• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Draga Tatamifun !:)

    Köszönöm szépen a beszámolót! Jól éreztem magam veled , örülök hogy megismerhettelek !:) Várom a következő randinkat ! Csokollak

  • Egyeztetés:

    Egyeztettünk VTR-en, SMS-ben, telefonon, minden lehetőséget kimerítettem, hogy ennek a gyönyörű NŐnek a közelébe férkőzhessek, 2-3 nap után szerencsére sikerült.
  • Megközelítés:

    Örs után BKV-val (busz) kb. 10-15 perc alatt szerintem megközelíthető a kéjkuckó; kocsival a parkolás ingyenes, hely is akad.
  • Helyszín:

    Négyemeletes panel egyik (nagyobbik) szobája. Tisztaság, újszerű állapot, tusfürdő, szájvíz minden van, törölköző megfelelő méretű (szeretem ha magam köré tudom csavarni zuhanyozás után), tetthely is rendezett, kimondottan hangulatos, mécsesek világítják meg a levendula színű falat. Ágy nincs szétb@szva, nem kell tartani attól, hogy szorgoskodás közben tengeribetegséget kapsz...
  • Lány külseje:

    Rezzenéstelen nyugalommal, szenvtelen-hideg fejjel, kimérten annyit tudok közölni, hogy Tia brutálisan szép! A fotókon is nehéz eldönteni, hogy melyik retusált, melyik nem, de az ember csak meglepődik, amikor egy ilyen földi tünemény 5 méteres körzetébe (illetve - szerencsére - annál is közelebb) kerülhet.
    Tia magas lány, sehol egy gramm felesleg rajta, az alakja tökéletes homokóra, természetes, kerekded popó és megfelelő (értsd nagy) körte alakú mellek izgatják a férfiember retináját; sima, enyhén szolizott bőr, festett vörös haj. Erre szokták mondani, hogy királynői alkat, bár a királynők nem tudnak ilyen huncut-bájosan mosolyogni, csillogó zöld szemekkel... (Vagy ha igen, akkor követelem, hogy azonnal állítsák vissza a monarchiát!)
    Meseszép Partnerem valamiféle fekete short, felül fekete testhez álló "semmiben" fogadott, ami rövid zuhanyozásom alatt hamar lekerült róla...
  • Action:

    Mivel a randink előtt egy órával még zuhany alatt álltam, ezért egy gyors "udvariassági" tusolás után siettem vissza a szobába, ahol Tia meztelenül, állva fogadott.
    Összebújva, egymást simogatva kezdtük az ismerkedést; először csak apróbb puszikat, majd később kisebb csókokat adtunk egymásnak ami pár perc után intenzív csókolózásba csapott át. Eközben Tia tökéletes testét fedeztem fel, meseszép melleit és fenekét simigattam-markoltam kedvem szerint, nyakába is belecsókolva; éveztem ahogy bársony-bőrének illata, keveredik nem tolakodó, elegáns parfümjével. (Csodálatos!)
    Ki nem találná senki, de az ágyon folytattuk :) Újdonsült kedvesem az ágyra ült, én elé álltam (minden értelemben...), Tia közepes erővel, bő nyállal, néha a kezét is használva kezdte szopni a farkamat, közben sűrű nyelvcsapásokkal a makkomat is stimulálta; mialatt én arcát-nyakát-felső testét simogattam-markoltam; néha a változatosság kedvéért egy-egy csókot is váltottunk.
    Viszonzásul én kezdtem kényeztetni partnerem; Tia puncija - ahogy az egész nő - hibátlan, rózsaszín-habos babapunci. Először a combbelsőt és a gátat csókoltam-nyaltam körbe, majd következtek a nagy-és kisajkak és utána a jól reagáló igazgyöngy... Sűrű, de lágy nyelvcsapásaim következtében Tia kelyhe kinyílt, egyre nedvesebbé vált, csiklója fokozatosan duzzadtabb lett. Partnerem egyre sűrűbben vette a levegőt, halk nyögése fokozódott, majd enyhe, később egyre erősebb csípőkörzésbe-mozgásba kezdett, pár perc után gyönyörű teste megfeszült és hosszú "testremegtetős" orgazmussal elrepült...
    Missziben folytattuk... Hol gyorsabb, hol közepes tempóban szeretkeztünk, közben intenzíven csókolóztunk. Tia csókja mézédes, képtelenség betelni vele !
    Kutyusban szorgoskodtunk tovább, partnerem közben eleinte a golyóimat simogatta, majd saját magát... Észvesztő látvány, ahogy ki-be jársz egy szexbombába, miközben ő punciját simizi ! Tia közös ténykedésünknek hála - miközben halkan, de kéjesen nyögdécselt - lucskosra nedvesedett, aminek következtében meg is jött az ütemes whap-whap effekt. Fejben közben párszor megpróbáltam kirakni a bűvös kockát, nehogy idejekorán véget érjen az élvezkedés...
    Első randi lévén az alap dolgokat szerettem volna "kipipálni" ezért kértem Tiát, hogy forduljunk 69-be.Nem volt ellenére a dolog, csak kérte, hogy várjak pár másodpercet, amíg megtörli magát, mert szerinte túlnedvesedett és nem szeretne "összemaszatolni" Bár nekem ez ellen semmi kifogásom nem lett volna, de - lehet egy ilyen gyönyörű nő kérésének ellenállni ? - megvártam, amíg Tia megmosta-megtörölte roppant kívánatos kelyhét, az egész egy percnél tényleg nem tartott tovább.
    69-be fordulva azután - partnerem kelyhének látványában-illatában gyönyörködve, orális kényeztetését élvezve - kisvártatva, hatalmas, "filmszakadásos" orgazmussal elért a vég...
    A fennmaradó kb. negyedórát - miközben kaptam egy élvezetes, finom masszázst - kedélyes csevejjel töltöttük, melynek fókuszában - mivel mindketten ügyfelezünk (nyilván nem azonos szakterületen...) a "hogyan szűrjük ki telefonon a hülyéket" téma vitte a prímet.
  • Elszámolás:

    Picivel a pesti átlag feletti bokréta, ami - legalábbis nekem - tekintettel a Tiából áradó kedvességre, nőiességre, abszolút barátnő feelingre, minden egyes rózsaszálat bőven megért. Mivel első találka volt - továbbá mert Partneremet megpillantva egyből sejtettem, hogy kimegy a dolog a fejemből - ezért találkozásunk elején a csokrot egy kis asztalka-félére helyeztem, ahol távozásomig ott maradt.
  • Összkép:

    Gondolom, a fenti ódámból is kiderült, hogy Tia engem mennyire magával ragadott; hibátlan alak, nőiesség, áradó szexualitás, barátnő feeling, pont ahogy szeretem! Folyt. köv. (Remélem...)
Happy Massage