• Lynda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Felhívtam, megbeszéltük a részleteket. Ráért, így egy óra múlva nála voltam. Ehhez persze nagy szerencse kellett. Lynda nagyon elfoglalt, már évek óta próbáltam eljutni hozzá. Végre most sikerült.
  • Megközelítés:

    A metró a közelben tesz le. A ház előtt és szemben is lehet parkolni a járdán. Gondolom fizetős, de van sok hely. Én metróval mentem. A gps-be kerület is kellett, különben kivisz újpestre.
  • Helyszín:

    Jó állapotú liftes bérházban kellemes, tiszta lakás. Fürdőben nagy kád, tiszta törölközők, tusfürdő. És hangulatvilágítás. Szobában hatalmas, kényelmes ágy. Lepedő, törölköző. Hangulatfény itt is.
  • Lány külseje:

    A képek kicsit régen készültek. Azóta felszedett pár kilót, de én ezt nem bántam. Imádom ezt az alkatot. Gömbölyű fenék, keskeny derék, jókora, gravitációnak kicsit engedő mellek, amit marokra foghatsz, csavargathatsz, dughatsz. Kedvenc testrés(z)? Mindegyik :-) Törölközőbe csavarva fogadott. Ez szimpatikus öltözködési stílus :-)
  • Action:

    Ha szükséges kezdeményező, de azt is szereti ha irányítják. Mindent megtesz amit kínál és az nem kevés. Kedves, lelkes hozzáállás. Alapvetően egylövetű vagyok, időm is kevés volt, így fél órát voltam, de maximálisan kielégültem. Ha legközelebb több időm lesz, kipróbálom az órát, mert úgy érzem neki van esélye kihozni belőlem a másodikat is.
    Együttlét: Az elején tisztáztuk, hogy a bizarabb játékokban inkább az alárendelt szerepet szereti. Ez pont passzolt az én ízlésemhez :-) Innen elindult egy vad csókolózással, paskolással, mellcsavargatással és dugással fűszerezett játék. Ujjaztam minden nyílását, a punciban az öklöm is rendszeres szereplő volt. A popóban is járt nem egy ujjam. Imádtam nyalni, szívni a puncit. Időnként hatalmasakat spriccelt a számba, testemre. A száját keményen dugtam, tövig. Elölről és hátulról is kiéltem magamat. Kedvencem amikor a farkam a fenekében, kezem a puncijában volt. Azt hiszem a popóban lett végem, miközben melleit szorongattam. Lucskosan és maximálisan kielégülve szálltam le az ágyról.
  • Elszámolás:

    Vannak alapcsomagok, szokásos tartalmakkal. Ezen felül van fél órás és órás fullos csomag. Köztest nem tudok. Én a fullosat vettem igénybe. Teljesen rendben volt, imád mindent ami benne van.
  • Összkép:

    Tökéletesen elégedett voltam. Ilyesmi akciót terveztem és teljes mértékben meg is kaptam. Kevés ilyen lány van. Mindenképp visszamegyek amikor csak tudok.
Happy Massage