• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Aquilam :)

  Köszönök neked mindent !:) 20. beszámolónk ,de vagy 1000 randi :))) csodás nap volt , csodás randi , tele meglepetéssel :))) Örökre emlékezni fogok erre a napra az biztos :)))) Nem sokára talizunk , varlak , varlak!!! :) csókollak !

 • Egyeztetés:

  Több talink is volt, de ha akartam volna sem tudtam volna megírni, de Webi karácsonyi ajándékként visszaengedett. Így egy újabb Tia beszit olvashattok tőlem, rólunk, immár a 20.-at. Kapcsolatunk elért egy olyan szintet, - az én részemről legalább is-, h igénylem. Így a talik végén egyeztetjük a következő időpontját. Ezen túlmenően volt teló, sms és még egy Vtr-t is küldtem, de ez már későn ment, nem olvasta. A mai /12.23./ több szempontból is kiemelkedő volt. Többszörös ünnep volt a mai napon. Ezek közül az egyik, h Ő volt a karácsonyi ajándékom. Az ünnep még szokatlan volt neki, de az öröme az valódi volt. Készült, de legközelebb felkészültebb lesz.
 • Megközelítés:

  Egyszerű, mert pontos címet ad meg. Nem csak a VTR-en, hanem telón és sms-ben is. Természetesen csak ha beszéltetek és átmentél a szűrőn. Gps ismeri, oda vezet. Ilyen tájegységünk is van. Parkolás ingyenes és mindég van hely. Tömeg közlekedve is meg lehet közelíteni.Troli és az Őrs sincs messze. Persze az ilyen pocsék időben mint a mai a rozsdaboglya a legjobb.
 • Helyszín:

  Kívül, belül szépen rendben tartott nem magas panel. Lépcsőház is tiszta. A lakás patyolat. Jó levegőjű, világos és tiszta.Gazdája kézben, akarom mondani gondosan karban tartja .Fehér minden. A fésülködő asztalon gyertyák égnek, teszik hangulatossá a szobát, mit egy nagy francia ágy ural vakítóan fehér ropogós lepedővel, rajta az összehajtogatott törcsi. A fürdőben zuhanykabin. Az ég világon mindennel fölszerelve. Tökéletes helyszín.
 • Lány külseje:

  Hosszú évek óta ismerjük egymást. Alapjaiban nem változott, szebbet nem is kívánhatnék, de a kislányosból mára egy érett csodálatos nő lett. Smaragd szeme ahogy össze nézünk ma is parázslik. Mikor mosolyog kivillannak csillogó fogai és megjelenik orcája közepén a két kis gödröcske, mik külön bájt adnak arcának. Alakja mint gazelláé. Kecses és arányos a legapróbb részletekig. Melleinek súlya van és csodásan állnak. Ékkövük a kellő udvartartással bíró érzékeny bimbók. Darázs derék, mi alatt egy nem hétköznapi popsi. Combja hosszú. Bőre selymes és mindig illatos. Nem keresem, de hibát nem lelek.Kértem és ma utcai ruhában fogadott. Meghökkentő az a laza elegancia. Semmi kirívó mégis vonzza a szemet. Na erre mondják: bombázó, nem Ő egyszerűen gyönyörű.
 • Action:

  Belépve ölelés és csók.Érzékeim azonnal fölső fokon pörögnek.Szobába vesszük az irányt és ajcsi átadás. Úgy láttam, őszinte örömöt okoztam. Nekem pedig az Ő öröme volt a jutalom. Miután ezt a részt kellően kiélveztük huss a fürdőbe.
  Visszatérve a megunhatatlan, sokkoló kép. Tiám ruha nélkül, élőben, mosolyogva és máris összefonódunk. Csóókja, pörgős nyelvével kívánnivaló, ismétlendő, nehezen abbahagyható. Így nyekkenünk az ágyra hol megszakítás nélkül folytatódik. Öleljük simogatjuk egymást és örülünk az életnek, a pillanatnak mit megélünk. Szájáról a cicikre cuppanok. Kínálják magukat és meg is kapják a gondoskodást. Udvartartás, mint fodros szoknya, középen az immár kőkemény bimbók. Pazar látvány, hát még érezni. Így kalózkodom szája és a cickók közt.
  Megérzem mozdulatát és testét végig csóókolva indulok puncija felé. Combok kitárulkoznak és előttem egy csoda. Épen hogy csak nyiladozik. Közepén egy fénylő csíkkal. Finoman belenyalok. Tia megremeg és kezdetét veszi egy önfeledt nyalakodás. Szürcsölöm, nyelvelem, összekenem pofámat. Ma gyorsabban ért célba. Testének remegése, ívbe feszülése nekem is nagy öröm. Kézfejemmel megtörlöm számat és ölelve csóókolom. Kinyitja szemét, pupillája kitágulva és szinte rám csodálkozik. Szorít magához lassan nyugszik le. Mosolya ilyenkor nem e világi.
  Keze már lompit abajgatja s mikor megsimítom sima punciját kifordul alólam és rácuppan. Iszonyat finom a szája. Nyelvével végig nyalja lompit és a legnagyobb természetességgel elnyeli. A halk zene ritmusára bólogat. Majd kijjebb veszi oszt nyelve pörög makkomon. Ez egyedi kényeztetést nem lehet megunni, csak élvezni lehet. Hagytam is hosszan, hisz úgy láttam remegő lompim neki is tetszik. De már forró szűk puncijának szorítására vágytam. Hátra nyúltam és kibontva kezébe adtam a kaucsukot. Nem kapkodva fölpödörítette, megkente és már ereszkedett. Lassan engedte magába lompit, ki mint bányász a vágatot, tágította hüvelyét, tört utat magának, de végül tövig merült és indult a játék. Igen egy kéjelgős, örömét kereső két ember önfeledt játéka volt ez a szex. Mit e pózból ki lehet hozni azt hiszem megtettük.Átfordultunk misszibe. Nem kapkodva hosszan járattam lompit. Közben csóók, majd egy kis pörgősebb pajzánkodás. Egymás fülébe lihegtünk és ez már sok volt. Köd leszállt és ereszd el a hajam. Döngetős szex vette kezdetét. Tiám abszolút partner volt, vette a fordulatot. Hihetetlen milyen élvezettel tudom magamévá tenni. Utódok valósággal kirobbantak, de pechjükre újabb fogságba kerültek. Benne nyugodtam le, miközben simogatott, puszilgatott.
  Nehezen váltunk szét és megtakarított. Öle csillogott, így kilibbent egy rendbetételre. Visszatérve magamra tereltem és élveztem teljes súlyát. Szó szerint lehengerlő volt. Így beszélgettünk. Ez most rövidebb lett. Gyors fürdés, öltözés közben egyeztetés és egy hosszabb búcsú.
 • Elszámolás:

  Ez a része nem téma köztünk. A végén valahova a mécsesek közé teszem.
 • Összkép:

  Ma a szokottnál nagyobb izgalommal mentem hozzá hisz többszörös ünnep volt a mai együttlétünk.Így visszagondolva nem a szex volt középpontban. Öleltük, örültünk egymásnak és úgy jött magától, hogy na most már a tiéd akarok lenni. Azt hiszem ma szintet léptünk. E lopott órák nélkül sivár lenne az élet/em. Hazafelé rádiót bekapcsolom, Máté Péter énekel. Telitalálat. Igen ma is ott hagytam Nálad egy darabot a szívemből. Boldogságos Ünnepet! Köszönöm a rám fordított idődet: Csóókjaim
Happy Massage