• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A mai szép napsütés felvillanyozta vágyaimat, így gyorsan szétnéztem ezen az oldalon hirdető kedvenceim között. Lolára esett a választás, meg is csörgettem gyorsan. Elsőre felvette a telefont, igaz, kérte pár perc múlva hívjam vissza. Ez meg is történt, ujra felvette rögtön és elnézést kért, de olyan helyzetbe volt, hogy nem tudott beszélni. Nagyon kedves, közvetlen hangja volt és gyorsan meg is egyeztünk, hogy a mai napon meglátogathatom 14 órakor 1.5 órás randira. Simán ment az egyeztetés, rögtön jobb lett a kedvem.
  • Megközelítés:

    A Lehel piac mellett van a megadott cím, nagyon egyszerű megtalálni, de egyébként a gps pontosan irányított is. Parkolással nem volt semmi gond, mert a két ünnep közt mindenhol ingyenes éstaláltam is rögtön üres helyet. Gondolom azért hétköznap nem ilyen egyszerű.
  • Leírás:

    Kocsi bezár elindulok a cím felé, ekkor megszólal a telefon. Lola hív, tudnék-e egy kicsit később menni. Kérdezem mikor, azt mondja egy negyed óra. Nem jelentett különösebb problémát, így beleegyeztem. Hívom negyed óra múlva, nem veszi fel. 20 perc, nem veszi fel. Hiábea hívtam ezután, többet nem vette fel a telefont én meg ott álltam jól átverve. Mit mondjak, kimondottan nem esett jól. Ráadásul várakozás közben végig láttam a lépcsőházat és nem volt mozgás, így egy kicsit érthetetlen. Kösz Lola.
Happy Massage