• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amira szexi fotói gondolom első pillantásra sokunkban nagy vágyat ébresztenek vele egy kis huncutkodásra, mikor én is megláttam őket, nagyon erős volt bennem ez a vágy, aztán pár beszámolójának elolvasása után nagy kíváncsisággal már hívtam is le a bővebb infóját. Ott az olvasottak alapján is minden tetszett és megfelelt a számomra, így nem maradt más hátra, a tettek mezejére léptem.
    Amira sajnos nem olyan gyakran lép be ide a felületre, ezért úgy döntöttem inkább a telefonos kapcsolatfelvételt választom. Nem volt kiírva, amikor kerestem, hogy éppen hívható-e, de azért tettem egy próbát és hurrá… két csörrentés után fel is vette a telefont.
    A hangja azonnal megfogott. Magabiztos, nagyon kedves, érett női hang köszöntött a telefonban, határozottsága, hanglejtése nekem nagyon imponált. Örült a hívásomnak, én persze még jobban, hogy már beszélhettünk is. Gördülékeny volt az egyeztetés, mindkettőnk egymástól függetlenül ugyanazt a napot jelölte meg a randira, még ebben is tökéletes volt köztünk az összhang :).
    A telefonban a pontos címet is megkaptam Amirától, majd a beszélgetésünk után még VTR-el rögzítettem a találkozónk időpontját.
  • Megközelítés:

    Autóval is és tömegközlekedéssel is egyszerű a megközelítés. Az Árpád híd metróállomástól nem messze, a főútvonalon haladva egy-két utcányira található meg Amira nagyon szép lakása.
    A BKK-val érkezők, nálam egyébként ez az opció, villamossal, busszal és metróval is megközelíthetik a helyszínt, majd onnan a megállótól még pár perc sétával kell kalkulálni.
    Az autóval érkezők pedig a járgányt közvetlenül a ház előtt fizetős parkolóban hagyhatják.
  • Helyszín:

    Újonnan épült, elegáns több emeletes társasházban van a lakás. Ahhoz képest, hogy milyen nagy házról van szó, sem az érkezésemkor, sem a távozásomkor nem futottam össze senkivel, a diszkréció tökéletes volt.
    Modern és villámgyors lift röpít fel a célemeletre. Történt ugyanis, hogy amikor beléptem a liftbe és megadtam az emeletszámot a lift érdekes módon nem fel, hanem a -1-re ment le. Csodálkozva néztem, hogy hová is megyek, persze lent senki sem várta a liftet, aztán részemről egy gyors újra programozás és nem viccelek, onnan kb. 2-3 másodperc alatt, több emeletet átsuhanva máris hangbemondással jelezte a lift, hogy megérkeztem… ez igen, nagyon tetszett ez a sebesség :).
    A liftből kilépve két irányba lehet elindulni a hosszú folyosón, Amira azonban segít, hogy merre menjünk, majd a jó irányt választva pár lépés után már nyílik is ki a csodák ajtaja. Igen, ugyanis egy csodás birodalomba lépünk, ahol egy tündéri, gyönyörű, kedves lány, Amira fogad, na de róla majd egy picit később, most a helyszínről még pár szót…
    A lakás pompás, tiszta és rendezett. Amerikai konyhás, tágas belső helységekkel. Nagyon nem figyeltem, de talán csak egy szobája van, azonban ha tévednék, akkor ezer bocsánat.
    A szoba, ahol voltunk az valami mesésen szép volt. Szállodai szintű fullos szoba, kényelmes széles puha franciaággyal, az ágy mellett két oldalt keskeny polcos szekrénykével, ide lehet pakolni a személyes dolgokat.
    Hangulatos muzsika és erotikusan besötétített félhomály uralta a szobát, ahol nagyon izgalmas UV fény dominált, ennek volt is jelentős élményszerepe a számomra, de erről majd később :).
    A fürdő is luxus körülményekkel fogadott. Üvegajtós fürdőkabinban lehet tusolni, márkás tusfürdők, dezodorok sokasága és természetesen az elmaradhatatlan szájvíz is rendelkezésre állt. A lakásban és a fürdőben minden tökéletesen tiszta, higiénikus és rendezett volt. Perfekt, 100%-ig minden az igényeknek megfelelő.
  • Lány külseje:

    Amira fotói már előre sejtetik, hogy egy csinos, karcsú, vonzó hölgyhöz lesz majd szerencsénk és a személyes találkozás alkalmával erről teljes mértékben meggyőződhetünk. Biztos vagyok benne, aki meglátogatja, senkit sem fog csalódás érni, a fotói tökéletesen megegyeznek a valósággal. A lakásajtóhoz érve az rögtön kinyilt előttem, Amira mögötte az ajtó szélénél kikukucskálva fogadott.
    A szép kerek mosolygós sötétbarna szemecskéit pillantottam meg először. Gyorsan besurrantam a ajtón, aztán végre megláttam őt teljes valójában. Amira egy pici, karcsú, gyönyörű formákkal rendelkező nagyon bájos, csinos leányzó. A 6-os számú fotóján látható szexi fekete egyrészesben fogadott.
    Gyönyörű selymes fekete hosszú haja lófarokba volt fogva, barátnős szépséges kerek pofiját ezzel még bájosabbá varázsolva. Nagyon tetszett a látvány, abszolút minden várakozásomat felülmúlta.
    Formás erdeti középméretű cicikkel és valami észvesztően szexi gömbölyű feszes popsival rendelkezik. Többször is belemarkoltam, végigtapiztam a félgömböket, alig bírtam betelni azokkal a szexi idomokkal. Formás combjai és izmos lábai vannak, azonban erős a gyanúm, hogy ezek a formák a rendszeres edzésnek köszönhetők, azonban erről nem beszéltünk, de ha nem így van, akkor Amira rendkívül szerencsés, bomba alakkal megáldott leányzó.
    Bőre kellemesen szolizott, illatos selymes tapintású. Pár tetoválás és piercing díszíti a testét, de nincs semmi túltolva, minden abszolút elfogadható.
    A gyönyörű külső mellett a belső tulajdonságai is csodálatosak. Életvidám, energikus, nagyon kedves csajszi, rengeteget nevettünk, ezzel olyan fullos barátnő feelingben részesített, ami még csodálatosabbá tette a randinkat.
  • Action:

    Mivel a mostani volt Amirával az első találkozóm, ezért a szobában egy rövidke ismerkedő beszélgetéssel indítottunk. Már ekkor tapasztaltam Amira hízelgő kedvességét, közvetlenségét és rögtön éreztem, hogy nála jó kezekben leszek és nagyon jó döntés volt részemről Amirát meglátogatni.
    Kellemesen beszélgettünk, közben megszabadultam a gönceimtől, amiket a sarokban álló szobainasra pakoltam, majd az Amirától kapott törcsimmel indultam és vettem egy gyors tusit.
    Mikor visszaértem nagy izgatottság lett úrrá rajtam…először is ugye meztelen voltam és előttem állt egy gyönyörű szép leányzó… be is zárkóztunk gyorsan a hangulatos fényárban úszó szobába, majd Amirát átöleltem, szorosan magamhoz húztam és érzéki puszikkal, finom simogatásokkal indítottuk a testi ismerkedést.
    Amira megkért, hogy helyezkedjek el kényelmesen hanyatt fekvésbe, majd gyengéden rám feküdt és az arcomtól indítva millió számra halmozta el az egész testemet finomabbnál finomabb érzéki csókokkal. Huhh ez már felettébb izgató volt, azonnal beindult a vérkeringés az ágyékomban és ahogy Amira finoman csúszkált le és fel végig a testemen, miközben az érzéki csókjait élvezhettem, egyre jobban kezdett elakadni a meredező hímtagomban.
    A finom csókok után kaptam egy nagyon izgató mellbimbó kényeztetést, amit a puha finom ajkaival abszolvált, ezt nagyon - nagyon élveztem, de a célja egyértelműen érezhető volt, erősen a combjaim közé készülődött. A lábaimat ekkor nagyobb terpeszbe helyeztem és Amira máris közéjük bújt. A combom külső, majd a belső részétől haladva finom csókokkal közelítette meg az ágyékomat. Rendkívül precíz és felépített kényeztetést kaptam, érezhető volt Amira minden mozdulatán a profizmus és a vágykeltő tüzesség. Mindent úgy csinált, hogy nekem a legjobb legyen, az igényeimet, jelzéseimet alaposan szem előtt tartotta.
    Barátnősen rendkívül gyengéden kezdett foglalatoskodni a cerkámmal, minden részét észvesztő finomsággal puszilgatta körbe, aztán ezeket a finom puszikat a forró nyelve váltotta fel. Lassan nyalogatni kezdte a zacsit, finoman egyenként az ajkai közé szívta a golyszikat, majd nagyot cuppantva engedte őket újra el, aztán a forró nyelvét a farkam tövére csúsztatta. Onnan lassan haladt végig egészen a makkomig, ahol megállt, majd az egyik kezével a farkamat a kinyújtott nyelvéhez téve izgató nyalogatásokkal kényeztetett tovább. Csodás, amit ez a leányzó a nyelvével művel. Amirának van a nyelvében egy foszforeszkáló piercing és ez az ékszer az UV fényű szobában minden kinyújtott nyelves kényeztetésénél a makkomnál olyan szépen világított, hogy az egyszerűen káprázatos volt…az általa okozott élményről meg nem is beszélve :). Sokáig csak a makkom és a farkam szárának lassú, gyengéd nyalogatásával kényeztetett, közben fel pillantva gyakran kereste a szemkontaktust, mindez mesés élmény volt, ezt órákon át el tudtam volna viselni.
    De aztán, hogy még nagyobb élvezetet szerezzen nekem… hirtelen elöntött egy nedves, forró mámorító érzés...a puha kényeztető ajkai közé vette a hímtagomat.
    Elképesztő gyengédséggel és érzékiséggel franciázik…bátran állíthatom, az élmény, ahogy az ajkaival kényeztet csillagos ötös!! Lassan nagyon gyengéden, finom nyalogatással és érzéki szopogatással felváltva kényeztetett, majd amikor már acélosodott a szájában rudam akkor kezdett bele csak igazán. Az ajkai között egyre mélyebbre engedte a farkamat, ez nem volt azonban mélytorok, de a felénél jóval tovább bevette…az érzés és a csodálatos látvány, ahogy egy ilyen szépséges csajszi a szájával kényeztet… huhh mámorító élmény :).
    Közben kezdte fokozni a lendületet, egyre jobban szorította az ajkaival a farkamat, a szívás erejét és a vákuumot is a végletekig növelte, ekkor a bájos pofiján megjelenő kis gödröcske is már erről árulkodott.
    Ilyen ingerek hatására nem sokkal rá kezdtem is érezni, ha ez így megy tovább nekem annyi és végem lesz, azonban Amira „megkímélt”…a szopizást újra a makkom nyelves kényeztetésére váltotta.
    Nagyon gondosan és finoman nyalogatta körbe újra a legérzékenyebb pontokat, közben az ajkai közül előbújó nyelvében az a piercing csodásan világított, de ez is persze olyan izgató hatással volt rám, hogy lényegében csak másodperceket tudtam ekkor nyerni. Majd aztán újra egy tempós, nagy cuppogásokkal teli erős szopás következett és bumm…az élménytől már teljesen kész voltam.
    Pattanásig feszítette Amira az idegeimet és ezt direktben, olyan huncut módon és izgatóan csinálta, hogy erősen szükség volt a kontrollra, mert ha egy kicsit is lazítasz, akkor simán idő előtt el lehet szállni :). Azonban mielőtt ismét éreztem volna, hogy mindjárt végem lesz, Amira megkérdezte „szeretnéd a gumit?”.
    Hát ilyen mesés és intenzív élmények után a punciját már nagyon-nagyon akartam érezni és így természetesen helyeslően bólintottam. A védelmet egy mozdulattal, profi módon felhelyezte, majd megkérdezte, hogyan szeretném. Ekkor én már egyszerűen úsztam az élvezetekben és Amirára bíztam magam…és milyen jól döntöttem, hogy így tettem, ugyanis ezután Amira bevezetett engem az ő egyedülálló és rendkívül izgató pózának élményeibe.
    Számomra eddig teljesen új élményként, nekem a jobb oldalamnál, félig háttal, félig oldalt guggoló pózban helyezkedett fölém és lassan, őrjítő izgalmakat okozva csúsztatta a puncijába a farkamat.
    Forró és ebben a pózban határozottan szűk érzetet nyújtó punci szorítását éreztem. Amira lassan kezdett mozogni rajtam, majd ahogy tökéletesen összeilleszkedtünk, kezdte egyre jobban fokozni a tempót. Csodálatos érzés volt, ahogy a meleg, feszes puncija körbeölelve masszírozta a farkamat és így ebben a guggolós pózban tempósan szexeltünk tovább. Ez a félig háttal felvett póz mesés betekintést nyújtott a szex közben Amira vonzó kerek popsijára, ami az élményeimet duplán növelte.
    Változatos technikával mozgott rajtam, hol csak a makkomon lovagolt, hol pedig teljesen tövig engedte a farkamat becsúszni, közben körkörös csípőmozdulatokkal és a feszes hüvelyizomzatával még tovább növelte az élvezeteket. A jobb válla felett többször a szemembe nézett, csábítóan mosolygott rám, közben lendületesen pattogott rajtam tovább, csillogó szemeiben láttam, hogy nagyon élvezi, egyszerűen meg akart őrjíteni engem.
    Amira bámulatos izomerővel rendelkezik, hosszas és lendületes menetet húztunk le ebben a pózban, de a fáradság jelét Amirán sokáig nem tapasztaltam. Popsiját két kézzel alulról megtámasztva azért segítettem Amirának ebben a fárasztó guggolós pózban a combjairól a terhet levenni, de szinte végig bámulatos energiával vágtázott rajtam.
    Majd aztán póz cserét javasolt és doggyba fordultunk. Csodás popsiját két kézzel átkarolva finoman hatoltam be hátulról a szűk puncijába, majd egy lendületes, csattogós menet következett ebben a pózban is, de a munka nagy része ekkor már én rajtam volt.
    A szex közben Amira a vágyaim további fokozása képpen alulról hátranyúlva a zacsimat kezdte masszírozni. Csodás élményekkel teli dugás volt, a szexis lábait az aktus közben persze nem tudtam nélkülözni, combjait simogattam, majd mindkét bokáját megfogva, lábait picit felhúztam és így egészen a végletekig szexeltünk tovább. Az aktus végére már alaposan kimelegedtem és a célszalagot átszakítva egy hatalmas élvezéssel kipakoltam mindent a forró puncijában a gumiba.
    Amira megvárta, amíg pár lassabb lökésekkel még befejeztem az akciót, majd szétváltunk és a leamortizált gumit óvatosan eltávolítottam magamról. Ezután kis tisztogatás következett, majd az ágyon egymás mellett pihiztünk.

    Szerettem volna természetesen Amirának az általa nyújtott mesés élményeket egy picit viszonozni, ezért engedélyt kértem és kaptam egy kis punci babusgatásra.
    Simára borotvált, nagyon finom punci fogadott a szexi combjai között, élvezettel kezdtem a kényeztetésébe.
    Hosszasan, váltakozó technikával nyalakodtam, nyelvem finom játékára Amira csiklója is egyre jobban előbújt, éreztem nem volt céltalan a tevékenységem, Amira izgató sóhajokkal ezt a tudtomra is adta, azonban a csúcsot sajnos nála nem sikerült elérnünk, de ennek ellenére fantasztikus élmény volt Amirát kényeztetni. Ezután is végig a combjai között maradtam, ebből a mesés háromszögből egyszerűen nem is akartam kibújni :), combjait puszilgatva és simogatva még egy kis beszélgetésbe elmerültünk, ami annyira jól sikerült, hogy mire észbe kaptunk, negyed órával túlléptük a randink idejét. Amira sem vette észre, olyan jól elbeszélgettünk, de nem volt ebből gond, ezen inkább a végén nevettünk egy jót :).
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban részletes tájékoztatást találunk a rózsaszálak mértékéről, melyet a időtúllépésem miatt, megtoldva a randink végén adtam át.
  • Összkép:

    Amira egy nagyon kedves tökéletes szerető!
    A belépésemet követően az első másodperctől kezdve olyan közvetlen, őszinte, barátnő feelinges fogadtatásban és bánásmódban részesített, ami manapság sajnos tényleg ritkaság számba megy.
    Az itteni tevékenységét nem munkának veszi, hanem egyszerűen élvezi és csupa-csupa szeretettel végzi. Imádja a férfiakat, nagyon szeret kényeztetni és nagyon szívesen fogadja törődést is. A SZEX vele egyszerűen mesés élmény.
    Folyamatosan árad belőle a jókedv és ilyenkor nemcsak a szép pofija, hanem a gyönyörű szemecskéi is egyszerre mosolyognak.
    Amira tényleg képes arra, hogy kedvességével, csábító szépségével, gyönyörű mosolyával, huncut bújós énjével kizökkentsen a szürke hétköznapokból.
    És a kérdés…hogy jól éreztem-e magam Amirával?… ez nem is kérdés…egyszerűen CSODÁLATOS élmény volt vele lenni és egyértelmű, hogy visszatérek hozzá!
Happy Massage