• Honey

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Az ünnepi készülődések közepette sajnos nem volt lehetőségem, hogy reagáljak erre a kellemes hangnemben, lényegre térő írásra...

    Azonban ezt most pótolnám...

    Ahogy látom, épp 25-én lett megírva és beküldve a beszi, így megkaptam itt is a legszebb karácsonyi ajándékot amit csak lehetett! :) :) :)
    Nagyon megörültem neki! Egyrészt mivel nem számítottam rá, másrészt pedig azért mivel én is nagyon élveztem társaságodat, kedves kovacsjanos973! :)

    Remélem lesz még alkalmunk találkozni! :)
    Millió édes csókjaimat küldöm! :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Honeyt, akit könnyen elértem. Egyedül dolgozik, a telefont ő vette fel. Szerencsémre a nekem legideálisabb időpontban ráért egy kétórás találkára.
  • Megközelítés:

    II. kerület, a környéken van fizetős utcai parkolási lehetőség, és vannak reális távolságon belül parkolóházak. A közelben van több nagyobb tömegközlekedési csomópont, metro, villamos busz. A helyszín ezektől egy kellemes rövid sétával elérhető.
  • Helyszín:

    A ház viszonylag új építésű, a lakás modern, tágas. A bejutás diszkrét. A lakásban nem kell úgy kisurranni a fürdőszobába, hogy a másik vendéget éppen elkerüljük. Honey nemrég költözött ide, ezért nem tudom, milyen lesz a hely végleges állapota, de nekem tetszett, hogy természetesen és otthonosan érezhettem magam valamennyi helyiségben, és ráérősen cirógathattam meg Honeyt már a hallban is. A fürdőszobában zuhanykabin és kád is van. A fürdőszoba modern, jól felszerelt, tiszta. Honey 2 törölközőt is adott.
  • Lány külseje:

    Honeynak csábos nőies alakja van. Bár az adatlapján fel van tüntetve, hogy a mellei szilikonosak, nekem ez valahogy fel sem tűnt, mert látványban és tapintásban is természetesen dúskeblű hölgynek tűnik. A fotókon természetesen ő van. Honeynak szép szexi ajkai vannak, és gyönyörű barna szemei, amiknek a mélységében óvatlan látogató könnyen el tud veszni. Fekete selyem+csipke köntösben és egy barna bugyi+melltartó szettben fogadott (de ez gyorsan le is került róla).
  • Erotikus masszázs:

    Most jártam először Honeynál, és alapvetően lassan oldódok fel, de valahogy az elejétől kezdve egy ráérős természetességgel kapcsolódtak a mozzanatok, mondatok, érintések egymáshoz. Nekem úgy jött le, hogy ez az egymásra nyitottság és felfedezés kölcsönös volt. Lehet, hogy ezt valamennyire én hoztam magammal, de ez a masszázsélményem teljesen más volt, mint eddig bármi. Tényleg volt benne egy "barátnő feeling", ez végigkísérte az együttlétünk, és itt nem csak az erotikára gondolok. Két órára mentem, és közös fürdést kértem, ami során már elkezdhettem felfedezni Honey vonalait, ő pedig szintén elidőzött az erogén zónáimnál. A fürdés után egyeztettük a továbbiakat. A két órára tekintettel lett volna lehetőség többszöri kényeztetésre, de én a masszázs + egyszeri levezetés mellett maradtam. A masszázs egy hatalmas franciaágyon történt. Az ágy elég puha ahhoz, hogy kényelmes legyen, egyben elég kemény is ahhoz, hogy érdemben masszírozni lehessen rajta. Honey krémmel dolgozott. A masszázsnak átadtam magam, nem voltak extra kéréseim. Az érintésekben volt valami megint ebből a barátnős közvetlenségből, valahogy egyszerre volt kedvesen simogató, vágykeltő és persze szakszerű -- hiszen tanult masszőzről van szó. Masszázs közben kellemesen beszélgettünk. Honey mindenféle erőltetettség és mesterkéltség nélkül figyelt rám és hozott fel olyan témákat, amik érdeklődésünkben közös pontok lehetnek. Honey a koránál érettebb, a köztünk levő korkülönbség ellenére is könnyen kapcsolatot találtam vele.
  • Levezetés:

    A masszázs végén nem is megfordulás, hanem egymáshoz fordulás volt. Kölcsönösen simogattuk egymást, kezeimmel és ajkaimmal is felfedezhettem Honey nőies vonalait. Mindez csókokban és kézi kényeztetés általi befejezésben kulminált. (Köszönöm a pajkos fülharapást is.) Nem tudom, hogy általában ezt hogyan csinálja Honey. Amit kaptam, az most nem egy lingam masszázs volt, hanem egy barátnős petting, amit én cseppet sem bántam, most kifejezetten ez esett jól és így volt kerek a történet. Honey semmit sem sietett el, és a végén még egy kicsit hevertünk egymás mellett, félig összebújva. Ezután lezuhanyoztam, majd mielőtt felöltöztem vona, még búcsúzóul végigcirógattam a konyhapultnál álló Honeyt.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltet utólag a pulthoz tettem.
  • Összkép:

    Honeyval varázslatos két órát töltöttem. Honey éppen annyit adott, ami ezt a varázslatot képes volt megteremteni, ami természetesnek és kölcsönösnek hatott, nem volt benne túlzás vagy mesterkéltség. Szívből remélem, hogy ő is jól érezte magát, nekem elejétől végéig pozitív élmény volt a randink.
Happy Massage