• Joy

  • Beküldte:
  • Joy reagálása

    Dràgasàgooooom ;) !
    De megleptèl :)))!!! Nagyon köszönöm a beszit :)!!!
    Igen, règi kedves ismerősök vagyunk, szerencsère!!!! Ès remèlem mèg sokàig azok is maradunk!!!! ;)
    Tudod, ha be es jelentkezel kora estère, akkor csak a tied vagyok màr este, mert szerencsère 2 órànàl rövidebb randink sosem volt ;)))!!! Ès hàààt làssuk be, Te voltàl az utolsó akivel együtt alvósat is vàllaltam ;)))

    Imàdàs dràgám ès millió csókjaim :-*
    Remélem hamarosan làtjuk egymàst !!!!

  • Egyeztetés:

    Már egy ideje figyeltem Joy elérhetőségét, nem volt nehéz megtalálni a megfelelő időpontot. Két nappal előbb kerestem telefonon, azonnal felvette és kezdődött a vidám - incselkedős beszélgetés : ismerősként köszöntöttük egymást és szombat délután 18 órára megbeszéltük a talit. Joyszi csak a beszin hirdet, a másik oldalt nem tartja annyira jónak. Joysziról másfél évvel ezelőtt már írtam beszámolót, ami akkor igen emelkedett hangulatúra sikeredett, most ezt szeretném elkerülni...
    Valójában a múlt hónapban volt a tali, de most volt időm megírni...
  • Megközelítés:

    Joyszi újépítésű lakása a Merci-szervíz közelében található, a pesti-alsó rakpartról könnyen megközelíthető - parkolás megoldható az épülettel szemben lévő belső parkolóban, buszmegálló a parkoló előtt van - GPS egyértelműen a címre visz, az épület könnyen fellelhető.
  • Helyszín:

    Joyszi birodalma újépítésű tártasház sokadik emeletén található, telefonon kapott kapukód után beszállsz a liftbe és az adott emeleten kilépve néhány méterre nyílik is a koszorúval ékesített ajtó - mögötte mosolyogva fogad semmi kis csinos ruhában, magassarkúban egy lélegzetelállítóan csodálatos lány, ő Joyszi !!! Az ízlésesen berendezett lakás előteréből nyílik a wc, továbbhaladva az amerikaikonyhás nappali+terasz, jobbra a háló és abból jobbra a minden igényt kielégítő fürdő. A fürdőben kikészítve a nagy méretű törölköző, számtalan férfi tusfürdő és dezodor és bontatlan fogkefe, szájvíz - makulátlan tisztaság.
  • Lány külseje:

    Joyszi képei méltán tükrözik adottságait, minden szép ezen a lányon - hosszú combok, formás fenék, csodás karok szép kezekkel, gyönyörű hullámos hátkőzépig erő szőke haj mindig mosolygós ragyogó zöld szemekkel - egyszerűen csodálatos... Bírom mosolygós, vidám lényét, mellette nem lehet unatkozni : pörög, forog, tánclépésben közlekedik dúdolva a nappaliban szóló zenére. Láttam utcai ruhában is, mondhatom divatosan öltözik, simán ráver a huszonéves lányokra, ahol megjelenik azonnal a középpontba kerül !
  • Action:

    Szóval beléptem az előttem nyíló ajtón és mögötte megláttam magassarkúban, falatnyi szűk ruhában ezt a gyönyörű lányt - nyakamba ugrott, csókolt és puszilt ahol ért és közben csacsogott-kérdezett, szinte alig tudtam szóhoz jutni - azonnal konstatáltam, hogy a semmi ruhácska alatt nincs alsónemű és a magassarkút is levetettem vele. Kabátom fogasra, zsebeiből szerény ajándékok átadva, cipőm alá és már kérdezte mit innék, hellyel kínált a nappaliban a kanapén, elém tette a gyümölcslevet és megbeszéltük pár percben mi történt velünk az utóbbi időben. Épp mesébe kezdtem mikor nevetve mondta meddig húzom az időt, nem megyek fürödni ? Levetkőztem, villámgyorsan megfürödtem, közben monda : meddig várjak még, hozzákezdek egyedül ha nem jössz ! Kijöttem a fürdőből, már az ágyon ült és állva magához vont, egyből ráment az ágaskodó férfiasságomra. Bírtam pár percig, aztán mellé feküdtem, átfordítottam 69-be -- nyalni kezdtem csodás babapunciját egyre nagyobb beleéléssel -- néhány perc múlva punciját el-el rántva hanghatások mellett elélvezett és lefordulva rólam határozottan mondta : most pedig alaposan meg fogsz dugni ! Gumit húzott, szemből beleült és ő dugott meg erőből -- alulról fogtam a fenekét és segítettem tartani a ritmust, ami idővel vad vágtába csapott át, én hatalmasat élveztem, nem láttam ki a fejemből -- nem tudom hol tartott Ő, szerinte előttem elment ! Lefordult rólam, pihegve jóllakottan feküdtünk egymás mellett -- majd tisztálkodás, zuhany, cigi az elszívónál, evés-ivás, szájvíz és lassan kezdődhetett a második felvonás. Az ágyra feküdtünk, simogattam Joyszi enyhén szoláriumozott illatos-bársonyos bőrét -- lábam közé helyezkedett és kézébe vette az irányítást, először oldalról csinálta, aztán rámfordult 69-be : puszilgattam combjai tövét, szépen lassan nyalizni kezdtem ami egyre jobban ízlett neki, majd remegve újra elszállt, végül lefordult rólam és egyből franciával folytatta. 1-2 percnyi franciázás után gumit húzott és elém feküdt a hátára, én missziben nyomultam először lassúbb tempóban, majd fekvőtámaszban egyre gyorsabb ütemet diktáltam összeomlásig. Pozicióváltás kutyába, csípőjét fogva teljes erőből toltam, közben megjött a hangja is, fenekét felemelve lehasalt teret adva nekem a befejezésre, mely nemsokára brutális élvezettel bekövetkezett ! Rövid pihegés után óvatosan lefordultam róla, letakarítottuk egymást és feküdtünk egymás mellett... Lassan zuhanyoztam, felöltöztem - még jó ideig beszélgettünk, erről-arról. Joyszihoz szeretek járni, mert idővel kiismerem Őt, tudom mikor kell bejelentkeznem, hogy első vendége legyek, 3 vendégnél többet nem vállal, és állítom imádja-szereti-élvezi a szexet.
  • Elszámolás:

    Joyszi adatlapján nincs olyan extra, amit igénybe akarnék venni, de nincs is szükség rá. A virágok száma valamivel magasabb mint az új pesti átlag, de leírtam hogy nála sok olyan tulajdonság van, ami indokolttá teszi azt -- mindig a talink után szoktam rendezni a "luxus szolgáltatás" költségét.
  • Összkép:

    Joyszit másfél éve ismerem, az elején igen sűrűn jártam hozzá -- aztán véletlenszerűen közbejött valami ami miatt ritkultak a talik, de nem tudom feledni csodás fazonját, néha ha az alkalom úgy hozza visszatérek hozzá. Sokszor gondolok Rá, aki nem hajlandó beállni a futószalagra, háromnál több vendéget nem fogad és a maximumot nyújtva Ő is élvezi a talit. Köszönöm az eddigi randinkat, remélem még sokszor találkozunk ! Nagyon tudja oldani a feszültséget, már az első percekben a "barinőd" lesz -- olyan pörgős fazonoknak ajánlom, akik tisztelik a nőket és nemcsak a szexet keresik bennük -- habár Joyszit nem kell félteni, általában az első beszélgetés alkalmával képbe kerül...
Happy Massage