• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már nagyon rég próbálok vele időpontot egyeztetni de eddig nem sikerült, most más módszert dolgoztam ki. Az oldalon is írtam valamint smst is küldtem valamint telefonáltam és ez meghozta gyümölcsét. Az oldalon visszaírt hogy mikor fog hívni én vártam és hát csöngött a telefon . Nagyon kellemes hangja van a telefonban jót beszélgettünk kicsit ismerkedtünk egymással így sikerült időpontot is foglalnam végre aminek nagyon örültem. A hírdetését itt az oldalon találtam mivel máshol nem hírdet és hát kitartónak kell lenni hogy egyeztetni tudjunk időpontot de megéri. A telefont ő kezeli ezért is nehéz elérni mivel vagy dolgozik vagy telefonál a vendégek közti szünetben lehet elcsípni ha éppen van ráérő ideje de visszajelez ha teheti és ideje engedi.
  • Megközelítés:

    A helyszín a kerületen belül könnyen megközelíthető a parkolás az utcában viszonylag könnyű de a környéken található parkoló hely. BKK járművel is megközelíthető a társasház de pici séta szükséges a saját jármű előny bár ha nincs az utcában hely kb annyit kell sétálni mint ha tömegközzel jönne az ember.A navi pont a címhez visz nem lehet eltéveszteni , keskeny utca lakópark jellegű az egész a kapun be ahol több földszintes lakás található és jobb oldalon az utolsó a mienk ahol meg kell jelenni. :)
  • Helyszín:

    Az udvaron keresztül a végéig majd jobbra az ajtó előtt állva halk kopogás de nem is szükséges mert már nyílik is az ajtó. A lakásba betoppanva ott állt ő az ajtó mögött a lakás szépen berendezett előszobájába érkeztem meg ahol cipő le majd indulás beljebb a szoba irányába. Balra van a tetthely ami tágas és szépen előkészített volt itt ruha le és cél a fürdő ahol megint csak rendben volt minden . Megfelelő számú tusfürdő elhelyezve a helyiségben nagy tükör előtte a fürdés utáni lehetséges egyébb kiegészítők. A fürdőből vissza a szobába ahol a franciaágyra hasra dobtam magam és vártam a kezdést. Összességében egy szép rendezett tiszta lakással találkoztam és a törölköző is jól dolgozott vizes testemen.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel a hölgy nagyon formás cicik és szép kerek popsi jellemezte amit később az áttetsző ruha levételét követően meg is simogathattam a cicik tenyérbe illeszkednek jó tapintásúak a posit is nagyon jó volt simogatni markolászni . Szerettem volna ha combfixbe láthatom de hát nem szóltam és hát első randi alkalmával nem szoktam igényeket támasztani senkivel szemben mert hát csak az első alkalom ilyenkor mindenki saját magát adja és úgy öltözködik ahogy szeretne és amiben jól érzi magát. Nekem bejött a tanga és az áttetsző kis térdig leérő ruci amiben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Hasra fekve vártam a masszázs kezdetét ami meg is történt a rucik levétele után így már meztelen testtel kezdte a masszázst aminek nagyon örültem. A vállaimtól indúlt el amit szakszerű mozdulatokkal dolgozott meg, utána a hátam következett amin tovább időzött mint a vállaimon mert hát ott volt mit masszírozni. A hátamon a nyakamtól a derekamig tatott a masszázs, először oldalanként történt a gyúrás utána fentről efelé haladva kaptam szakszerű átmozgatós mindenre kiterjedő masszázst.Közben néha kaptam puszikat is ide oda hogy érezzem nem egy átlago masszázsra jöttem hanem masszázs plusszon veszek részt. A hátam után a derekem következett majd a fenekem dolgozott a keze, minden mozdulata nagyon jól esett minden tekeintetben. Mikor mellettem térdelt és elértem a combjai belső felét én is maszíroztam ujjaimmal ahol értem testét ami érezhetően és láthatóan jól esett neki de nem akartam kizökkenteni a ritmusból ezért hagytam hogy folytassa a lábaimnál a masszírozást. A fenék után jöttek a combok amiket megint csak jól megdolgozott kezeivel a számomra megfelelő erősséggel. A combok után a vádlim volt soron ami megint csak egy szakszerű mozdulatokat tükröző masszázst kapott , így lassan a végéhez közeledett a masszírozás és jöttek a simogató mozdulatok és a más testrészekre kiterjedő gyengéd simítások.
  • Levezetés:

    Fordulás után beolajozta a testem középső részét ahol finom simításokat végzett aminek meg is lett az eredménye mert ágaskodot hamar a férfiasságom. A tekergetős mozdulatok hatására már jól éreztem magam amikor következett a francia ami megint csak nagyon jól sikeredett hála vendéglátómnak. De a hab a tortán az volt amikor kézzel és szájjal ingerelt egyszerre hát az kibírhatatlan volt így kértem egy kis szünetet ami azt jelentette hogy most kicsit én veszem kezelésbe becses testrészét. Puszilgattam testét mindenhol és közben lassan de biztosan haladtam lefelé a punci irányába ami már nedvesen fogadott mire odaértem. Finoman lassan és érzékien csináltam ami kis idő múlva eredményt is hozott, majd nem hagytam abba mert hát nekem is nagyon jó volt amit kaptam és hát sszeretem viszonozni a kapott dolgokat. Szerettem testének rezdüléseit, mozgásait miközben közeledett a végkifejlet felé így sikerült többször is eljuttatni a csúcsra de már nem bírtam magammal mert robbanás közeli állapotba kerültem így kértem hogy végezzen ki aminek eleget is tett. Hatalmasat élveztem mindenhova a kezei által ahogy tekergetve forgatva mozgatta kezét fel-le a szerszámon ami csak pihegett , pihegett..
  • Elszámolás:

    A leírtakat vállalja és amit megbeszéltünk, amit lehetett azt igénybe is vettem teljesen korrekt mert amit mond azt is teszi de inkább többet mint kevesebbet. Szerintem a kapott és az átélt dolgok ennyiért nagyon jónak tekinthetők mert az ár átlagosnak mondható egy átlag feletti kényeztetésért.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzéssel távoztam tőle és örülök hogy megismertem egy ilyen kedves és embercentrikus hölgyet. Sajna a lányok nagytöbbsége nem ezt az irányt követi hanem a minnél gyorsabban legyen vége és jöjjön a következő ...Nagyon sokat beszélgettünk mindenről az ottlétem alatt sznte mondhatom azt is hogy amennyire meg lehet ismerni a másikat egy óra alatt az sikerült is , remélem sikerül időpontot egyeztetni gyorsabban mint a mostani alkalomra és tudunk találkozni ismét.
Happy Massage