• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje nézegetem a hirdetését, nem csak a képei miatt, elég magas színvonalat mutattak a beszámolói. Telefonon beszéltünk, már ott megvett kilóra a hangja és a stlusa, illetve VTR a közös zuhanyért. Ki nem hagytam volna. :)
  • Megközelítés:

    A bútoráruházak közelében, teljesen egyértelmű címmel és egyéb adattal. Villamos megálló van 2 is öt perc sétán belül.
  • Helyszín:

    Új építésű házikó, benne lakik nagyanyó.... Vagyis miket hordok itt össze! Nadett az, akivel itt találkozhatunk. Belépve félhomály fogad, Nadett a szobábva kísér, ahol szintén kellemes hangulatot áraszt a világítás is. Egy keskeny matrac van a földön, úgy értem nem franciaágy szélesség, egy embernek való, így ketten mindig egymáson kell legyenek. Ez persze kellemes folytatást vetít előre. A ruhákat egy fotel várja, a zenei aláfestést a kisszekrényre helyezett music center biztosítja. A fürdőben zuhanyfülke és jónéhány tusfürdő várja a férfi embert, a törülköző elég nagy és jól szívja a vizet. A melegvíz jól állíthetó, erre ezért térek ki, mert van ahol ez is gondot okoz. A fülke amúgy kétszemélyes, erről személyesen győzödtem meg.
  • Lány külseje:

    Nadett formája a félhomály ellenére is kivehető, arca kevésbé, de a mosolya a így is átsugárzik. Cuki, ahogyan felnéz rám a szemüvegén Gyors puszis üdvözlés, ajándék átadás, halk kuncogás, szobába terelés. Szóval visszatérve, formás, markolni való és ezt szerető fenék, finom érintésű bőr. Pici, de a kényeztetést kedvelő cicik, örökké mosolygós arc, finom száj, pajkos nyelv. Ja, kicsit előre szaladtam. :)
  • Erotikus masszázs:

    Megkérdi, italt hozhat-e, mondom igen és mit. Mire visszaér már levetkőztem. Nem ő volt lassú, én voltam gyors. Kérdezem, akkor jön velem a zuhany alá, néz rám hatalmas mosollyal, "szeretnéd?" Naná! :) És jött. Itt kezdődött a másfél órás élmény, ami a következő 2. perc után kétséget sem hagyott afelől, hogy felejthetetlen lesz. Megmostuk egymás testét, majd az enyém végeztével gyorsan teszt is következett, ti. leguggolt és in medias res bekapta a már álló farkam. Nem volt kecmec, rögtön szopni kezdte. Itt éreztem, ez nagy élmény lesz. Spoiler: az lett. :) Pár perc bemelegítés utn javasoltam a folytatást a szobában ejtsük meg. Gyors törülközés, majd állva csókolózva folytattuk egymás húzását. Igazi nyelves csókok, virtuóz módon járt a nyelve, arra gondoltam, ha a farkamon is ezt csinálja, gyorsan végem lesz. Engem szépen felhúzott, de nekem is hasonló terveim voltak vele. De nem hagyta magát könnyen, így én kerültem terítékre a folytatásban is. Hanyat fekvés, ő pedig a csókokból lassan szabadulva elindult lefelé, mindenhol csókokkal ársztva el a testem. Aztán az árbócnál megállt és ezúttal alaposan körbejárta. Kezdte lent a zacsinál, körbenyalta alaposan, pont úgy, ahogy szeretem, majd szépen felfelé végignyalta a farkam és bekapta félig. Tekergőzött, mint egy kígyó és ki nem engedte a szájából, csak ritkán. Ilyenkor vagy csókért jött fel a számhoz, vagy megint a zacsi környékét kényeztette. Mikor a farkam volt a szájában, akkor meg a kezével lágyan alányúlt a zacsinak és puhán masszírozta.
  • Levezetés:

    Folyamatosan kígyózott, ami látványnak jó, de nekem nem okozott különösebb eufóriát, így javasoltam egy kevésbé látványos, de nekem kedvesebb koreográfiát. Lassan azonban én is szerettem volna a kedvére tenni, helycserét kezdeményeztem és csókolózásból indultam felfedező utamra. Cicik jól reagáltak és Nadett hangot is adott elégedettségének. Folytattam utamat lapos pociján át szépen borotvált puncushoz érve. Látszott, hogy ő is élvezte az eddigi tényledést, mert jó ízű nedvek fogadták nyalakodásomat. Kívánatos puncija van, meg is adtam neki mindent, amit csak szabad. Nyalakodásomat újabb hanghatások is kísérték, majd éreztem, hogy Nadett elindult az úton, aminek végén finom rándulások és elfolytott sikolyocskák jelezték, Nadett odaért. De nem hagytam ennyiben is nagy odafigyeléssel tovább folytattam a játékot, melyet szívesen fogadott és kisvártatva ismét a csúcsra ért. Pihent egyet és felülve megint csókolóztunk én pedig kezemmel lüktetű puciját simogattam. Addig-addig, míg nedvessége és kedve megengedte, hogy ujjam finoman bekukucskáljon a résen. Amikor azt hittem Nadett kéj indexe már magasan áll, tévedte, most kezdett csak igazán beindulni. A csókcsata újabb magasságokba emelkedett miközben kezeink tevékenykedtek. Felálltam és Nadett rábukott a farkamra és lágyan, kellő nyállal csodásas szopni kezdte. Egyszercsak azt éreztem, hogy az eddigi félig bekapta állapot nagyot változott és tövig nyelte a farkam. És nem csak egy pillanatra, bent is tartotta. Sőt! Hátranyúlt és a fenekemnél fogva kapaszkodott, hogy még jobban magába húzhasson. Na itt vesztettem el a fonalat. Ezt még egy darabig játszotta velem, majd nem bírtam tovább és megöntöztem nedvemmel. Aztán lerogytam a matracra és percekig nem tértem magamhoz. El is ment az időnk. Lezuhanyoztuk egymást, ami megint kellemes volt. Míg kiment vízért a csokrot a kiszekrényre tettem. ELköszömtem és rogyadozó lábakkal indultam az autóm felé. Szerencsére nem parkoltam messze, különben bajban lettem volna.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extráról, az élmény maga extra volt. Azóta is keresem őt, de sosem ér akkor, amikor én. Egyszer biztosan összejön még egy randi.
  • Összkép:

    Egy mosolygós erotikabomba a kiscsaj. Szétszed, ha nem vigyázol. :)
Happy Massage