• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztetünk már napokkal előtte hogy felé fogok járni és szeretném hogy tudjunk találkozni :)
  • Megközelítés:

    Mondta a pontos címet GPS-be be és nagyon könnyen odalehet találni, a parkolás is könnyű a ház előtt attól függetlenül hogy építkezés folyik ott.
  • Helyszín:

    Egy nagy nagy emeletes panellakásban található a hölgy. igaz a legfelső szinten mint a királylányok így nehéz odaérni a palota legmagasabb tornyához, dehogy is könnyen belehet jutni persze ha az ember úriember módjára viselkedik. Tiszta rendezett lakás szép fürdőszobával, modern baszobával ahol van egy kanapé, dohányzó asztal és persze a tettek színhelye.
  • Lány külseje:

    Ahogy a képeken ugyan olyan cserfes lány élőben is, nem is mert tévedek mosolygósabb amit a képek nem adnak vissza, szép cicik formás popsi és combok.
  • Action:

    Megbeszéltük hogy a korai időpontnak megfelelően reggelire két tojást és egy kolbászt kér. Ahogy ígértem ezt vittem is reggel nem felejtettem elrakni :) ahogy nyílt az ajtó csókokkal fogadott drága vendég látom. Sorokra vett csókok után elzavart fürdeni én ígyekeztem le ne maradjak semmiről és már az ágyon várt kélyesen. Én is feltérdeltem az ágyra és finom csókok közepette egymásnak estünk ezután megkértem hogy feküdjön a hátára elidőztem a finom ciciknél majd lejebb a mézes csuporhoz jutottam. Ténykedésem közben melleit markoltam Brenda ezt a viszonzást nagyon nagy hanghatásokkal nyugtázta és ténykedésemnek meglett a vége a szomszédoknak nem kellett ébresztőt húznia Brenda akkorát élvezet hogy a hanghatásai által az egész háztömböt felébresztette. Majd kérte hogy ő is megszeretné kapni a reggeli jussát így fölé térdeltem és egy olyan franciába lett részem cici szexxel hogy majdnem eldurrantam. Megkértem huzzunk védő felszerelést és kutyusban támadtam hát így is lett végem az a kerek popsi. Majd tisztálkodás és pihenés. Közben jókat beszélgetünk nagyon értelmes és még jobb hogy vannak céljai :)
    Majd ezután megkérdezte hogy hogy állok mondtam hogy így és már is bemutatta a francia tudását. Hamar hadd rendben álltam és Brenda bele is pattant a nyeregben az ágynak nem kegyelmeztünk míg ő lovagolt és alulról nagyon keményen dolgoztam hogy nehogy úgy érezve hosszú találkozásunk után csak úgy parlagon hagyom az ágynak nem sok hiányzott hogy nehogy szét essen, majd póz csere és missziónáriusba folytattunk, már mind a kettőnket vert a víz mikor egyszerre jutottunk a csúcsra :)
  • Elszámolás:

    Az elején egy ajándékokkal tarkított meglepetés dobozban elrejtettem neki :)
  • Összkép:

    Mindenkinek ajánlani tudom ezt a gyöngyszemet, vigyázzni rá mert törékeny, aki a finom nőket szereti hogy nem túl nagy és nem túl vékony hanem az a pont jó és betud rá gerlyedni az ember fia annak Brendát ajánlanom, Ő tudja mi kell a nőnek az igényli és nem marad hálátlan ........sőőőőőőt
Happy Massage