• Ariella Pompadour

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor megjelent Ariella hirdetése, egyből felfigyeltem rá, és a kedvencek közé tettem. Aztán vártam az írásokat, amik jöttek is sorba, jobbnál jobb tollforgatóktól, és ez elég volt egy telefonhívásra! Egy bájos hang vette fel a telefont, már itt éreztem, hogy bizony nekünk találkoznunk kell. Majd egy pár hét elteltével sikerült is időpontot fixálni, amit nagyon vártam, hiszen itt már tudtam, hogy egy igen elbűvölő teremtés fog ajtót nyitni!
  • Megközelítés:

    Szokás szerint kocsival mozogtam, az utca már ismert volt. Már csak azért is mert heti szinten járok oda egy könyvelőirodába, de ez most nem lényeg. Szóval egy pár utcára található a körúttól, és csak ott ismerem a tömeget. Maga a parkolás szerencse kérdése, van mikor háromszor is keringenem kellett, hogy helyet találjak, természetesen fizetős övezet.
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű ház, emeleti lakása. Lift repít a magasba, majd belépve a nyugalom szigetén érezheted magad. Finom illat, patika rend, és tisztaság minden területen. Többen rendelnek a Lányok, logisztika hibátlan. Most egy másik szobában vendégeskedhettem, ami szintén nagyon szép. Minden megtalálható, szobainas, tatamin, kellemes muzsika, polc az apróságoknak. Fürdő szintén igényes, ott is mindent megtalálsz a megfelelő felfrissüléshez!
  • Lány külseje:

    Nos hát igen, Ariella! Egy elbűvölő teremtés! Képei jól tükrözik a valóságot, csodás alkat, szép lábak, tenyérbe illő cicik, finom selymes barna bőre diszkrét illattal. Szerencsére én láthattam arcos képeit is, mélybarna szemei rabul ejtenek, ajka szépen ívelt mellyel istenien tud csókolni. Hajkorona igényesen ápolt, és nagyon jól áll mind kibontva, mind pedig feltűzve kerekded arcvonásához. Fogak szabályosak, mosolyogva szépen mutatnak. Kecses nyaka, kezei szintén szépek, popsi kemény, punci szépen zárt, gyönyörű darab. Egy selyemköntösben fogadott alatta egy tűzpiros bugyi, gyönyörű volt! Nagyon kedves, odaadó természetű, kellemes beszélgetőpartner, és árad belőle a figyelmesség, tisztelet vendége iránt! Vártam ezt a találkozót, és semmiben sem csalódtam,....Ariella egy bájos, olykor zavarba ejtően kedves, csodás Lány, nem utolsó sorban kiváló, intelligens beszélgető partner is!!
  • Erotikus masszázs:

    Ez a végén történt, hisz az erotika elsodort bennünket. Finoman megmasszíroztuk egymást, Ő a hátamat gyúrta át, érzéki masszázs volt mintsem sportgyúrás. Derekam, hátam, lapockám, mind kapott a kellemes kezecskéiből. Én ezt viszonozva átgyúrtam szép vállait, csuklyáját, vádliját amit fájlalt, nagyon jól esett mindkettőnknek. Élveztem ezeket a pillanatokat, ahogy előttem hasalt ez a csodás test, én pedig finoman simogattam, de sajnos az időm lejárt, és mennem kellett. Itt is bájos volt Ariella, mondta ráérek, nyugodtan tusoljak, de annyira tetszett finom illata, hogy vittem magammal, egész úton körbelengett, csak az járt a fejembe, hogy milyen kis tündérnél vendégeskedtem!
  • Levezetés:

    Belépve megláttam Ariellát, és csak annyit tudtam mondani, hú de csini vagy. Mosolyogva megköszönte, majd puszik, és beinvitált a szobába. Kicsit meg volt illetődve, hisz a rossz hírem már megelőzött, és kérdeztem maradhatok-e, a válasz igen volt, és azt hiszem itt kaptam az első finom csókot is. Kis dumcsi, rucik le, gyors vizesblokk, majd vissza vendéglátóm karjaiba. Nagyon szép volt, köntöse lazán, oldalt ráláttam édes cicikre, majd állva csókok tömbkelege. Istenien csókol, érzékien, szenvedéllyel, mintha a csajom lenne, ezt nem lehet megjátszani, ez ösztönösen jön. Tatamira helyezkedtünk, de előtte repült a köntös, finom simogatások, majd mindezt vízszintesen folytattuk. Itt már csak a bugyi volt Ariellán, amit szépen levettem, és csodáltam csodás testét. Csókok, majd nyakát csókoltam, megőrjített finom illata, haladtam formás cicikre, kis nyalogatás, majd irány csuporka! Hasát csókolva haladtam lefelé, remegve vágytam már finom puncira, combjait csókoltam, majd édes kelyhébe belenyalva finom ízekre leltem. Csodás az a punci, ápolt, illatos, mint minden testrésze Ariellának, igényesség a legfelső fokon! Nyalogattam finoman, játszottam kisajkakkal, majd ráérezve mit szeret csak tettem a dolgom élvezettel. Tetszett ahogy átadja magát nyelvelésemnek, fogta kezem, simogatott, egyre gyorsabban lélegzett, majd hasa megremegve, teste táncot járva szépen elélvezett. Puncit védve kezecskéjét elé tette, jelezve érzékenységét, én meg csak csókolgattam combjai tövét, majd felkúszva ismét csókok.

    Fordulás következett, és én kaptam csókjait, mellkasom csókolta, majd haladt kemény cerkám felé. Kiegyenesedett Ariella, és feltűzte haját, mit ne mondjak nagyon szexi volt, mosolygott, szemeiből sugárzott.....hogy most bizony felfallak! Elhelyezkedett lábaim közt, és franciából kezdett felelni. Finom csókok cerkámra, nyalogatta keresztbe, hosszába, zacsival is foglalkozott, majd becsúsztam ajkai közé....mennyei érzés! Így kényeztetett, folyamatos szemkontaktus, kis kézhasználat, máskor pedig semmi, tud ez a Lány semmi kétség! Nagyon jól csinálta, ráérzett minden pillanatra, és mielőtt elengedtem volna a kölyköket amit nem akartam, felhúztam vendéglátóm, és csillogó ajkait csókoltam! Nagyon kívántam minden porcikáját, ismét Ő került hátára, majd csókoltam mindenét, persze ismét csuporka volt a cél, amit meg is találtam, és nyalakodni kezdtem. Ariellának nem volt ellenére, kényeztettem azt a gyönyörű puncit, kezdett nedvesedni, finoman köröztem ujjbeggyel, majd azt becsúsztatva nyalakodtam tovább. Itt már a szenvedélyek vezéreltek, vendéglátóm nyögdécselt, ismét simogatta kezem, fejem, és teste jelezte, hogy rátért az útra. Érezve finom nedvét kezét ismét a punci elé tette, fejem eltartva jelezte érzékenységét, boldog voltam, hogy egy kis örömet szerezhettem.

    Felkönyökölve mosolygott, majd helycsere, és ismét az én kényeztetésem következett. Technikásan, intenzíven jártam ajkai közt, nyalogatta, elég mélyre engedve ténykedett, szeme mosolygott mikor rám nézett, nem is lehetett sokáig bírni elengedtem utódokat hatalmasat robbanva ajkai közt remegve, megfeszülve. Hagyott lenyugodni, csodás volt, majd szépen letörölgetett, itt is olyan kis bájos volt ahogy a kedvembe járt...imádtam érte! Kínált üdítővel amit nem kértem, mellém bújt, mellkasomon pihent, és beszélgettünk. Simogattuk egymást, nagyon élveztem,.....mi ez, ha nem barátnő feeling!..... majd a fennmaradó részt a fent leírt masszázzsal fejeztük be!
  • Elszámolás:

    Erre a részre a végén került sor. Most sikerült ajándékot beszereznem, az alá csempésztem egy kerek virágcsokrot. Sajnos csak egy órát tudtam maradni, annak megfelelően átlagos csokor, ami ki van írva az adatlapon! Az, hogy megérte-e meg sem fordult a fejemben.....hát persze, hogy igen!
  • Összkép:

    Egy bűbájos kis tündérkénél vendégeskedtem, melynek minden percét élveztem! Ariella egy igényes, okos, jól kommunikáló Lány, aki bitang jól néz ki! Természete nem harsány, érdeklődő de nem tolakodó, érzékien odaadó, és egyben szenvedélyes is, ha megvan az összhang. Úgy éreztem köztünk nem volt semmi negatívum, nagyon jól éreztem magam, és szeretnék majd visszatérni, amennyiben ez lehetséges lesz, ajánlom Őt minden Úriembernek!
Happy Massage