• Lènus

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt sajnos nem hirdet Telefonon beszéltük le ezt a délelőtti randit. Elsőre pár csörgés után felvette, már indulhattam is hozzá.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem parkolás könnyen ment a ház előtt volt több hely is. Viszont a parkolás fizetős, de a legalsó kategória, ami 175/óra. A GPS is pontosan oda vitt, de nekem már nem lett volna szükségem rá, mivel ismertem a környéket. Metro és busz megálló is van a közelben.
  • Helyszín:

    A lakás egy normál panel a Duna Pláza szomszédságában van. Úgy higiéniailag mint rend szempontjából is minden rendben volt. A fürdőben is volt több féle tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt. Tiszta törölközőt is kaptam. A szobában egy nagy, francia ággyá alakított fekhely volt,ami egy kicsit akció közben nyikorgog, de azért elviselhető.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő alkatú formás, szép arcú lány várt. Egy piros ruha féle volt csak rajta, ami a képein is látszik. Jó benyomást tett rám ismét annyiszent, közvetlenségével és mosolyával elvarázsolt. Kedvencem a nagy cicik azon belül is a "kő" kemény bimbói voltak és a csókolozós szája nagyon finom a csókja.
  • Action:

    Érkezésemkor puszikkal üdvözöltük egymást. Letusoltunk egymás után először én majd ő is. A szobába az ágyra ültünk és egy igazi csók csatával kezdtük ezt tartlamasnak ígérkező randit, majd eldöltünk és tovább csókolóztunk. Egy kis idő múlva dél felé vettem az irányt és a ciciket kezdtem izgalmi állapotba hozni, amik igen csak érzékenyen vették ténykedésemet keményedtek a bimbók rendesen, ami azt jelezte, hogy eddig minden rendben van. Még délebbre vettem az irányt a punciig, amit sikerült rendesen helyben hagynom természetesen jó értelemben. Ezek után ismét csókolózásba kezdtünk, a csókja csillagos ötös, majd átadtam neki a terepet. Egy iszonyatosan jó franciát kaptam, de mivel nem szerettem volna így végezni szájba így kértem a védőszerelést amit hamar megkaptam és most szemből ült a nyeregbe és hatalmasat lovagolt miközben én a cicijeit fogtam és csókoltam nem bírtam tartani magamat és jott, ami ilyenkor aminek jönnie kell megerkeztek az utódok a védősapekba. Gondosan eltávolította a védősapekot és a törölgetést rám bízta nedves törlővel és papírtörlővel. Majd egy kicsit beszélgettünk, de mivel nem láttam újabb menetre esélyt bealudt a velem egykorú így felöltöztem és búcsú csókocskákkal váltunk el.
  • Elszámolás:

    Mivel már jártam nála így meg volt a bizalom is. Így utólag tettem ajándékai közé téve az ő virágszálait, ami a pesti átlag közelében van.
  • Összkép:

    Teljes mértékben megvoltam elégedve a kapotakkal nem ért csalódás most se. Csak ajánlani tudom minden kedves férfi társamnak akik nőként kezelik a lányokat és nem egy tárgynak. Csókollak
Happy Massage