• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm a beszidet, örülök hogy jól érezted magad velem, nagyon szívesen várlak vissza!! :) :*

  • Egyeztetés:

    Dorka kezdetek óta, azaz még a masszázslány korszaka óta a kedvenceim között van, s kezdetben még azon sóhajtoztam, hogy te jó ég, mi lenne, ha egyszer áttérne a másik oldalra... Kérésem meghallgattatott, mert kb egy évvel ezelőtt ez megtörtént, úgyhogy innentől kezdve még jobban fel voltam spanolva.

    A találka azonban sokáig váratott magára, mert nem sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni. Nekem pl. a hétvégék sokkal rugalmasabbak, de Dorka azok közé tartozik, akik ilyenkor pihennek. Ugyan egyszer-egyszer elérhető volt a valamelyik nap hétvégén, de ezekről a lehetőségekről sajnos lemaradtam.
    Aztán most év vége felé közeledvén már tudtam, hogy eljött végre az én időm. Mivel december első harmadától már nem dolgoztam, ezért nem volt kérdés számomra, hogy most összehozzuk. Rá is írtam üzenetben, hogy kb mikor lesz elérhető ünnepek környékén, s rövidesen meg is jött a válasz. Be is jelentkeztem VTR-en azonnal, amit el is fogadott. (Látogatásomkor kiderült, hogy aznap én voltam az egyetlen vendég, mert időközben meggondolta magát, de ezt nem akarta lemondani, amiért ezúton is nagyon hálás vagyok.)
  • Megközelítés:

    Lehel térhez közel egy kis utcában található társasház. Autóval mentem, de simán kivitelezhető pár perc sétával is, aki metróval, vagy villamossal érkezik. Fizetős zóna, azonban a látogatásomkor nem kellett fizetni.
  • Helyszín:

    Új építésű TH, bár az évjáratot nem tudom, de láthatóan nem túl régi. Kaputelefon, lift, x-dik emelet, instrukciók nagyon pontosak. Lakás tetszetős, szépen berendezett, hangulatos led világítás is van, a fürdő szokásosnál nagyobb, tiszta, világos, szép nagy sarokkád található benne. El tudnék képzelni itt is egyfajta találkát :)
    Dorka nem csinál titkot belőle, hogy többen vannak a lakásban, hallottam is némi neszt, de nem volt zavaró, nem találkoztam senki mással, csak Dorkával. Erre kifejezetten figyel.
  • Lány külseje:

    Dorka csodálatos jelenség, szerencsésnek érzem magam, hogy még korábbi korszakából emlékszem arcos képére, ezért tudtam, hogy mire számíthatok. Arca, mosolya és a szinte világító szemei egészen különleges élményt nyújtanak, amihez jön tökéletes alakja, s az etalonnak tekinthető popsi, comb, derék hármas. Nekem nagyon tetszettek a cicik is, tenyérbe illők, fogdostam is, meg puszilgattam is, amennyit csak lehet.
  • Action:

    Megérkezésemkor bemutatkoztunk egymásnak, átadtam a csekély jelképes karácsonyi ajándékomat, majd cipőmtől megszabadulván bevezetett a szobába, amiben hangulatvilágítás, falon tükör fogadott. Rövid beszélgetés után levetkőztem, s törülközővel a kezemben elvonultam a fürdőbe. Tisztálkodás és szájfrissítés után visszatértem a tetthelyre. Dorka egy percre kiment, majd miután visszajött, én már az ágyra leülve vártam.
    Fekete fehérnemű volt rajta, ismerkedős simogatásba kezdtük, illendően megkérdeztem, hogy a melltartót levehetem-e, igenlő választ követően kibontottam belőle, majd a simogatást folytatva lefeküdtünk egymás mellé. Igyekeztem puszikat elhelyezni teste különböző pontjain, arcán, nyakán, vállán, majd a ciciket is megkörnyékeztem. Kisvártatva megkérdeztem, hogy megkóstolhatom-e máshol is, amire ismét igen volt a válasz, ezért kalandozásomat folytattam dél felé. Ekkor már eléggé be voltam gerjedve, de azért igyekeztem ügyelni arra, hogy ne rontsak neki az érzékeny pontoknak előkészület nélkül, mint egy tapasztalatlan tizenéves.
    Has, derék, combok, punci, mind-mind megkapták, amit ilyenkor adhatok, igyekeztem a gyengédebb vonalat képviselni, punci környéke ugyan egy kicsit borostás volt, de így is remekül éreztem magam arrafelé. Nyalakodás közben az ujjammal is besegítettem kicsit, de nem beszéltünk róla előtte, ezért fel voltam készülve arra, hogy esetleg leállít. Szerencsére ez nem történt meg, csak annyit kért, hogy kicsit óvatosabban, amit igyekeztem teljesíteni. Teste reakcióit kicsit nehezen értelmeztem, de úgy láttam örömmel vette ténykedésemet, s vélhetően sikerült neki kellemes perceket szereznem.
    Némi utójáték után cseréltünk, kaptam egy nagyon érzéki franciát, amit sikerült úgy kiviteleznie, hogy még a lábujjaim is bizseregtek, majd kértem gumit és lovaglásba kezdtünk, miközben igyekeztem simogatni ahol lehet, különös tekintettek a cicikre. Kifejezetten jó érzés volt. Felvillant bennem, hogy időben hol is tartunk, mert szívesen kipróbáltam volna más pózokat is, de úgy voltam fele, hogy még szeretnék visszatérni hozzá, ezért végül lovaglással fejeztük is be.
    Némi levezetés, tisztálkodás következett, a maradék pár percet pedig beszélgetéssel töltöttük el.
    Fürdés, búcsúzás, távozás.
  • Elszámolás:

    Mindig előre teszem le egy borítékban egy asztalra, vagy komódra, ezúttal is így volt. A nagyság az adatlapján megtalálható volt.
  • Összkép:

    Külalak tekintetében nem hiszem, hogy túl sok újat tudnék írni az olvasóknak, mivel a képek tökéletesen visszaadják Dorka káprázatos alakját.

    Az adatlapjából az is kiderül, hogy motorozik, ami azt is jelzi, hogy egy igazán vagány nőről van szó. Mondom ezt úgy, hogy én csak robogóval motoroztam fiatalabb koromban, neki viszont egy nagyobb gépe van.
    Nekem a személyisége is nagyon bejött, ezért is tervezem a visszatérést, na meg azért is, mert a kutyus póz ezúttal kimaradt, amit természetesen be kell pótolni. :D

    Külön említés érdemel, hogy a kb egy hétre előre megbeszélt találkát sem mondta le, hanem fogadott. Pedig adtam alternatív időpontot szöveges formában, azaz simán kérhette volna VTR-en keresztül, hogy tegyük át másnapra, de mégsem tette.
    Abszolút jó érzésekkel, elégedetten távoztam, s természetesen visszamegyek.
Happy Massage