• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Imádnivaló Macikám, én szexi hangú, szőrös fenevadam!❤


    Hát mit alkottál ide nekem Drágám?! Csak ámultam és bámultam mikor olvastam!
    Nagyon köszönöm neked, hogy ilyen megkapóan örökítetted meg a mi őrületes randinkat! :)

    Nagyon megleptél ám ezzel...egyáltalán nem számítottam rá! Az pedig, hogy az istennőd lehetek, nagy megtiszteltetés számomra :) Főleg, hogy te nem szoktál velük csak úgy dobálózni, ezt nálad igazán ki kell érdemelni. Köszönöm neked a szédületes randit, az ajándékot, a kedvességet, a figyelmességet, a törődést, a tiszteletet és azt, hogy igazán nőként bánsz velem minden egyes alkalommal!

    Anno elbűvölő embert ismertem meg benned, akiben azóta sem csalódtam, kialakult köztünk a kölcsönös tisztelet és barátság, ami részemről egy életre szól! Hiszen miután itt hagylak majd titeket, szívesen látlak akkor is bármikor egy baráti kávézós beszélgetésre ;)

    Bocsánat, de egy kicsit elkalandoztam... Ideje visszatérnem a randinkra!

    Örülök, hogy jól érezted magad a társaságomban és egy ilyen különleges élményben tudtalak részesíteni. Én is nagyon jól éreztem magam veled mint mindig, szerintem ezzel nem árultam el nagy titkot. Ahol így megvan az összhang, másként nem is lehet ;)

    Hálás vagyok a sorsnak, hogy összefuthattam veled azon a kis "kupaktanácson" annak idején, hiszen ha az nincs akkor nem biztos, hogy ismernénk egymást! És azt sem mondhatnám el magamról, hogy a híres-neves Macika jóbarátom :P

    Annyi mindent tudnék neked írni Drágám, hogy szerintem holnap reggelig írhatnék itt neked, ezért lassan befejezem a mondandómat. A többit majd személyesen... ;)
    Amúgy se kell mindent a nyilvánosság elé tárni :D

    Remélem ezután se felejtesz el csörögni ha pont erre jársz, boldogan vendégül látlak akár egy órára, akár tíz percre is! ;)


    SOKSZOR CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    A Te kis Boszorkányod :***


    Wanda❤


    IMÁDLAK❤❤❤

  • Egyeztetés:

    Nos ez már köztünk nem probléma! Heti szinten szoktunk beszélni, és mindég csábít a Drága, hogy csak egy kávéra ugorjak fel, hisz hiányzik a társaságom. Néha ez meg is történik, szoktam mozogni kéjkuckója előtt, van mikor látom, hogy a kis köntösében a teraszán ébredezik, akkor dudálok neki. Szóval még anno a nyereményvacsorán megígértem Wandusnak, hogy karácsonyig bizony eljutok hozzá, és mivel az adott szó kötelez, ezért megbeszéltünk egy késő délutáni időpontot. Minden esetben, bármely csatornán elérhető a Hölgyike, csak keresned kell!
  • Megközelítés:

    Mozgalmas csomópont a Királyné úton zuglóban. Én kocsival mozogtam, de a villamos is ott tesz le, ha tudod a számát én nem figyeltem. Parkolás megoldható a környező kis utcák valamelyikében, akár a háztömb mögött, ha az M3 ról érkezel, akár a tömbbel szembeni utcákban.
  • Helyszín:

    Wanda kéjkuckója egy nagyon szép kis bérlemény. Nagyon szépen rendben tartott kuckó, minden szegletében rend, és tisztaság fogad. Sehol sem éreztem még magam olyan otthonosan mint nála,.....mondtam is Wandának, hogy szóljon rám, ha már túltolnám, de megnyugtatott, hogy nekem szabad. Fürdő csili-vili, vendégszoba is csodás minden jóval felszerelve. Nagyon szeretek Nála lenni, és minden esetben valóban olyan érzésem van, mintha otthon lennék!
  • Lány külseje:

    Wanda nem a vékonyabb Lányok táborát erősíti, a képeken jól látni, hogy egy egészségesen teltebb Hölgyemény! Kerek kemény popsi, formás lábak, észbontó hatalmas cicik, bájos arcocska, szép szempár,....de mindezt, ha átpergeted képsorozatát mind látni fogod! Szóval talán ennyit a külsőről, és jöjjön a természete! Nehéz mind azt a sok-sok jó tulajdonságát felsorolni, hiszen kicsit talán elfogult leszek! Nagyon kedves, és annyira vendégszerető, hogy az már zavarba ejtő! Intelligensen beszélget, és ha megkedvel akkor bizalmába fogad ami igencsak megtisztelő. Minden esetben mikor megérkezem, sürög, forog, Te érted van testestül, lelkestül! Nekem ezek a tulajdonságai teszik Őt oly különlegessé, amit talán sehol máshol nem tapasztaltam még ilyen mértékben! Egyszóval Imádni való a Csaj úgy ahogy van!
  • Action:

    Megérkezve egy kék hálós ruciban fogadott teljesen meztelen. Már a látványa is bizsergést okozott, és mikor becsukta az ajtót csak annyit mondott.....de jó, hogy jöttél....és már le is smárolt! Azt azért tudni kell, hogy csókja nagyon beindító, és amit a szájával tud művelni az maga a mennybemenetel! Kis dumcsi, azért sok megbeszélni valónk nem volt, hisz majdnem heti szinten kommunikálunk, így maradt a sütizés, kávé kíséretében. Persze ment az incselkedés, billegette seggét, kitolta melleit, majd elviharzott tusolni. Ledobáltam ruháimat, és figyeltem ahogy kerek idomain csorog le a víz, majd én már majdnem álló farokkal vártam a soromra. Mikor kipancsizta magát Wandus én ugrottam be egy tusolásra, már épp végeztem mikor vendéglátóm elhúzta a függönyt és csacsogott, méregetett. Szerintem már nem bírta megállni, és rácuppant a cerkára, gondolom azért, hogy már nem győzte kivárni azt. Ajkai közé kerülve ki-be jártam, majd elvettem játékszerét mondván, hogy folytassuk a szobában. Kis szájvíz, és már ott pucsított előttem ahogy terítette le a friss lepedőt amin kényelmesen elterültünk.

    Én hanyatt, Wanda felettem csókolt, én markolásztam ikreit, haladt lefelé. Csókolta nyakam, mellkasom, mígnem leérve birtokba vette cerkámat. Franciája bátran állíthatom, hogy nem hétköznapi, olyan összhangban tudja keverni az érzéki....majd a vadabb ajakmunkát, hogy az hihetetlen. Finoman siklik a nyelve hosszában, majd keresztben lágyan nyalogatja, és ahogy feljön a makkra, és onnan rábólintva erős szívóerővel tövig eltünteti, majd lent tartva nyelve a tövén játszik az maga a mennybemenetel! Csak figyeled, érzések őrjítőek, és még ezt megfűszerezi ahogy egyenként beszippantja tojásokat, gátat nyalogatja, és ismét rábólint! Egyszerűen csak feszengesz, rángatódzol ajkai közt, és azon agyalsz, hogy ezt minél tovább bírd! Most is így történt, helycserét ajánlottam, hogy el ne durranjak, és csókoltam Wandust, ikreknél elidőztem, majd irány csuporka! Nyelvelésbe kezdtem amit zárt, kis félbarack puncija finom nedvesedéssel fogadott. Wanda tekergett, kezdte élvezni, és kis idő múlva felért a csúcsra, nem szabad volt érinteni. Ezt most nagyon visszakapod mondta, és ismét csere, majd a fent említett kényeztetésem következett.....ahol ismét időnyerés céljából felhúzva csókokért elvettem a játékszerét! Majd ismét csere....már többet cserélgettünk mint egy focimeccsen a játékosok.....de nagyon pörögtek az események! Ismét én temetkeztem Wanda lábai közé, és annyira beindultam, hogy vendéglátóm a nyögésekkel, párnába temetett sikolyaival, nagyon inspirált, és csak habzsoltam punciját ami meghozta eredményét, és Wandácska remegve, káromkodva ismét felért a csúcsra.. Öröm volt Őt így látni, kis pihenőt kért, majd csókok én pedig védőcuccért könyörögtem.Azt felpattintva nem váltottunk, szemből csúsztam punciba, ahol igen kellemes forróság fogadott.

    Wanda fogta derekam, én pedig járattam farkam, hol lágyabban, hol csattogósan kelyhében, isteni volt minden perc. Együtt nyögtünk, néha csókot váltottunk, gyúrtam ikreket, de éreztem, hogy utódok nem mocorognak én pedig kezdek elgyengülni. Mi más következhetett mint egy helycsere, hisz kértem ajkait, gumi repült, én pedig ismét élvezhettem csodás francia tudását vendéglátómnak! De előtte valahonnan előkerült a tejszínhabos flakon, amiből kaptam mellemre, farkamra, és azok lenyalogatása volt az előjáték, amitől már majd szét durrant a farkam. Hihetetlen volt az a kis felvezetés, majd jött a kivégzős francia.! Nagyon intenzív kényeztetést kaptam, szívta, cuppogott farkamon, néha lent tartva ténykedett Wandácska, amit nem lehetett tovább bírni, és egy hatalmasat robbantam ajkai közt remegve. Hagyott lenyugodni, végig bent tartott, utódokat nem láttam, és törölgetésre sem volt szükség. Isteni befejezés, eltelt az egy óra öt franciával, és egy dugással, kitöltöttünk minden percet. Kis dumcsi, kaptam inni amire szükségem is volt, majd ülve öltöztem kis pihenőkkel, bevallom férfiasan elfáradtam! Majd finom csókok....ne menj még.....kéréssel, de sajnos sietnem kellett, és léptem.
  • Elszámolás:

    A végén kérdeztem rá, hisz volt egy kis emelés, de még így is az átlag alatt vagyunk. Nagyon baráti a csokor, azt megtoldva átlag fölé a végén helyeztem vázába virágszálaimat. Nagyon megérte, de ez eszembe sem jutott, hisz jóval többet kaptam amit csokorban nem lehet kifejezni!
  • Összkép:

    Wanda egy őszinte, bájos teremtés. Szexkultúrája nem hétköznapi, és azt megtanultam, hogy hozzá fáradtan nem szabad elmenni, mert felfal, megrág, majd kiköp, ha végzett veled. De kipihenten fel lehet venni a pörgős habitusát, persze akkor sem győzhetsz, de becsülettel elhiteted magaddal, hogy helyt álltál! Én nagyon kedvelem Őt, és csak reménykedem, hogy ez fordítva is igaz. Nagyon jó szívvel ajánlom azon Úriembereknek, akik kedvelik az általam leírt formás, tündéri tulajdonságokkal bíró Hölgyeket!
Happy Massage