• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megint nem szokványosan kezdődött ez a programom sem. Bolyboly kollégánk írt egy beszit Kedvesünkről , amit én úgy olvastam, hogy szinte faltam a betűket, ráadásul majdnem lemaradtam erről a remek beszámolóról. Nem tehetek róla, néha figyelmetlen vagyok. A kollégát már régen ismerem az oldalról, ezért személyes üzenetben érdeklődtem a kényesebb részletekről, a kolléga nem egy árulkodós típus, csak annyit mondott, hogy ide el kell mennem. Nem volt kedvem vitatkozni , inkább megírtam neki, hogy jól van na, akkor elmegyek. Kedvesünket telefonon hívtam, sajnos nem vette fel, ilyen kedves visszacsörrentést én még nem is hallottam, egyszerűen imádnivaló volt, a telóm rezgése meg egyenesen izgató, mert a mély zsebem miatt érintkezett kecmeckével. A pár perces beszélgetés alatt, teljesen átjött, hogy Ő egy igazi személyiség, ebből nem egy kósza látogatás lesz. A három ajánlott időpontomból éppen a harmadikat tudta elfogadni, pedig tudtam volna negyediket is mondani, sőt sorolhatnám. Nálam már eldöntött tény volt, hogy Nadetthez időpontot szeretnék, ezért nagyon felkészültem a szabad időpontjaim szempontjából. Volt VTR-is. A baj ott volt, hogy még egy hét volt hátra és majdnem minden nap jelentek meg a remek programról árulkodó beszik Kedvesünkről. Bolyboly kolléga még személyes üzenetekben is tette alám a lovat, hogy erre a programra jó erőben kell lennem, gyúrjak, fussak, kondizzak, hogy ha túl akarom éli ezt a programot. Esküszöm ennyit még nem recskáztam egy hét alatt mint ezen a héten, meg falat sem kapartam még ennyit !
  • Megközelítés:

    Én taxival szerettem volna menni, de sikerült meggyőznöm magam, hogy ennyire lusta már én sem lehetek, így maradt a tömegközlekedés. A buszozásnál tényleg igazi tömeg volt, a 3-as metróval már tágas térben utaztam a megadott címig. Volt ülőhely, de arra a két megállóra ezt a lehetőséget nem vettem igénybe. Inkább álltam mint a f@szom, mindketten Szépségünkre gondolva. Már jártam a címen egy másik lánynál, így könnyen odataláltam. Az autóval érkező kényelmes kollégák meg keressenek maguknak helyet, ne tőlem várják ennek megjelölését. :-) A kerékpárosokra külön kitérnék, a biciklit nem lehet felvinni a lakásba, de nagy dumásoknak talán sikerül meggyőzni a a vendéglátót egy alkalmi tárolásra. A Gyöngyösi utcától még van némi gyaloglás, meg telefonálni is kell a bejutáshoz.
  • Helyszín:

    Több szoba van a lakásban, a lányoknak külön tartózkodó és folyamatosan igazodik a helyszín a mi igényeinkhez. Az utolsó ottjártam óta a fürdőben felszereltek egy nyitható és zárható ajtócskát a kád elé. Talán a tusfürdőből is egyel több volt mint a múltkor. A mostani szobában volt egy nagy tükör, amit maximálisan kihasználtam, sokat gyönyörködtem magamban. A nagy franciaágyra helyezném a hangsúlyt, itt történtek a lényeges események, azért volt olyan pillanat amikor majdnem a padló is szerepet kapott. Ez előre kiöntött kemény beton, ha nem tévedek akkor vasbeton. Az ágynak igen kemény támlája van és koppanós hangja, ezt mindketten leteszteltük a fejünkkel, sajnos Kedvesünk többször is. Volt óra, amit a vetkőzésemnél rögtön el is döntöttem, Angyalka megnyugtatott, hogy tegnap is ez történt. Valahonnan halk zenét is hallottam. Legközelebb a száraz kilépővel kezdek, mert azt most majdnem elfelejtettem írni.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor az ajtó záródása után pillantottam meg Nadettet. Mondhatnám, hogy az egy olyan HÚHA érzés volt, de a fényviszonyok miatt csak egy formás körvonalat láttam, ez a körvonal rögtön szájon csókol és a szobába vezet. Itt már világos volt és a HÚHA érzés megint elmaradt, inkább olyan hú b@szdmegre sikeredet! Nadett pont az esetem, szőke, nagyon formás törékeny teremtés, mosolygós szép arca van és nagyon csókos kedve. Fekete keretes szemüveget viselt, amiből szerintem nemsokára akár ereklye is lehet, ennyi istennős beszámoló után. A szája piros rúzzsal volt kikenve, később az enyém is, de nekem az arcomra is jutott, meg másra is. Egy nagyon látványos fehérneműben fogadott, a neve Bodycon, de senki ne higgye hogy ennyire művelt vagyok a fehérneműk terén, komoly utánajárást igényelt amíg kiderítettem a nevét.
  • Erotikus masszázs:

    Nadettről nem nehéz beszámolót írni, a nehézséget az jelenti, hogy olvasható tartományban maradjon. Gondoltam ezt a részt szabom rövidre, az a baj már itt el kell árulnom az első akció után extázisban voltam. Olyannyira nem voltam jelen, hogy mikor felajánlotta a massz lehetőséget öntudatlanul fordultam a hasamra, teljesen elfelejtve a tényt, hogy én azt nem szeretem. Nem voltam én itt jelen, még az előbb átélt élmény mámorában lebegtem. Azért éreztem a kellemes érintéseit, meg a punciját a combomon. Lassan kezdett tisztulni a tudatom, nagyon lassan mert néha a fülembe puszilt, megharapdálta a fülcimpám, belecsókolt a nyakamba. Végül tudatomra ébredtem és rákérdeztem a csere lehetőségére. Nem vitatkozott, megengedte hogy én masszírozhassam azt a formás testét, ami igazi örömmel töltött el. Rögtön nyaktól kezdtem így behelyezhettem a térdem a combjai közé, annak szétnyílása érdekében. A combok nyíltak én meg rögtön lefelé haladva megnéztem a látnivalót. Nem csak néztem, meg is puszilgattam, sőt néha bele is nyaltam, mikor nem fértem hozzá Kedvesünk megemelte a fenekét a jobb hozzáférés érdekében. Volt még olyan is, mikor a hátamon feküdtem a fejem a combjai közé vette, a puncija a fejem búbját érintette és így masszírozta a fejem, itt nagyon sajnáltam, hogy a fejem búbjával nem tudok nyalni. Akkor talán ugorjunk is tovább, hogy ne legyen hosszú a beszi!
  • Levezetés:

    A fürdőből kifelé a gatyámat és a törcsit a nyakamba vetve érkeztem a szobánkba, ahol senki nem volt. A hátamra feküdtem az ágyon, 1-2 pillanat múlva Szépségünk is megérkezett. Ledobta magáról azt a pár látványos rucit, hosszába rám feküdt és csókolt azonnal. Mint minden, nála a csókjai is rendkívüliek néha lendületesek, néha lágyak, érzékiek. Nem kertelek, olyan igazán f@szállítóak, de ez már megvolt a formás teste látványától is. Csókol nyakat, mellbimbót, végül kecmeckét, azt nyalogatta is és eltüntette, először lágyan de aztán bevadult, de olyan igazán! Nem az ilyenre aggatják az ütemes bólogatás jelzőt, rendkívüli lendület van ebben a lányban. A jobb oldalamról kezdi mire pislantok egyet már a balomon van, kettő pislantás után már a számat csókolja, most nem merek pislogni mert élmény volt végignézni ahogy a lábaim között térdelve újra bekap és tövig elnyel. Mikor újra bólogatni kezd, a csípőjével olyan egyedi és szexi táncot lejt amit nagy élvezet volt nézni a tükörből, így a punci is látható. Újra a számra tapad egy heves csók elejéig, aztán kecmeckét tövig nyelve a szemembe nézve erőlteti beljebb, néha lendületet véve hozzá. Mikor újra teljesen elnyel akkor nem bírom tovább, kijött belőlem aminek ki kellett. Édesem végig tövig nyelve és a szemembe nézve tűrte az események kifolyását, kirobbanását. Olyan érzés volt, hogy még a könny is kicsordult a szememből, amit gyorsan kitöröltem, mert tisztán akartam látni a dolgokat. Mikor elengedett már teljesen lankadtan fordult ki kecmecke a szájából. Nem volt mit a ptörlőbe pakolni, azért megtörölte a száját mielőtt szenvedélyesen megcsókolt. A Karjaimba vetette magát és puszilgatta a felkarom meg a vállam, végül a szám.

    Nem írom, hogy hosszan és miről beszélgettünk, tudjátok lényeg a rövidség. Azt sem írom, hogyan kerültem a lábai közé, de azt írom hogy előtte végigpuszilgattam mindenét.

    Már a combok között voltam, sok kihagyott történést meg nem írva értem ide. Nyaltam kedvesünk punciját, már az első percekben éreztem, ebből esemény is lesz. Végig nyaltam mindenhol a punciját így kerestem a csiklóját, kicsit ingereltem, megint végignyaltam mindenhol, mert jól eset szaftos puncit nyalni és lenyelni annak nedveit.
    Én úgy éreztem élvezi a ténykedésem, mikor a nyelvem tövig dugtam ez a Gyönyörű lány olyat homorított, hogy azt már inkább hidalásnak nevezném, a hangot amit hallatott azt nem lehet leírni, mert nincs olyan szó. ( lehet, hogy van csak én azt nem ismerem) Nyalakodáskor nem csak fekszik a hátán, hanem forgatja a derekát, belemarkol a hajamba, és húzza fejem, pedig az már ütközésig van. Éreztem már a végén járunk, és jött a remegés, remegés közben végigdobálta magát az ágyon, alig győztem utána csúszni, hogy tovább nyalhassak. Mikor az ágy másik felére értünk nagyon masszívan megmarkoltam a csípőjét és magam felé húztam. Komolyan tartottam tőle, hogy a padlóra veti magát, az nem lett volna egy kellemes finis.
    A nyalakodásom a kacsójával zárta le, oda tette a puncija elé. Még párszor megpusziltam ezt a szigorú kezet, aztán tágra nyílt szemekkel, tátott szájjal, csorgó nyállal, talán még a nyelvem is elfelejtettem vissza húzni, néztem Nadettet. Próbáltam feldolgozni az előbb látottakat, de nagyon hülye képet vághattam, mert mikor Tündérke rám nézett visítva felnevetett. Én egy sármos mosolyt próbáltam az arcomra erőltetni, amiből egy igazi hülye vigyor keletkezett. Írnám a többi szexi és erotikus dolgot is, de rövid beszit akarok írni.

    Ez a gyönyörű teremtés rám fekszik, ölel és csókol, én meg nagyon nem értem mi van most, de nagyon élvezem ahogy rajtam tekereg, a szerszámot meg a hasához és a combjához dörgöli, miközben engem csókol és megint csókol, aztán bekap olyan igazán szívósan kezd bólogatni. Kérésemre 69-be fordultunk. Szopogattam a a nyelvecskéket, nyaltam volna csiklót, de az intenzív élmény miatt azt nem találtam, ez az élmény olyan sokkoló volt, hogy a hüvelyt sem találtam. Mikor ismét a torkába durrantam én a fenekét teljesen a számra húztam és hangos cuppogós csókokat adtam a puncikára, közben éreztem, hogy a cerkát még beljebb akarja erőltetni. Beszélgetés, csókok, simogatások, részemről egy tusolás. Ezt sem írhatom részleletesen, mert nagyon törekszem a rövidségre
    Mikor a cipőm vettem felfelé, Drágaságunk ruhátlanul állt előttem, nagyon lassan húztam fel a cipőm, mert élveztem a látványt, mikor észre vette hogy a punciját nézem, felnevetett és kicsit megtekergette a csípőjét. Nagy és szenvedélyes csókkal indított az utamra!
  • Elszámolás:

    Akkor az alapprogram virágszálai láthatóak, a NFVSZ-ba az extra, ezt én igénybe vettem. Van a VTR-lehetősége, ez miatt a közös fürdés alapban, ezt én nem kaptam és rögtön kedvesünk védelmére kelek, nem is említtettem, hogy ezt nagyon szeretném. Akkor most az következne, hogy hová tettem és mikor, ebben most senkinek nem tudok segíteni, egyszercsak egy jó látható helyre került, kb a program közepén.
  • Összkép:

    Iszonyat nagyot durrantam kétszer, de esküszöm, hogy Nadett orgazmusa az amire mindég emlékezni szeretnék!
    Ő egy igazi személyiség, elkap, kicsavar, a falra ken, feltörli a padlót velem és csodásan érzem magam tőle!
    Ez a lány egy igazi energiabomba, átment rajtam mint egy szélvihar, nem tudom kiverni a fejemből, egyszerűen lesokkolt!
    Ha innen nem dolgozni mentem volna, már aznapra próbáltam volna másik időpontot kérni, így egy kicsit várnom kellett, de már megvolt a második randink.
    A randi elején elárultam neki, hogy a progi után dolgozni megyek, Ő azt mondta "tőlem dolgozni? he-he-he" Belátom hiba volt, nagyon nehezen tudtam koncentrálni a munkámra, pedig a munkakörömben ez nagyon fontos, iszonyat nagyot lehet bakizni. Sajnos rövidre kellett írnom a beszit, pedig lett volna még mondandóm. Elnézést kérek minden az élményt olvasni is szerető kollégától, hogy ilyen röviden mutattam be Nadettel kapcsolatos élményeimet, pedig Nadett mindent megtett annak érdekében, hogy ez ne egy rövid beszi legyen.
Happy Massage