mellekkel van megáldva,kemény popsival ,arca is kellemes nekem egyből bejött,képeknek megfelelő,nem érheti csalódás senki emberfiát.Piros ruciban és harisnyában fogadott a harisnya végig rajta is maradt.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs ugye, egyértelmü csak ok és nem cél ,úgyhogy ,regényt nem is lehetne irni róla,kellemes de egyáltalán nem profi ,de nem is óhajtottam .Ez tulajdonképpen a másfél óra ,közepén került sor,volt bőven idő tehát nem kellett sietni semmivel,jutott idő kellemes beszélgetésre is,masszázs közben,mert franciázás közben nem kivitelezhető.
  • Levezetés:

    Ez volt a tulajdonképpeni célja a jövetelemnek, az előttem levő makktársak ,beszámolóit természetesen nem tudom felülmúlni,de megpróbálom visszaadni a feelinget ami ott volt a Nadettel töltött időben.
    Megérkezvén csörögtem ,kaptam kapukódot illetve lakrészt és már ott is voltam az ajtó mögött várt mint emlitettem piros ruciban,cipő le majd bekisért a szobában ahol kényelmesen le lehetett vetkőzni,kinézett szabad e a pálya majd elvonultam zuhanyozni.Száraz jó nagy türcsit kaptam ami átért rajtam meg a kilépő is száraz volt ,a nyitott szobaajtóban várt meztelenül.majd nagy hirtelen letámadott egy igazi nyelves barátnős csókkal,nagyon kellemes nem tolakodós a csókja.Állva kezdtem cicijeit csókólgatni amit csókjaival szakitott félbe majd kértem helyezze kényelembe magát hogy tudjam kényeztetni ,nagyon hamar megjött a hangja a puncija kényeztetése közben egyre csak feljebb tekergőzött az ágyon szoritotta a fejem ,nagyon kellemesen izgatóan nyögdécselt ,fenekát kezemmel tartottam megemelve amikor is egy nagyot hangosan élvezett.
    Nem csoda hogy a cerka nálam is már keményen állt,hátamra forditott majd belekezdett egy frenetikus franciázásba ,egyfolytában tekergette a testét mint egy kigyó ,kezét is használta de nem sokat inkább csak szájjal kényeztetett,órákig el birtam volna viselni le is kellett párszor állitsam annyira profin izgatóan csinálta a NFVSZ extra de nem érdemes kihagyni az tutti ,maximálisan felhúzott majd egy szuper orgazmussal a szájában landoltak az utódok amik el is tüntek mire észre vettem.Még adott pár nyelves csókot,de csak akkor került ki a cerka szájából amikor elernyedt szuper profi hozza állás dicsérni való.
    Ekkor iktatta be a masszirozást amit fentebb jellemeztem.
    Egyszer csak megforditott és ismét bekapta a cerkát és újabb frenetikus száj kéz kombó franciázásba kezdett ,ezt nagyon sokáig csinálta csodálkoztam hogy nem fáradt el ,de sajnos nem sikerült egy újabb orgazmust produkálni,pedig állva is csináltuk ,mindent megtett de no final result.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt másfél órás programra a NFVSZ extra, de nem veszélyes áron,nagyon megéri,kár hogy viszonylag kevés ideig rendel egy héten igy értelemszerüen nehéz bejutni hozzá.
  • Összkép:

    Összefoglalóként ,nagyon kedves odaadó ,lányt ismertem meg benne ,maximálisan ügyfélcentrikus ,nagyon ajánlott kategória ,remélem még sok ideig itt lessz köztünk és boldogit minket.
    Kifejezetten jó ár-érték arány a jellemzője.
Happy Massage