• Lyna Pompadour

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam a hirdetését, amely miután felkeltette az érdeklődésemet telefonon kerestem fel első alkalommal. Ezt követően is tartottuk a telefonos kapcsolatot, mely kiterjedt sms – re is. A randik időpontjait minden esetben megerősítettük VTR – ben is. Az időpontok egyeztetésében nagyon rugalmas. Elérni nagyon könnyű, amennyiben éppen nem tudja felvenni, akkor is minden esetben rövid időn belül visszahív.
  • Megközelítés:

    Nem releváns a megközelítés leírása, mivel a beszámolót ihlető utolsó randink már a szabadsága alatt történt egy egyszeri alkalomra szolgáló helyen.
    A pontozást ennek az egyszeri helynek a vonatkozásában teszem meg.
  • Helyszín:

    Nem releváns a megközelítés leírása, mivel a beszámolót ihlető utolsó randink már a szabadsága alatt történt egy egyszeri alkalomra szolgáló helyen.
    A pontozást ennek az egyszeri helynek a vonatkozásában teszem meg.
  • Lány külseje:

    A külső leírás is csak részben releváns, mert ezen az utolsó randinkon volt teljes egészében érvényes az a külső megjelenés, ahogyan azt eddig Lyna esetében már megszoktuk, és amelyről a korábbi beszámolóiban jobbnál jobb leírások olvashatók. Azt gondolom, nem lenne érdekfelkeltő, ha ezeket az egyébként nagyon helyes és helytálló információkat ismételném.
    Inkább arra térek ki, hogy én milyennek ismertem meg Lynát a többszöri randink alkalmával.
    Lyna tipikusan az a nő, aki esetében a külső jegyeinek a bemutatása esetén nem lehet elvonatkoztatni a belső tulajdonságoktól. A statika alaptörvényeit a tudósok sírva írnák át, ha összefutnának Lynával, ugyanis egy szemvillanás erejéig sem vesz fel nyugalmi állapotot. A „tűzről pattant” jelző Lyna esetében nagyon-nagyon távol áll a valóságtól, miként az erotika bomba minősítés is csak gyenge kísérlet annak a kisugárzásnak az érzékeltetésére, ami akkor ér, amikor hatótávolságán belülre kerülök. Az állandó mozgásával járó, szemmel alig követhető vibrálásához még hozzá társul a szinte soha be nem álló szája, a megnem szűnő csacsogása is.

    Temperamentuma nagyon széles határok közötti tartományban változik. Azonban ugyanolyan őszinte a megnyilvánulása bújós kiscicaként, vagy erősen emelkedett hangon beszélgetve is. Én csak bújós kiscicaként találkoztam még vele. Azonban volt szerencsém tanúja lenni, amikor az igazának érvényt szerezve, emelkedett hangon úgy tette helyre az illetőt, hogy nem szerettem volna a helyében lenni.

    A megnyilvánulásai tökéletes harmonikus összhangban vannak külső megjelenésével. Amennyiben Lynát hallgatjuk és nézzük, ámulva csodálhatjuk a kubai vérvonalának köszönhetően irányunkba áradó valódi latinos és karibi mediterrán hangulatot.

    Ezt megalapozza a tejeskévé színű selymes bőre, afrofrizurája, teltebb ajkai, ízléses tetoválásai melyek közül főként a szemöldökét díszítők különösen egzotikusak. Nagyon csinosak a nőiesen vonzó idomai, az egész teste jól karbantartott és mindenhol feszes, jól markolható a combja és popsija. Puncija nagyon szép világos rózsaszín ajkakkal. Hatalmas barna szemek, hófehér fogak, finoman csókoló ajkak. Összességében leírhatatlan az erotikus kisugárzása.

    A belső tulajdonságaival indított bemutatását Lynának ismét néhány belső jellemvonásával foglalok keretbe, miszerint nem áll messze tőle a jótékonykodás, egy világlátott, diplomás, sokoldalúan tájékozott, széleskörűen művelt nő. Zenei műveltségébe is bepillantást enged, mert a randijaink alkalmával széles spektrumú zenei palettáról válogat, a rocktól a komolyzenéig.
  • Erotikus masszázs:

    A korábbi randijaink során eddig nem volt még alkalmam megismerni Lyna masszázs tudományát. Most sem vettük fejünkbe, hogy ezt pótolni kívánjuk, ugyanakkor belevettük magunkat a cicimasszázs, a kebelsex szinte teljes tárházának a kipróbálásába.

    Ennek az adott, most apropót, hogy ez a randi volt az, amikor férfi szem utoljára látta és férfi utoljára érintette Lyna kebleit úgy, ahogyan azt eddig mindenki láthatta. Gyakorlatilag ez a randi volt Lyna kebleinek a visszavonultatása. (Lyna mondta így)

    Ugyanis Lyna hozott egy nagyon felelős döntést. Ez azonban nem az olyan pláza cicáknál megszokott döntés, akiket olyan megszépülés utáni vágy hajt, amivel addig még nem is rendelkeztek.
    Lyna az elszánt döntésével olyan beavatkozást vállalt fel, amellyel visszaállítja azt, amit a természet korábban megadott számára, azonban a női hiúságát félre téve, a NŐI hivatásából adódó, büszkén és örömmel vállalt küldetésének teljesítése közben a természet vissza is vett tőle.

    Megköszönve Lyna bizalmát teszek eleget a kérésének, ugyanis ennek a mélyen bensőséges magánjellegű eseményének az apropójának és a várható visszatérésének a kifejtését egyaránt Ő kérte tőlem.
    Ugyancsak megtisztelt vele, miszerint megkért, hogy majd elsőként arról is tájékoztassam a tisztelt olvasókat, amikor majd meg fogjuk ejteni az új kebleinek a felavatását. (Lyna mondja így)
    Az ezzel kapcsolatos beszámolómat hamarosan be tudom küldeni, melyben joggal bízom. Ugyanis, azért vártam a jelen beszimnek az eddig való beküldésével, mert most már kijelenthető, hogy Lyna nemcsak túl van a beavatkozáson, de az minden szempontból sikeres is.
    Tehát az elképzelt méret és forma megvalósítható volt. Nyilván ízlés dolga, de számomra nagyon pompás a forma és a méret egyaránt. A tapintása pedig ….. na ennél most még nincs tovább, de ne is menjünk a dolgok elébe.
    Lyna mindent elkövet, hogy mielőbb vissza tudjon térni a vendégei körébe.
    Azonban, nyilván csak és kizárólag az orvosok döntésén múlik Lyna bármilyen jellegű, mértékű, stb visszatérésének valós időpontja, amely jelenleg napra pontosan még tudható.

    Ezzel szemben Lyna adatlapján láthatók a visszatérésére vonatkozó különböző, egymásnak ellentmondó dátumok, amelyek minden alapot nélkülözve, Lyna távollétében a megkérdezése nélkül kerültek ki.
  • Levezetés:

    Ennek a korábbiakhoz viszonyítva rendhagyó randinak is voltak azért a kebellel való foglalatoskodáson kívül más történései is.

    Két kebelsex között, mint egy akrobata ugrott fel az ágyra és bemutatta, mire lenne képes egy akrobatikus torna kapcsán. Majd négykézlábra ereszkedett és mivel én az ágy mellett álltam, így épen a szája magassága eset a farkam. Érzékien elkezdte fújni rá a levegőt, először messzebbről, majd egyre közelebbről. A száján különféle alakú és méretű nyílásokat képezve szabályozta a farkamat érő levegő mennyiségét és sebességét. Lassan közelített a makkomig a kis tornádóval miközben kezével a golyóimat morzsolgatta. Amikor az ajkai a makkomat éppen megérintették, lassan visszafelé mozgott de csak karnyújtásnyira tudott, mert a zacsit közben nem engedte. A következő visszatéréskor az ajkain akkora rést képzett, hogy a makkom, majd a rudam szépen akadálytalanul teljesen eltűnt. A makkom Lyna garatán nyugodott meg, a farkamat immár véglegesnek tűnően bevette a szájába.
    A fenomenális szopásával hosszan tartott a határon, majd a kitöréskor a szájából nem engedve végig kísért, míg az összes utódomat át nem adtam és addig tartott benn, amíg kezdtem leengedni. Majd hátra dőlve kéjesen mosolyogva és irtó lassan elkezdte a visszavonultatás alatt lévő mellére csorgatni, majd egyszer csak egy hirtelen mozdulattal kiengedte, szinte kiköpte az egész átvett anyagot, amely a saját nyálával keveredve képezett elegyet. Majd a visszavonultatás alatt lévő cicijeivel a testemen elkente.

    Remélem senkiben nem maradt hiányérzet a megközelítés és helyszín bemutatásának mellőzése miatt, mivel ezek most nem voltak releváns információk.
    Azt gondolom, ha pl Miklósa Erika produkciójára kell a figyelmet felhívni, akkor nem az Operaház és nem a karmester bemutatása alapján fog valaki dönteni, hogy el kíván – e menni meghallgatni Miklósa Erikát vagy sem. Ha jól van felkeltve az érdeklődés, akkor akár egy réten is megnézik az emberek az adott produkciót.
    Én bízom benne, hogy jól sikerült felkeltenem Lyna iránt most az érdeklődést, ugyanakkor megnyugtatóan tájékoztatni is tudtam a vele történtekről. Így remélem, hogy a tisztelt olvasók már várják a következő beszámolómat, amely a visszatérését követően a teljes repertoárt tartalmazó randiról fog szólni, immár az ÚJ ikrekkel.
  • Elszámolás:

    A randi végén került rá sor, nem tartott ez tovább, mint amíg ezt most ide leírtam.
  • Összkép:

    Rendhagyó randi volt ez, mint kiderült a fent leírtakból és ennek nem tudtunk hatása alól kikerülni. Mondjuk nem is akartunk. Én örültem, hogy részese lehetek, Lyna pedig örült, hogy egyre közelebb került az álmának a megvalósulásához.

    A randink péntek 13 – án volt, de ezúttal semmi babonás fordulat nem történt sem a randi során, sem a randi után.

    Lyna készült a pénteket követő hétfőre, amikor is át lépett az álmai kapuján. A jelenlegi megnyugtató állapotot fentebb leírtam. A folytatás pedig hamarosan hozom a következő beszámolómban.

    Anélkül, hogy a dolgoknak elébe mennék, kifejezetten Lyna kérésére annyit azért előrevetítek, hogy az új külsőhöz az azt bemutató új fotókat is hozni fog Lyna.
    A magam részéről már nagyon várom ezeket az új fotókat, ugyanakkor bátorítom Lynát, ha már jelentős a megújulás, akkor a bemutatkozó szövegének is az Ő jelleméhez és szintjéhez igazodó módosítására.
Happy Massage