• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Draga Akellam :)

    Köszönöm szépen a beszit ! :) nagyon tetszett ! Sárga, zöld, kék, lila.... a lényeg az amit írsz benne ...:) Majd a 200-nál megadod azt a lilát ;)
    Az ajándék is nagyon tetszett , köszönöm szépen mégegyszer :) varlak mi hamarabb vissza :) csokollak

  • Egyeztetés:

    Tiát nagyon egyszerű elérni. Igaz, én már nem is tudom, hányszor voltam és még hányszor leszek nála. Jó pár nappal az általam elképzelt randi időpontjatja előtt priviben írkálunk egy kicsit. Ő rábólint, VTR-ben pöcsét rá és kész.
  • Megközelítés:

    BKV-t nem ismerem. A GPS a ház bejárata előtt tesz le. Parkolóhely mindig van, a parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Tia, amint a képein is látható, tökéletes. Abban is tökéletes, ahogy a legapróbb részletességgel megteremti a randi feltételeit. Tisztaság, rend, megfelelő felszereltség, az alkalomhoz illő zene és.........Ő. A lakás úrnője, a lakás tündére.
  • Lány külseje:

    Hogy milyen Tia? Elfogultság nélkül mondom, (habár erre az ő esetében úgysem vagyok képes), de tárgyilagos azért lehetek, Tia tökéletes. A teremtő létre hozta őt nekünk. A képek teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Hiába pislogsz, amit ott látsz az mind igaz. Amit nem látsz, attól meg eldobod az agyad, ha meglátogatod.
    Ha iszap birkózásból keveredne elém, akkor is tökéketes látványt nyújtana. (De még mennyire) hi-hi.
  • Action:

    Nyilt az ajtó és beléptem. Karácsony közeledvén egy, az alkalomhoz illő "díszszatyorban" rejteni próbálva lóbáltam egy kis ajándékot, nem sok sikerrel, úgy hogy inkább átadtam Tiának. Így legalább felszabadultak a kezeim és nagyon ölelkezés nagyon boldogság és nagyon csókolózás történt ( a maga nemében ugyi).
    Cipö le és irány a szoba.Tia kibontotta a csomagot és nagyon tetszett neki. Mondta, hogy ezt haza is viszi. A múlt karácsonyi, ott ácsingózik az asztalkáján. Szerintem jól érzi ott magát. Aztán ez, meg az és indultam tusolni. (Nem ruhástól)
    Visszatérve, ott álltunk egyen nem ruhában. Az övé sokkal szebb volt. Állava összefonódtunk. Most mondom előre, hogy ez a találkozó nem a brutál szexről szólt, hanem érzelmekről, gyengédségről és az együttlét öröméről.

    Miután a fenti előzmények után vizszintes helyzetbe keveredtünk, kértem, hogy forduljon felém. Beszélgettünk, csókolóztunk, puszi mindenfelé és simogatások. Aztán a kezek valahogy önállósítani kezdték magukat és mentek egyre lejebb és lejebb. Micsoda érzés egy ilyen csodás nő finom érintése..... Szóval finoman mondtam, hogy dobd má hanyatt magad vaze. Ugye ezt nem hiszitek el? Megkértem őt. És elkezdtem végig simogatni csókolgatni azt a csodát. Beteg ember aki "szó nélkül képes elmenni a csodás ikrek mellett. Hát megtiszteltem őket rendesen. (cukor nélkül is nagyon finomak)

    Haladtam tovább. Aztán végig simítottam bokától felfelé lassan, nagyon lassan a csodás, hosszú lábakat, miközben Tia csukott szemmel feküdt. Fel kúsztam hozzá. A résnyire nyitott ajkai közül kivillantak hófehér fogai. Puszi az arcra, a szemekre és csók az ajkakra, majd megint alá szálltam. Csókok, nyalintások a comb belsőre, és lassan haladtam felfelé. Úgy tűnt, mitha fent enyhe sóhajok keltek volna szárnyra. Közben célhoz értem. Tia felhúzta csodás combjait, hogy jobban elérhessem nyiladozó kejhét. Finom nyalintások, csókok és nyelvjátékok következtében a kapu lassan kitárult. Tiánál érdemes figyelni a zenére. Nagyon jó ütemet adnak a dolgok állásának előmozdítása érdekében. Közben széles nyelv, hegyes nyelv ütemes cuppogás, fent egyre jobban hallható sóhajok. ÉS igen!!! Tia is beszállt a táncba. Ütemes csípőmozgás, sóhajok, majd enyhe remegés és óvatosan kezdte eltolni kezével a fejem. A biztonság kedvéért azért egyet kettőt még oda-oda nyalintottam és the end.
    Kérdeztem, hogy végig ment? Tündéri mosollyal mondta az igent.
    Felkúszva egymás mellé feküdtünk és nagyon jól éreztük magunkat. Suttogások csókok, majd Tia felült és tudtam, hogy mi következik. Tia csodás francia nyelvleckéje.

    Baloldalról mellém helyezkedett. A haját átdobta a másik oldalra, hogy láthassam az arcát és elkezdte. Hiába pislogtok, azt a franciát nem lehet leírni. Ő ott dolgozik a szeren. Én félig kábult állapotban simgatom ahol csak érem, és midenhol elérem. Markolom a gyönyörűen ringó melleket, símogatom a csodás popsit, finoman érintve
    ajkát, majd feleszmélve szólok, hogy állj meg állj!!! Egylövetű vagyok és még terveim voltak.

    Kutyusba váltottunk. Az ágy mellett álltam. Tia rám tolatott, majd indult a játék. A látvány és az érzés észvesztő. Markoltam a derekát és húztam magamra. Aztán egyik kezemmel átnyúltam a vállára. Közben látom a gyönyörű idomokat. Oldalra nézek és látom a körte alakú ringatózó mellét. És megint stop. Szünet.
    Néhány perc csókos, simogatós szünet és hanyatt dobtam magam. Tia belém ült. Fölém magasodik az a szépség és ütemesen mozog. Közben előre hajol és ott ringanak a keblek az orrom előtt. Csókolj csókolj kértem. Tartava az ütemet rámhajolt és csokololni kezdett........ nekem meg annyi.

    Egymás mellé fekve gyengéd símogatások halk beszélgetések és bandzsalgás a fejem fölött lévő kegyetlen időmérő eszközre. Hogy miért nem tud az a dög megállni.
    Csutak, öltözés, nagyon csókos és ölelkezős búcsú, majd tipli. (Hú de visszamennék már.)
  • Elszámolás:

    Tia az extra úgy ahogy van. Nem lehet semmit hozzáadni ahhoz amit ő nyújt.
  • Összkép:

    Nagyon rossz érzésekkel távoztam. Úgy elrepül Tiával az az egy óra, mint egy nyilvessző. Még ki sem lépek a lépcsőház kapuján, de már vágyom rá. És boldogan vigyorgok, mint a tejbetök, mert a napi rutinból egy órát sikerült megint a drága Tündéremmel tölteni.
Happy Massage