• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már napok óta kívántam az érintését, így amikor végre kiderült, hogy lesz lehetőségem lelépni melóból, akkor egyből VTR egyeztetésbe kezdtem. Kedvesen válaszolt és ajánlott egy kicsivel későbbi időpontot mint amit én eredetileg kértem, de az is megfelelt.
    Telefonon már csak a kapuban hívtam, hogy engedjen be.
  • Megközelítés:

    Marina Part déli része, cim teljesen egyértelmű. Könnyen megközelíthető, akár a 3-as metróval, vagy pedig mint én, autóval. Parkolás fizetős, de olcsóbbik fajta, és mindig szokott lenni hely errefelé.
  • Helyszín:

    Egy új építésű lakóparki lakásban rendel Nadett, a kéjlak újszerű és jól felszerelt. Itt egyébként több hölgy is rendel, de a diszkrécióra nagyon ügyelnek, jól logisztikáznak.
    A fürdő megfelel a célnak, zuhanyfüggöny segíthetne, hogy kényelmesebben zuhanyozzon a kedves vendég. Amúgy minden szükséges dolgot megtaláltam a fürdőben, választék volt, és még műanyag poharak is a szájvíznek. Törülköző tiszta és puha.
    A szoba, ahol voltam, kicsi, a francia ágy majdnem teljesen kitölti. De volt szék illetve szobainas is lerakni a ruhákat. A matrac az kifejezzen kemény, de ahogy mesélte Nadett, ezen majd fognak változtatni.
  • Lány külseje:

    Be kell vallanom, elsősorban a fotóival fogott meg, a popsija egészen gyönyörű. A leirásnak megfelelő alacsony, nőiesen sportos, haja rövid, mosolya elbűvölő, szemei pedig elvarázsolnak. Az elején még csak sejtettem, de a végére kiderült, hogy egy igazi érzéki szexbomba :)
    Egyébként tudtommal nincsenek arcképes fotók róla, de senkit sem érhet meglepetés, ő róla készültek a képek. Van néhány kisebb tetkója. És szexi, fekete keretes szemüvege!
    Egy sötét kis kimono szerü valamiben fogadott, alatta fekete babydoll szerüség volt fekete combfix-szel. Ez végig fenn maradt,de minden más hamarosan lekerült. Csábító és szexi volt!
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsra a kezdeti akció után került sor,(lásd kényeztetés).
    Miután boldogan és kissé kifáradva elheveredtem a szivacson, a maradék időben végigmasszírozta a lábaim, a derekam és a hátam. Krémet használt, mivel megbeszéltük, hogy az mennyivel jobb. Nagyon kellemesnek érzetem, de abban a hangulatban valószínűleg még egy rossz masszázs is kellemesnek tűnt volna a számomra. Erős keze van, de nem egy sportmasszázs - nem is erre volt igényem. Hanem arra, hogy átmozgassa az izomcsomókat a hátamon és megdögönyözze a fenekemet
    Közben sokat beszélgettünk. Nadett egy nagyon kedves, vidám, közvetlen lány. Látszik rajta, hogy ez számára nem valami kellemetlen kötelezettség, amin gyorsan túl kell esni. Olyan jól éreztem magam vele, mintha egy nagyon jól sikerült randi után folytatnánk az ismerkedést. A témák változatosak voltak, folyamatosan szóval tartott, de nem volt tolakodó.
    Amikor végzett a masszázzsal, akkor teljes testével rámfeküdt, így bújt hozzám. Ez újabb jele volt a közvetlenségének, ami randink alatt végig megvolt. Még a végén csókolóztunk percekig, mig kedvesen jelezte, h ideje lenne elmennem zuhanyozni.
  • Levezetés:

    Mikor visszatértem a fürdőből éppen kibújt a szexi kis cuucából, én megdícsértem a fenekét. Kedvesen megköszönte, de már úgy fordult felém, hogy premier plánban lássam, már ment is le térdelve, pucsítva tolta elém a fenekét. Gyönyörű látvány volt, nem győztem betelni vele, és kezeim is elindultak, hogy felfedezzék a feszes testét. Simogattam ahol értem, előszőr pusziltam, majd pedig finoman csókotam popsiját, combjait, majd pedig magam elé fordítva hasát és melleit. Tetszett neki amit csináltm, halkan sóhajtozott, a bimbók pedig egyre keményebben meredtek az ég fele.
    Ekkor még rajta volt a szemüveg, ami egy extra szintet adott a már igy is szekszuálisn túlfűtött helyzetnek. A mellei után a nyakát, pofiját csókoltam, finom puszit leheltem ajkaira. Ekkor a szemembe nézett,és tudtam hogy végem van, vad csókolózásba kezdtünk: változatosan csókol, használja nyelvét, úgy éreztem, mintha már régóta ismernénk egymást. Mivel elkezdtett bepárásodni a szemüveg, ezt a kis szekrényre rakta, én közben pedig újra délnek vettem az irányt. Csókoltam melleit, feszes hasát, combjait belülről.
    Először ujjaimmal próbáltam kitapintani a punciját, benyálazva térképeztem fel a terepet: simára borotvált, enyhén duzzadt külső ajkakat találtam. Szétválasztva őket pedig ott fogadott a menyország: finom, izletes punci. Ekkor már combjai között voltam és nyelvemmel kényeztettem, bejárva minden szegletét. Figyeltem a visszajelzésekre, kerestem a ritmust, hogy eljuttassam a partnerem az élvezetek földjére. Visszajelzés pedig volt, egyre szaporábban vette a levegőt, hajamba beletúrt, néha még fejemet és odébb nyomta, medencéjét emelte, hogy oda férjek, ahol neki a legkedvesebb. Kitartóan lefetyeltem, mind egy vadászkutya hajtás után :) fáradozásom egy idő,után eredményt hozott, hangosan zihálva, fejemre rászorítva élvezett el, és tolt el magátol. De egyből húzott is fel, ajkaimat kereste és csókokkal köszönte meg tettem. Széles mosollyal nyugtáztam amikor a hátamra parancsolt és közölte, hoy most rajta a sor. Tudtam, hogy jó kezekben vagyok.
    Először finoman majd pedig egyre gyorsabb tempóra váltva kezdte el szopni a vel3m egykorút. Először a lábaim között volt, de amikor kezeimmel próbáltam simogatni egyből úgy mozgott az oldalamhoz hogy hozzáférjek. Persze közben egy pillanatig sem hagyta abba a fellációt: volt, amikor oldalról nyalta, volt amikor pedig majdnem az egészet szájában eltüntetve kényeztetett.
    Éreztem, hogy hamarosan végem lesz, ezért kértem hogy cseréljünk pozíciót, addig is időt nyerek. 69-re gondoltam, de inkább ő a hátára feküdt és szó szerint magára húzott a farkamnál fogva: fejénél térdeltem és figyeltem amint újra torokra vesz. Így volt olyan, hogy teljesen eltüntetett, éreztem amint a garatot bökdösi falloszom, szó szerint felnyársalta magát. Amikor kivett a szájából, hogy levegőt kapjon, gondolom, akkor sem hagyta abba a nyalást, ilyenkor a golyóim kaptak a jóból, azokat nyalta nagy beleéléssel. Ez a fullos program nem hagyott kiutat nekem, hamarosan hatalmasat élveztem: mivel éppen a száján kívül voltam ezért a melleire és a nyakára ürítettem az utódokat. Ezen nem problémázott egy pillanatig sem, megvárta amig magamhoz térek, arrébb mozdulok és csak ekkor ült fel hogy rendbe szedje magát. Egy pillanattal később nekem is adott törlőkendőt, kedvesen segitett megtisztítani magam.
    Ekkor ittam meg a vizem (amit még az elején kaptam tőle) és amig ő kiment megmosakodni addig hasra vágtam magam, hogy folytathassuk massszázzsal
  • Elszámolás:

    A Vtr egyeztetés során megtudtam a virágcsokor méretét, ami a környéken szokásos a másfél óráért. nfvsz az extra, de most nem vettem igénybe. Miközben vetkőztem kérdés nélkül a kis szekrényre tettem, ez végig ott is maradt. Nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Fantasztikus élmény volt, mind a masszázs mind pedig a levezetés. Nadett igazi partner volt, végig azt éreztem, hogy figyel rám és örömöt akar nekem okozni. Így kielégülten távoztam :) ha még lesz lehetőségem akkor visszatérek, addig is kívánok kellemes ünnepeket és boldog új évet, kedves Nadett!
Happy Massage